..DOBAR DAN..ŽELIM ZAMIJENITI STARU VOZAČKU DOZVOLU ZA NOVU..
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ..DOBAR DAN..ŽELIM ZAMIJENITI STARU VOZAČKU DOZVOLU ZA NOVU..
malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
moram to prokopati malo detaljnije
Guest- Guest
da, prokopaj, al u svakom slučaju ostaviš na mup-u deponiranu svoju vozačku i tražiš njihovu.pismejker wrote:malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mene? da i ja odem u njemačku..hoću turističkiveber wrote:Kajupismejker wrote:Qoji Qiqi jos cekas???veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
Ne bu državljanstvo pobeglo. Tu je.
volim dizati tlak rvatima, ja sam kao tu a ništa mi ne valja..
2015-08-15
Prvo ja iskopam njihovu,pa tek,mozda deponiram svoju...Ne vjerujem vise tim drzavnim Organima...kaja wrote:da, prokopaj, al u svakom slučaju ostaviš na mup-u deponiranu svoju vozačku i tražiš njihovu.pismejker wrote:malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
Guest- Guest
Imam vozačku s Floride, blok sat za polaganje. Ako nekog zgaziš, električna ti ne gine.vili40 wrote:velim samo da je riječ hitno za našu birokraciju poštanska kočijakaja wrote:daj vili, hitno se svugdje plaća. pitaj koliko je tamo hitno produljenje i javi nam..vili40 wrote:
ako je u njemačkoj hitno onda je to hitno i ne rade budale iz sebe i tebe
nema to veze s budalama
2014-12-30
e to ti ne može, moraš ostaviti jednu da uzeo drugu.pismejker wrote:Prvo ja iskopam njihovu,pa tek,mozda deponiram svoju...Ne vjerujem vise tim drzavnim Organima...kaja wrote:da, prokopaj, al u svakom slučaju ostaviš na mup-u deponiranu svoju vozačku i tražiš njihovu.pismejker wrote:malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
2015-08-15
ne možeš imati dvije vozačke, znaš..jednu ti mogu oduzeti a ti voziš na drugu:) kao ko vas jebe...
zato uvijek samo jednu možeš imati..
2015-08-15
Oktoberfest.kaja wrote:mene? da i ja odem u njemačku..hoću turističkiveber wrote:Kajupismejker wrote:Qoji Qiqi jos cekas???veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:
u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..
Ne bu državljanstvo pobeglo. Tu je.
volim dizati tlak rvatima, ja sam kao tu a ništa mi ne valja..
2014-12-30
eeeeeee Kayo...Dojdem ja prvo kod Svaba,pa kajem.."de te vi meni dozvolu voznu,na osnovu ove..lijepe rozne..tu su pecati i potpisi meritoraca.."..kaja wrote:e to ti ne može, moraš ostaviti jednu da uzeo drugu.pismejker wrote:Prvo ja iskopam njihovu,pa tek,mozda deponiram svoju...Ne vjerujem vise tim drzavnim Organima...kaja wrote:da, prokopaj, al u svakom slučaju ostaviš na mup-u deponiranu svoju vozačku i tražiš njihovu.pismejker wrote:malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
Kayo,ako prvo polozim ovu ovdje kod Tutleka,kako svabima dokazem da sam polozio??? bem ti Misha..
Guest- Guest
A u ove 4 godine,policija me je u Svabiji kontrolirala ukupno 0 puta....
Guest- Guest
polako cu ja depozitirati sve dokumente kod Svaba i zamoliti za odgovarajuce njihove,a moram reci i da cu im zajahati za vrat dozivotno...
Guest- Guest
ma ne kod nas, deponiraš ju u njihovom mup-u.pismejker wrote:
Kayo,ako prvo polozim ovu ovdje kod Tutleka,kako svabima dokazem da sam polozio??? bem ti Misha..
2015-08-15
veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
moraš tamo živjeti nekih 5 godina da bi mogao zatražiti, ovisi kako koja država no u pravilu ne možeš tek tako dobiti državljanstvo
ja sam uzeo stan prošli mjesec, 100 kvadrata 1500 EUR mjesečno
kad ti seliš?
tko uopće ostaje tu?
