Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
asilovski wrote:budala ja sam išao pušit cigare i rugat se onima koji pohađaju
propusio si u 2 osnovne
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
U 2 osnovne bio sam pionir i nije bilo ovakvih sranja, propušio sam u 7, ali u biti posve nevažno lijevica je u biti ista kao i ova nazovi lopovska desnica samo se razlikuje u ridikulizmima i bizarnostimadebotoijusto wrote:asilovski wrote:budala ja sam išao pušit cigare i rugat se onima koji pohađaju
propusio si u 2 osnovne
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
netočno, istražio sam kad sam pisao o temi
vjerski odgoj ili religijska kultura je uglavnom obavezan predmet i u školi je.
ma nebitno, koga boli kurac za nebitan predmet kada ti je 60% države u rasulu i sirotinjimarcellus wrote:veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
cekaj , jel to usporedjujes vjerski odgoj u nekoj zemlji EU i uhljebat katolicki po skolama HR ?
svasta
2014-04-12
naravno da nije. vjeronauk je obavezan u austriji i bavarskoj i u biti nije obavezan jer ti dijete ne mora ići na taj predmet, a škola je obavezna u to vrijeme osigurat djetetu skrb.marcellus wrote:veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
krivo si se informirao. i da u školi je ali kao zadnji ili predsat, a ne kao kod nas usred nastave.
2014-12-30
asilovski wrote:ma nebitno, koga boli kurac za nebitan predmet kada ti je 60% države u rasulu i sirotinjimarcellus wrote:veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
ne vidis korelaciju rasulo/siromastvo/kaptolat ? kriv je bozo petrov i tito ?
2014-04-12
Damarcellus wrote:veber wrote:u većini eu država, vjeronauk se odvija u župi. recimo bavarska je izuzetak, ali ti dijete ne mora ići na vjeronauk.marcellus wrote:ovo je stvarno problem. U većini država EU vjeronauk je obavezan predmet pa bi se to tako moglo lako riješiti...
vjeronauk=tipss=miss
I sto je vjeronauk a sto religijska kultura ?
Ti bas sve moras površno proučiti ha
[size=62]Skandal trese Kaptol: Čuvar crkvenih dobara 15 godina muljao s nekretninama i izgubio 50 milijuna eura?![/size]
[size=62]KORISTAN JE VJERONAUK [/size]
[size=62]MORES NAUCITI KAK U MAGLU PRETVARATI 50 Milja love [/size]
[size=62]KORISTAN JE VJERONAUK [/size]
[size=62]MORES NAUCITI KAK U MAGLU PRETVARATI 50 Milja love [/size]
Zbog makinacija nekretninama naprasno je smijenjen cijeli prebendarski zbor na čelu s mons. Mijom Gabrićem, donedavnim dekanom Zbora prebendara, o kojem smo često pisali kao o čuvaru crkvenog novca. No on tu titulu nije opravdao. Dapače, prema pisanju Nacionala, njegovim poslovnim potezima Kaptol je izgubio oko 50 milijuna eura
Koristan je vjeronauk za djecu opcenito
Em kako iz MAGLE NAPRAVITI MILIJUNE
I OBRATNO KAKO IZ MILIJUNA MAGLU
Em kako iz MAGLE NAPRAVITI MILIJUNE
I OBRATNO KAKO IZ MILIJUNA MAGLU
Novac je kazu IZGUBLJEN ...
A BOGTE
MOGU VALJDA I BEZ LOVE
TA RELIGIJA IPNAK POČIVA NA DIHOVNIM VRIJEDNOSTIMA
A BOGTE
MOGU VALJDA I BEZ LOVE
TA RELIGIJA IPNAK POČIVA NA DIHOVNIM VRIJEDNOSTIMA
Sora wrote:Zbog makinacija nekretninama naprasno je smijenjen cijeli prebendarski zbor na čelu s mons. Mijom Gabrićem, donedavnim dekanom Zbora prebendara, o kojem smo često pisali kao o čuvaru crkvenog novca. No on tu titulu nije opravdao. Dapače, prema pisanju Nacionala, njegovim poslovnim potezima Kaptol je izgubio oko 50 milijuna eura
strah me da bandic nece ovo sam moc pokrit , tribala bi i drzava uskocit i animirat pucanstvo , odmah sad pocet zvonit na vrata maskirani u dostavljace pizze - nemam sitna primam krupno
2014-04-12
Ne znam sto lose mozes nauciti na vjeronauku...uostalom na marksizmu bas nista pametnog nisi mogao nauciti a bio je obvezan predmet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ili TIPSS...mi smo morali taj dan prije nastave, ili dan prije, ak je škola bila ujutro, pročitati novine i ispričati sva važnija događanja....vuksadinare wrote:Ne znam sto lose mozes nauciti na vjeronauku...uostalom na marksizmu bas nista pametnog nisi mogao nauciti a bio je obvezan predmet
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Eto ali deboto tada nije pisao fuj i prosvjedovaoNoor wrote:ili TIPSS...mi smo morali taj dan prije nastave, ili dan prije, ak je škola bila ujutro, pročitati novine i ispričati sva važnija događanja....vuksadinare wrote:Ne znam sto lose mozes nauciti na vjeronauku...uostalom na marksizmu bas nista pametnog nisi mogao nauciti a bio je obvezan predmet
2015-09-08
imali ste zahtjevnog druga profesora. ja sam sve to prespavao.Noor wrote:ili TIPSS...mi smo morali taj dan prije nastave, ili dan prije, ak je škola bila ujutro, pročitati novine i ispričati sva važnija događanja....vuksadinare wrote:Ne znam sto lose mozes nauciti na vjeronauku...uostalom na marksizmu bas nista pametnog nisi mogao nauciti a bio je obvezan predmet
2014-12-30
pa lik nije više znao o čemu bi nam predavao....pa nas uposlio prepričavanjem novostiveber wrote:imali ste zahtjevnog druga profesora. ja sam sve to prespavao.Noor wrote:ili TIPSS...mi smo morali taj dan prije nastave, ili dan prije, ak je škola bila ujutro, pročitati novine i ispričati sva važnija događanja....vuksadinare wrote:Ne znam sto lose mozes nauciti na vjeronauku...uostalom na marksizmu bas nista pametnog nisi mogao nauciti a bio je obvezan predmet
al nama je to bilo zanimljivije nego teorija i praksa samoupravnog socijalizma, suhoparna materija koju je trebalo biflat na pamet, jer....niđe veze.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja sam dobio jedinicu iz tipss-a valjda jedini
2014-12-30
Interesantno moj profa iz ono i dsz bio u ratu zapovjednik voda u tigrovima...i to kazu dosta uspjesan..a brate mili kao profa je bio nabrijan...sjecam se 1989 godine...mi isli na gadjanje na jna streljanu vrapcanski potok...a on je morao iz svake tandjare ispucati tri probna metka da vidi jel ustimana...a bilo deset pusaka jedna na svakom strelicarskom mjestu..kitu je on isprobavao nego trideset metaka za svoju dusu ispucao
2015-09-08
a obranu sam obožavala, zbog rastavljanja i sastavljanja puškeveber wrote:ja sam dobio jedinicu iz tipss-a valjda jedini
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jovanović najavljuje 'rušenje' vjeronauka u školama!
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 2 of 5