Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
VLASNIK Agrokora obratio se javnosti priopćenjem i najavio tužbu protiv Hrvatske. Tvrdi da je Lex Agrokor aktivirao pod prisilom i najavljuje pravne korake u zemlji i inozemstvu. Vladu optužuje za nacionalizaciju, otimanje imovine kakvo nije zabilježeno u Europi, a Ramljaka za loše rezultate.
"Nakon nevjerojatnih događaja oko Agrokora po prvi put izlazim u javnost s činjenicama vezanim uz kompaniju i mene osobno. Vjerujem kako se očekuje da ću rasvijetliti sve događaje, a upravo mi je i cilj da u narednim danima i tjednima baš niti jedno pitanje ne ostane neodgovoreno. Razlog mojeg dosadašnjeg neistupanja u javnost je želja da ne učinim nikakvu štetu Agrokoru, zaposlenicima, investitorima ni drugim dionicima dok s timom pravnih, financijskih i drugih stručnjaka ne utvrdim činjenice oko ovog, pokazat će se, najvećeg skandala u novijoj hrvatskoj povijesti.
Na početku 2017. godine, kad smo Agrokor vodili moj management i ja, kompanija je imala čvrst plan za napredak i uspješan rast te isplatu vjerovnika u skladu sa zakonskim obvezama. To je bila politika Agrokora i svih desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja.
vise na http://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-najavio-tuzbu-protiv-hrvatske-vlada-mi-je-ukrala-agrokor-zakon-sam-potpisao-pod-prisilom/996156.aspx
"Nakon nevjerojatnih događaja oko Agrokora po prvi put izlazim u javnost s činjenicama vezanim uz kompaniju i mene osobno. Vjerujem kako se očekuje da ću rasvijetliti sve događaje, a upravo mi je i cilj da u narednim danima i tjednima baš niti jedno pitanje ne ostane neodgovoreno. Razlog mojeg dosadašnjeg neistupanja u javnost je želja da ne učinim nikakvu štetu Agrokoru, zaposlenicima, investitorima ni drugim dionicima dok s timom pravnih, financijskih i drugih stručnjaka ne utvrdim činjenice oko ovog, pokazat će se, najvećeg skandala u novijoj hrvatskoj povijesti.
Na početku 2017. godine, kad smo Agrokor vodili moj management i ja, kompanija je imala čvrst plan za napredak i uspješan rast te isplatu vjerovnika u skladu sa zakonskim obvezama. To je bila politika Agrokora i svih desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja.
vise na http://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-najavio-tuzbu-protiv-hrvatske-vlada-mi-je-ukrala-agrokor-zakon-sam-potpisao-pod-prisilom/996156.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
banke tuze drzavu i realno dobivaju spor
dobavljaci tuze drzavu i realno dobivaju spor
tod tuzi drzavu i realno dobiva spor s pravom prvonaplate
gradjani s podrucja HR dobivaju zajednicu opcina u munchenu i osnivaju bojnu
jer vlada HR na celu sa sanaderom oporezuje putovnice s 48%
za 10-ak godina
za 10-ak godina
2014-04-12
Re: Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
Plenki, Marić, Dalicka = Četnici, Turci, Mongoli, Partizani, Ustaše, privatizacijski štakori, tehnomenadzment HNS -a, Mesić, Hitler, Tito, Staljin...nastavi niz...
darth_vader-
2014-04-17
Daklem čardak...ako treba crtati....
darth_vader-
2014-04-17
Još jedan veliki uspjeh Čardaka. Jbt više niti ne pišu na ovakvim temama :/ još gore utekli sa foruma ;/
Guest- Guest
jasambrend wrote:Plenki, Marić, Dalicka = Četnici, Turci, Mongoli, Partizani, Ustaše, privatizacijski štakori, tehnomenadzment HNS -a, Mesić, Hitler, Tito, Staljin...nastavi niz...
sve 5 ma fali ti njegova svetost kaptolat
2014-04-12
Država izvlastila Todorića u Agrokoru? Prvi glas. Zapravo je samo preuzela uprau preko povjerenika kojega je imenovala. "Stari" je, kako ga zove Sabina Spielrein, očito potpuno izgubio kompas.
Guest- Guest
Pinochet wrote:Još jedan veliki uspjeh Čardaka.
Dobro, ti si dokazano nepopravljivo i pravo bolesno glup pa ti je besmisleno bilo što objašnjavati.
Guest- Guest
I naravno, ako je Todorić odlučio tužiti državu, to je odmah samo po sebi garancija da će dobiti taj spor.
Je, ali ne znam u kojem paralelnom svemiru i u kojoj alternativnoj stvarnosti. U ovoj jako teško ako ne i nemoguće.
Je, ali ne znam u kojem paralelnom svemiru i u kojoj alternativnoj stvarnosti. U ovoj jako teško ako ne i nemoguće.
Guest- Guest
Debo se u svojim prognozama drži imbexa i braće tarabići, nema da omane, sve je do sada pogodio...
