"Obama rekao Nikoliću: Za Srbiju sve što treba"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Obama rekao Nikoliću: Za Srbiju sve što treba"
prije bi ovako rekao..'dragi srbi vi ste samsam ok..pustite izbjeglcie da se kod vas udome a mi cemo vam biti zahvalni na tome i poslati par aviona brasna i kuruze'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:Obama Nikoliću: Najzaslužniji ste za stabilnost u regionu...............................................................................................................................
Tanjug | 29. septembar 2015. 17:12 | Komentara: 28
Američki predsednik Barak Obama ocenio je, u susretu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem da je Srbija najzaslužnija za uspostavljanje stabilnosti u jugoistočnoj Evropi i ponudio pomoć, ako joj bude potrebno
Vi ste najzaslužniji za uspostavljanje stabilnosti u regionu jugoistočne Evrope i ako Srbiji bude potrebna bilo kakva pomoć, pozovite me", rekao je Obama Nikoliću, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
to je valjda normalno. niko ne spori da je i Kolnda bila prisutna,
i njoj je, najverovatnije, receno nesto vrlo slicno !?
i njoj je, najverovatnije, receno nesto vrlo slicno !?
Guest- Guest
Kak se veli. Kad te mami i cukrom te hrani, a kad te namami i kruh zabrani!
Srbija će biti Amerima, kao i jebaču, samo još jedna crtica na zidu
Guest- Guest
a znate sto ej interesantno....kod svih politicara na ovim prostorima...kad se slikaju i izmjene par rijeci s americkim predsjednicima..odmah svi to kace na naslovnice u stilu..'gle koje smo mi mange amer nas pohvalio'..a ono mislim da obama ni ne zna s kim je razgovarao vec je cekao da dođe sljedeci u redu da izmjeni koju rijec..a svi s ena to loze..
2015-09-08
..to ono u stilu..kad te messi potapsa po ramenu ili baci fotku sa tobom..i odmah hvaljenje..'ej koja sam faca messi se slikao sa mnom ili razmjenio dres'
2015-09-08
Luda si k'o kupusEva wrote:Kak se veli. Kad te mami i cukrom te hrani, a kad te namami i kruh zabrani!
2014-04-12
pizzon wrote:ono, istina, hrvati su malo nervozni. nisu navikli na uravnotezen
stav zapada. ono, istina, boli činjenica da je zapad poslao coveka
u Boegrad, Hana, da se obrati hrvatima sa zahtevom da otvore granicu.
nije bilo prijatno, a plus oni kao neka EU destinacija, a mi kao nismo.
ma, evo danas slusam da je EU na granici prema makedoniji. svi smo,
tamo, srbi, italijani, austrijanci, slovenci, madjari, sve sami panduri, prate
situaciju. eto drugovi hrvati gde pocinje i zavrsava eu ):)
Boli nas da kurac. I nismo ti mi nikakvi drugovi nađi prijatelje negdje drugdje.
Guest- Guest
Što reći a ljudima koji traže prijatelje među novim koji su ih bombardirali. Stvarno se pitaš jesi lud ili glup ?
Guest- Guest
Jeste dabome, i Obama zapjevao Od topole sve do Ravne gore, svugdje straže denerala Draže ... Sa vojvodom jasno. Sto ovi Srbi lažu ljudi, ovo je paranormalno već
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jučer sam išao i odjednom počeo dva puta hiperventilirati.
Gledaju me ljudi, a ja samo odmahujem rukom i šeretski se osmjehujem.
Gledaju me ljudi, a ja samo odmahujem rukom i šeretski se osmjehujem.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisu to bili ljudi nego Obama, gledao te i pozdravio sa tri prsta a ti se nasmejao..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pre će biti da Srbija treba svesrdno da radi na što lakšem i bržem protoku izbeglica ka EU. Ništa Amerima ne znače izbeglice u Srbiji. Cilj je trpanje EU. A tu se interesi Amerike, Rusije i Srbije poklapaju.vuksadinare wrote:prije bi ovako rekao..'dragi srbi vi ste samsam ok..pustite izbjeglcie da se kod vas udome a mi cemo vam biti zahvalni na tome i poslati par aviona brasna i kuruze'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa lepo mu je rekao Obama da će da nas jebu čime god mi hoćemo.Eva wrote:Kak se veli. Kad te mami i cukrom te hrani, a kad te namami i kruh zabrani!
zgdosada wrote:Što reći a ljudima koji traže prijatelje među novim koji su ih bombardirali. Stvarno se pitaš jesi lud ili glup ?
znam da boli poraz u " granicnom sa ratu " sa srbijom. to je vama novina, yebiga. a gde cemo mi
i sa kime, to je nasa stvar. znamo mi sta vi zelite, ali ne nadajte se tome. sta ce hrvatska u nato, recimo ??
ali, to nije moj problem, samo podsecam.
Guest- Guest
pizzon wrote:zgdosada wrote:Što reći a ljudima koji traže prijatelje među novim koji su ih bombardirali. Stvarno se pitaš jesi lud ili glup ?
znam da boli poraz u " granicnom sa ratu " sa srbijom. to je vama novina, yebiga. a gde cemo mi
i sa kime, to je nasa stvar. znamo mi sta vi zelite, ali ne nadajte se tome. sta ce hrvatska u nato, recimo ??
ali, to nije moj problem, samo podsecam.
Ma naravno. Nakon toliko poraza svašta ti izgleda kao pobjeda. Jer recimo koliko ja znam granice Srbije su Kajovac, Kajobag, Vijovitica. Ili se to promijenilo ?
Guest- Guest
A da ne kažem da stvarno moraš biti glup ko kurac da misliš da su ti Ameri prijatelji. Dok su vas rokali bombama zbog hrvatske ja nisam bio ni sekundu toliko glup da pomislim da su mi to prijatelji ili saveznici. To je baš elementrana inteligencija .
Guest- Guest
poraza jeste bilo, dokle god su srbijom vladali titovi pioniri, odnosno pionirke.
sad kada ih vise nema, sve nam bolje ide.
Guest- Guest
uopste ne mislim da su nam prijatelji. ali ne zelim da budemo neprijatelji,
odnosno da nam budu neprijatelji.
odnosno da nam budu neprijatelji.
Guest- Guest
pizzon wrote:poraza jeste bilo, dokle god su srbijom vladali titovi pioniri, odnosno pionirke.
Naravno
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbija-prosjecna-placa-u-mjesec-dana-pala-za-26-posto-iznosi-neto-2500-kuna/730827.aspx
Ali važno je da se pobijedi u izmišljenom ratu oko ničega. Ali dobro važno je da si ti zadovoljan.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» Psihijatar koji je rekao da Pernara treba zaustaviti: "Prijete mi smrću"
» Za haludovo je HDZEOV ministar turizma rekao da je socijslisticki mastodont i da ga treba srusiti
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Georg Soroš kuje podmukli plan:Migrante treba naselit u Srbiju
» Psihijatar koji je rekao da Pernara treba zaustaviti: "Prijete mi smrću"
» Za haludovo je HDZEOV ministar turizma rekao da je socijslisticki mastodont i da ga treba srusiti
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Georg Soroš kuje podmukli plan:Migrante treba naselit u Srbiju
Page 2 of 3