..DOBAR DAN..ŽELIM ZAMIJENITI STARU VOZAČKU DOZVOLU ZA NOVU..
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ..DOBAR DAN..ŽELIM ZAMIJENITI STARU VOZAČKU DOZVOLU ZA NOVU..
u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaj se odmah ljutiš?Jest da je to sve malo poduža priča ali ja znam što me ide a ako ne znam firma mi ima i knjigovođe i pravnike tako da njih ne mogu uhvatiti na prepad.Nikada nisam tražio ništa što ne platim i po tri puta više nego bi to trebalo koštati.kaja wrote:naravno.vili40 wrote:Pa me pita koje je moje prebivalište u njemačkoj,da to moram prijaviti,pa ovo pa ono a ja samo želio produžiti osobnu.
u švabiji se držite propisa ko pijan plota, ne daj bože da nešto zajebete a ovdje ja nisam tu al došo da produžim osobnu
pa ne ide, jest da smo nitko i ništa al opet nije bocvana..
Gledaj primjer:Dolazimo jednom u mjesecu kući,u četvrtak poslije posla sjednemo u auto i u noć dođemo.U petak idem npr.produljiti osobnu a u ponedjeljak popodne već idem natrag.I onda HITNO produljenje naplaćuju 500 kuna a to je toliko hitno da moraš uzeti godišnji.Pa što je tako teško i komplicirano napraviti drugu karticu?
Boravište i prebivalište isto ostavljam knjigovođama i pravnicima jer se država pod svaku cijenu želi dočepati podataka i prihoda pa da raspali a švabo im ne da,pokaže im figu i naravno da ima razlog za to.
vili40-
2015-08-02
Logika nalaze,sto izgleda Birokratima nije znano,da DOKUMENAT koji je ovjeren i opcenito napravljen u jednoj drzavi,u ovom slucaju i polozen drzavni vozacki ispit,da se isti,ponovno napravi,produzi,zamjeni sa starijim izdanjem,upravo tamo gdje je prvi puta i izdan..kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
U Svabiji nisam sve to napravio,nego u RH..zato,na ho ruk dojdoh na Izvoriste Postanka moje vozačke,logikom pogonjen,i uputise me opet "tamo negdje drugdje"..
u sustini i bolje..drugi puta kad njima nes zatreba,a vec im i treba,no jos to ne znaju,jer sam promjenio adresu,odnosno odselio,uputit cu ih u MP66..bas kao i oni menea..
ako peremo ruke jedni od drugih,to cemo onda temeljito napraviti..
Guest- Guest
Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
2014-12-30
Qoji Qiqi jos cekas???veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
Guest- Guest
DA,što prije to bolje.veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
vili40-
2015-08-02
ne ljutim se ja nego ti, pitaj koliko je u njemačkoj hitno produljenje osobne, vozačke ili putovnice pa nam javi..misliš da je tamo besplatno?vili40 wrote:kaj se odmah ljutiš?Jest da je to sve malo poduža priča ali ja znam što me ide a ako ne znam firma mi ima i knjigovođe i pravnike tako da njih ne mogu uhvatiti na prepad.Nikada nisam tražio ništa što ne platim i po tri puta više nego bi to trebalo koštati.kaja wrote:naravno.vili40 wrote:Pa me pita koje je moje prebivalište u njemačkoj,da to moram prijaviti,pa ovo pa ono a ja samo želio produžiti osobnu.
u švabiji se držite propisa ko pijan plota, ne daj bože da nešto zajebete a ovdje ja nisam tu al došo da produžim osobnu
Gledaj primjer:Dolazimo jednom u mjesecu kući,u četvrtak poslije posla sjednemo u auto i u noć dođemo.U petak idem npr.produljiti osobnu a u ponedjeljak popodne već idem natrag.I onda HITNO produljenje naplaćuju 500 kuna a to je toliko hitno da moraš uzeti godišnji.Pa što je tako teško i komplicirano napraviti drugu karticu?
Boravište i prebivalište isto ostavljam knjigovođama i pravnicima jer se država pod svaku cijenu želi dočepati podataka i prihoda pa da raspali a švabo im ne da,pokaže im figu i naravno da ima razlog za to.
2015-08-15
pa ne znam je li možeš, ako imaš uvjete onda možeš..veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
2015-08-15
ako je u njemačkoj hitno onda je to hitno i ne rade budale iz sebe i tebekaja wrote:ne ljutim se ja nego ti, pitaj koliko je u njemačkoj hitno produljenje osobne, vozačke ili putovnice pa nam javi..misliš da je tamo besplatno?vili40 wrote:kaj se odmah ljutiš?Jest da je to sve malo poduža priča ali ja znam što me ide a ako ne znam firma mi ima i knjigovođe i pravnike tako da njih ne mogu uhvatiti na prepad.Nikada nisam tražio ništa što ne platim i po tri puta više nego bi to trebalo koštati.kaja wrote:naravno.vili40 wrote:Pa me pita koje je moje prebivalište u njemačkoj,da to moram prijaviti,pa ovo pa ono a ja samo želio produžiti osobnu.
vili40-
2015-08-02
Kajupismejker wrote:Qoji Qiqi jos cekas???veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
Ne bu državljanstvo pobeglo. Tu je.