Stavi ponekad, ako je baš teško zs predvidjeti te ako kremanska proročanstva o tome ništa ne govore# tampon od marihuane u dupe i opet pogodi...
ma ovo vec znamo dugo, koji kurac debo stavlja bajate vesti iz nesvesti :DPinochet wrote:Još jedan veliki uspjeh Čardaka. Jbt više niti ne pišu na ovakvim temama :/ još gore utekli sa foruma ;/
jasambrend wrote:Plenki, Marić, Dalicka = Četnici, Turci, Mongoli, Partizani, Ustaše, privatizacijski štakori, tehnomenadzment HNS -a, Mesić, Hitler, Tito, Staljin...nastavi niz...atila, morloci verjani
dobije ovaj spor tod rutinski drzava samo moze godinama otezat
2014-04-12
Toda jedino dobro govori o lešinarskim fondovima iz SAD koji sa Ramom rade na ogromnoj pljački ali no...
Kermit-
2014-04-17
Nakon svih nevjerojatno promašenih prognoza, analiza ja uopce ne vjerujem da ti komentiraš ovakve teme, a kamoli dociraš đodi koji ako ništa je ljudina prema talogu kao što si ti...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Još jedan veliki uspjeh Čardaka.
Dobro, ti si dokazano nepopravljivo i pravo bolesno glup pa ti je besmisleno bilo što objašnjavati.
Kermit-
2014-04-17
Kod nas ne mogu ništa jer je sudstvo dio vladajuce stranke, ali međ arbitraže mi redovito gubimo i ne priznajemo kojih 6 mjeseci da bi odjednom ili pobjedili ili zaboravilidebotoijusto wrote:banke tuze drzavu i realno dobivaju spor
za 10-ak godina
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Nakon svih nevjerojatno promašenih prognoza, analiza ja uopce ne vjerujem da ti komentiraš ovakve teme, a kamoli dociraš đodi koji ako ništa je ljudina prema talogu kao što si ti...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Još jedan veliki uspjeh Čardaka.
Reče propala prva wannabe propala čardak vucibatina na ovom forumu. :)
I čestitam, u boldanom si sjajno opisao upravo svoje bauljane doslovce po svim pitanjima na ovom forumu, jer ti nisi imao niti jedne jedine dobro pogođene prognoze odnosno predviđanja, ali jasno mi je da ne spadaš u one koji imaju neki realno doticaj s stvarnošću.
Alkoholoizam u kombinaciji sa gadljivo podmuklim karakterom zna biti jako gadna atvar.
Ali pravo ti i budi ako baš ustraješ u svom bolesnom svjetonazoru, a svakako ti prije ili kasnije slijedi otrežnjenje i privođenje stvarnosti. Što kasnije, to će proces biti bolniji za tebe.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:I naravno, ako je Todorić odlučio tužiti državu, to je odmah samo po sebi garancija da će dobiti taj spor.
dobije ovaj spor tod rutinski drzava samo moze godinama otezat
Ne dobije, jer nema čak niti minimuma pravne podloge, a kamoli neko jače uporište u hrvatskom pravosuđu. I da, država može otezati, ali nekako imam dojam da će ga ovdje brzopotezno riješiti tek toliko da se smanji količina neizvjesnosti i broj špekulacija u vezi ove teme. Jednostavno joj je to ovdje u interesu.
Kao što joj je u interesu da se odugovlači sa izricanjem pravomoćne presude Sanaderu pa se zato cijeli proces oduljio preko svake mjere, a očito će i premašiti duljinu onoga u slučaju Ivana Heraka.
Guest- Guest
Ponavljaš se, zapravo imam dojam da c/p svoje histerične feminizirane poruke a to nije dobro, zapravo vrlo loše. Pronađi neki ispušni ventil tipa pivo ili origami ili se drži čardak tema tu si maher....slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nakon svih nevjerojatno promašenih prognoza, analiza ja uopce ne vjerujem da ti komentiraš ovakve teme, a kamoli dociraš đodi koji ako ništa je ljudina prema talogu kao što si ti...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Još jedan veliki uspjeh Čardaka.
Reče propala prva wannabe propala čardak vucibatina na ovom forumu. :)
I čestitam, u boldanom si sjajno opisao upravo svoje bauljane doslovce po svim pitanjima na ovom forumu, jer ti nisi imao niti jedne jedine dobro pogođene prognoze odnosno predviđanja, ali jasno mi je da ne spadaš u one koji imaju neki realno doticaj s stvarnošću.
Alkoholoizam u kombinaciji sa gadljivo podmuklim karakterom zna biti jako gadna atvar.
Ali pravo ti i budi ako baš ustraješ u svom bolesnom svjetonazoru, a svakako ti prije ili kasnije slijedi otrežnjenje i privođenje stvarnosti. Što kasnije, to će proces biti bolniji za tebe.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» jandrokovic-najavio-tuzbu-protiv-bernardica-jer-ga-je-nazvao-rektalnim-alpinistom
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» jandrokovic-najavio-tuzbu-protiv-bernardica-jer-ga-je-nazvao-rektalnim-alpinistom
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
Page 1 of 4