Vlada priprema zakon protiv govora mržnje na internetu - kopiramo Njemački model
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vlada priprema zakon protiv govora mržnje na internetu - kopiramo Njemački model
Baš, 'ne znam' ni ja šta pati četo...prckov wrote:crvenkasti wrote:prckov wrote:I cetnika istocrvenkasti wrote:I u Bosni ima Hrvata, vjerovali ili ne!
Bosanci - a Hrvati!
cetnici a bosanci, pardon, srbi
Hrvati = Bosanci && Bosanci = srbi ==> Hrvati = srbi ???
kako god okrenes ti ceto
al ne znam sto patis
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Vlada priprema zakon protiv govora mržnje na internetu - kopiramo Njemački model
Njemu bolest dozvoljava da se obrati, nemoj mu zamjerit...prckov wrote:jesi ti majmune pito mozes li mi se obratit jeblo ti pesto sve zivo po reduGnječ wrote:prckov wrote:o cemu vi
ta cenzura je direktiva iz EU
direktiva iz EU? daj tu napiši broj direktive jel može ili tebi psetu izbosne moramo vjerovati da je to po direktivi iz EU.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Totenkopf wrote:Njemu bolest dozvoljava da se obrati, nemoj mu zamjerit...prckov wrote:jesi ti majmune pito mozes li mi se obratit jeblo ti pesto sve zivo po reduGnječ wrote:prckov wrote:o cemu vi
direktiva iz EU? daj tu napiši broj direktive jel može ili tebi psetu izbosne moramo vjerovati da je to po direktivi iz EU.
zalajalo i pseto s biokova.
Guest- Guest
Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
Zena mu ne da picke ?
bas zato sto je budala mora pitatTotenkopf wrote:Njemu bolest dozvoljava da se obrati, nemoj mu zamjerit...prckov wrote:jesi ti majmune pito mozes li mi se obratit jeblo ti pesto sve zivo po reduGnječ wrote:prckov wrote:o cemu vi
mora se znat di je budalama mjesto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora wrote:Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
2014-04-19
A za što mu onda služe ovce ?Sora wrote:Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sta bilo cvarakסמאל wrote:A za što mu onda služe ovce ?Sora wrote:Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
2014-04-19
ništa,reko samo da te pozdravimprckov wrote:sta bilo cvarakסמאל wrote:A za što mu onda služe ovce ?Sora wrote:Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
odjeb druze cvarakסמאל wrote:ništa,reko samo da te pozdravimprckov wrote:sta bilo cvarakסמאל wrote:A za što mu onda služe ovce ?Sora wrote:Sta je pvo s prckom ?
Zena mu ne da picke ?
sta ima kod tebe
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU uvodi cenzuru na internetu na mala vrata (zbog govora mržnje)
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» HDZ protiv govora mržnje
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» HDZ protiv govora mržnje
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
Page 4 of 4