2014-12-30
ne, pusti izvorište, logike, banane, jabukepismejker wrote:Logika nalaze,sto izgleda Birokratima nije znano,da DOKUMENAT koji je ovjeren i opcenito napravljen u jednoj drzavi,u ovom slucaju i polozen drzavni vozacki ispit,da se isti,ponovno napravi,produzi,zamjeni sa starijim izdanjem,upravo tamo gdje je prvi puta i izdan..kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
U Svabiji nisam sve to napravio,nego u RH..zato,na ho ruk dojdoh na Izvoriste Postanka moje vozačke,logikom pogonjen,i uputise me opet "tamo negdje drugdje"..
u sustini i bolje..drugi puta kad njima nes zatreba,a vec im i treba,no jos to ne znaju,jer sam promjenio adresu,odnosno odselio,uputit cu ih u MP66..bas kao i oni menea..
gdje imaš boravište gdje prebivalište?
2015-08-15
daj vili, hitno se svugdje plaća. pitaj koliko je tamo hitno produljenje i javi nam..vili40 wrote:
ako je u njemačkoj hitno onda je to hitno i ne rade budale iz sebe i tebe
nema to veze s budalama
2015-08-15
Privremeno odjavljen iz RH,sa valjda privremeno prijavljen u DE,e sad ne znam kako me tam ovode,kao boravak ili prebivaliste..TE STVARI SU_ ME UVIJEK BUNILE(prebivaliste boravak)kaja wrote:ne, pusti izvorište, logike, banane, jabukepismejker wrote:Logika nalaze,sto izgleda Birokratima nije znano,da DOKUMENAT koji je ovjeren i opcenito napravljen u jednoj drzavi,u ovom slucaju i polozen drzavni vozacki ispit,da se isti,ponovno napravi,produzi,zamjeni sa starijim izdanjem,upravo tamo gdje je prvi puta i izdan..kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
Guest- Guest
Naravno da imam. Jedino ne znam Njemački. Ide i Engleski .kaja wrote:pa ne znam je li možeš, ako imaš uvjete onda možeš..veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
2014-12-30
prebivalište trajno, boravište privremeno. znači dokumente vadiš u de. deponiraš svoje i tražiš njihove. tako to ide..pismejker wrote:Privremeno odjavljen iz RH,sa valjda privremeno prijavljen u DE,e sad ne znam kako me tam ovode,kao boravak ili prebivaliste..TE STVARI SU_ ME UVIJEK BUNILE(prebivaliste boravak)kaja wrote:ne, pusti izvorište, logike, banane, jabukepismejker wrote:Logika nalaze,sto izgleda Birokratima nije znano,da DOKUMENAT koji je ovjeren i opcenito napravljen u jednoj drzavi,u ovom slucaju i polozen drzavni vozacki ispit,da se isti,ponovno napravi,produzi,zamjeni sa starijim izdanjem,upravo tamo gdje je prvi puta i izdan..kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
2015-08-15
velim samo da je riječ hitno za našu birokraciju poštanska kočijakaja wrote:daj vili, hitno se svugdje plaća. pitaj koliko je tamo hitno produljenje i javi nam..vili40 wrote:
nema to veze s budalama
vili40-
2015-08-02
Kayi crnu kukuljicu preko glave,nju preko ramena i za Svabiju..veber wrote:Kajupismejker wrote:Qoji Qiqi jos cekas???veber wrote:Znači, ako odem van, bolje da državljanstvo zemem?kaja wrote:u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..veber wrote:Ne kužim u čemu je problem.
Ne bu državljanstvo pobeglo. Tu je.
Guest- Guest
a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
2015-08-15
Aha..Fala veliko..uffff..koliko se moram napatiti da dobijem odgovor...THXkaja wrote:prebivalište trajno, boravište privremeno. znači dokumente vadiš u de. deponiraš svoje i tražiš njihove. tako to ide..pismejker wrote:Privremeno odjavljen iz RH,sa valjda privremeno prijavljen u DE,e sad ne znam kako me tam ovode,kao boravak ili prebivaliste..TE STVARI SU_ ME UVIJEK BUNILE(prebivaliste boravak)kaja wrote:ne, pusti izvorište, logike, banane, jabukepismejker wrote:Logika nalaze,sto izgleda Birokratima nije znano,da DOKUMENAT koji je ovjeren i opcenito napravljen u jednoj drzavi,u ovom slucaju i polozen drzavni vozacki ispit,da se isti,ponovno napravi,produzi,zamjeni sa starijim izdanjem,upravo tamo gdje je prvi puta i izdan..kaja wrote:
u njima, dolaze na ho ruk sa stranim boravištima, ne prijavljuju drugo prebivalište a produžavali bi dokumente..
Guest- Guest
ah, za svaku ti je tako..vili40 wrote:velim samo da je riječ hitno za našu birokraciju poštanska kočijakaja wrote:daj vili, hitno se svugdje plaća. pitaj koliko je tamo hitno produljenje i javi nam..vili40 wrote:
nema to veze s budalama
2015-08-15
malo mi je sve jos u svabiji nejasno po tom pitanju..Imas neki Ofenthal status..dakle stranac koji tamo boravi...sestra ima tu karticu,no kad sam ja pitao u Rathausu,jel mi treba kakav dokumenat za Ofental,rekli su ,RH je u Uniji,ne treba..mozda su mislili da sam tamo privremeno..kaja wrote:a što će ti uopće naša vozačka ako imaš prebivalište tamo, onda uzmeš njihovu vozačku..
moram to prokopati malo detaljnije
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Američka policija: Ubio čovjeka dok je iz džepa vadio vozačku dozvolu
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
Page 2 of 6