evo kako ruža tomašić priča engleski
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: evo kako ruža tomašić priča engleski
Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Pa i ne baš. Mene su često smještali u štajerski dijalekt.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Da i ekipa iz DNRH moze to "cuti". Istancano uho i vrsno poznavanje jezika.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
2014-04-14
Možda ali nikad oni iz štajerske.Eroo wrote:Pa i ne baš. Mene su često smještali u štajerski dijalekt.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Oni su mi rekli da se mi vidi da sam "žabar", kako nazivaju ove iz lj. kotline.danni1 wrote:Možda ali nikad oni iz štajerske.Eroo wrote:Pa i ne baš. Mene su često smještali u štajerski dijalekt.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Kao prvo, ja sam se naučio pravilno pisati (bio prisiljen, zbog prirode posla).
U tome sam bio bolji od 98% fetivih Slovenaca.
Otkad pišem na ovome forumu moji mi kažu da sam izgubio na čistoći slovenskog izgovora.
Moguće, ali ja ne mislim tako. Meni jezik sredstvo sporazumijevanja - u dnevnoj komunikaciji.
Kod pisanja sam i dalje veliki čistunac. Čak i ovdje često popravljam napisano, ako je ikako moguće.
2016-07-22
Eroo wrote:Kao tvoja mama, misliš?Yehudi wrote:Eroo wrote:Skoro pa kao predsjedničin.Leviathan2 wrote:dobar engleski,
Počele su isto
--Blowjob - fifty dolars.....its OK to ju
Ne nego tvoja Madam mater , sestra, žena i kćer i sin...............koje podvodiš po Sloveniji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
u americi postoje "accent coaches". skupi su, ali godine treninga i rijesis se naglaska zauvijek.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Guest- Guest
danni1 wrote:Možda ali nikad oni iz štajerske.Eroo wrote:Pa i ne baš. Mene su često smještali u štajerski dijalekt.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Jasno da ne.
Misli na ercegovce koje sretne na baušteli
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Odjeb' u troskocima, budaletino neodgojena.Yehudi wrote:danni1 wrote:Možda ali nikad oni iz štajerske.Eroo wrote:Pa i ne baš. Mene su često smještali u štajerski dijalekt.danni1 wrote:Ako nisi odrastao u nekoj zemlji uvijek će se osjećati u naglasku. Kod nekih manje kod nekih više ali će starosjedioc uvijek osjetiti da nisi " njihov".
Jasno da ne.
Misli na ercegovce koje sretne na baušteli
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» RUŽA TOMAŠIĆ ODGOVORILA EK NA OPOMENU HRVATSKOJ