Guest- Guest
Ja mogu po porjeklu.
Ostat će tu ukrušci. A ni oni neće dugo.
Ostat će tu ukrušci. A ni oni neće dugo.
2014-12-30
zasto tako velika kvadratura?..imas obitelj?mamin sin wrote:veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
moraš tamo živjeti nekih 5 godina da bi mogao zatražiti, ovisi kako koja država no u pravilu ne možeš tek tako dobiti državljanstvo
ja sam uzeo stan prošli mjesec, 100 kvadrata 1500 EUR mjesečno
kad ti seliš?
tko uopće ostaje tu?
Guest- Guest
ne, vozacku dozvolu oduvijek mora po njmackom zakonu zamjenit nakon godinu dana osim u slucaju ako ne vozi auto na teritoriju njemacke, moze jedino vozit u odlasku i dolasku u njemacku, al an posao u ducan na fukodrom ne mozekaja wrote:evo ja ću ti pojasniti, ukratko.pismejker wrote:nis pametno iz tog srat i pljuvat ne moze se iscitat..mozda je u pitanju dubokoveleumna misao..čekam vrlo veliko pojasnjenje,glede radi ,vrlo misaonog rebusa..
imaš boravište u DE? imaš pretpostavljam. tamo gdje imaš boravište tražiš dokumente.
kad mjenjas vozacku dozvolu u njemackoj, ostavljas je kod svaba tamo gdje dizes njemacku, oni je deponiraju u hrvatsku u mjesto izdavanja, ako napustas njemacku proces ti je isti, odes u mup u hrvatskoj, predas njemacku i dignes hrvatskupismejker wrote:polako cu ja depozitirati sve dokumente kod Svaba i zamoliti za odgovarajuce njihove,a moram reci i da cu im zajahati za vrat dozivotno...
ja imam 3
svicarsku talijansku i rvacku, samo sam svicarsku polagao :D
mamu im nemos kupit, jebem ti gadne karaktere
svabe su zajebani s dvojnim drzavljanstvima
Dobro, ti imas tri vozačke, deset državljanstva i 53 osobne pretpostavljam.Leviathan2 wrote:mozes imati dvije ako polazes dvaputkaja wrote:ne možeš imati dvije vozačke, znaš..jednu ti mogu oduzeti a ti voziš na drugu:) kao ko vas jebe...
ja imam 3
Al ljudi inače mogu imati jednu, kada u stranoj državi dižu drugu vozačku deponiraju prvu jer su u suprotnom ti ju mogu oduzeti a ti voziš na drugu, sto nema smisla.
2015-08-15
ne Noorka, imam 3 vozacke 6 drzavljanstava i tri osobne, oces i ti da ti skopiram pasose i da stavim na net :) eto da se odmah pofalim koju placu imam i da kopiram platnu listu, nevjerne tome ;Dkaja wrote:Dobro, ti imas tri vozačke, deset državljanstva i 53 osobne pretpostavljam.Leviathan2 wrote:mozes imati dvije ako polazes dvaputkaja wrote:ne možeš imati dvije vozačke, znaš..jednu ti mogu oduzeti a ti voziš na drugu:) kao ko vas jebe...
ja imam 3
Al ljudi inače mogu imati jednu, kada u stranoj državi dižu drugu vozačku deponiraju prvu jer su u suprotnom ti ju mogu oduzeti a ti voziš na drugu, sto nema smisla.
a maloprije sam gore napisao, nakon godinu dana si obvezan promjenit vozacku ako si rezident u bilokojoj drzavi van on ekoja ti je izdala vozacku,
odes i zamjenis je, tvoju staru vozacku salju u mjesto izdavanja i tamo pohranjuju , kad napustas drzavu u kojoj ti izdata nova vozacka, napravis odjavu i s tom odjavom i vozackom odes u mup u hrvatskoj gdje ti je vozacka izdana te das novu i oni ti vrnu staru, onu stranjsku salju nazad
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
Page 3 of 6