kako bi ste poredali narode bivše yuge...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: kako bi ste poredali narode bivše yuge...
ali srbi su u mostaru pomagali mošnjama kad je bio rat, nerazumijem kako ti toliko voliš njihscorpion wrote:Pa ne moraš ni poznavat osobno. Ne poznajem ni ja, ali znam da su zlovenci klošari i jebem im mater svima! Crnogorci su onak klošarija ali na pozitivniji način za razliku od zlovenaca, smiješni su ako ništa. O Makedoncima stvarno ništa ne znam, niti sam ikad bio u Makedoniji, niti sam prolazio, niti sam upoznao nekoga, ali se čine ok narod. Mošnjacima ne vjeruj ni kad poklone nose. Za šiptariju ne treba ništa ni govorit, to je neka podvrsta cigana koje bi ja preselio u afriku (ali prije navijam da ih bracalini riješe). Sa srbima sam ok i nemam ništa protiv njih, samo da ne spominju veliku srbiju (osim širenja po bosni)skripar wrote:haha pa ja evo ne poznajem nijednog zlovenca, makedonca pa ni crnogorca zašto bi onda išta mislio o njimascorpion wrote:Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
stvarno si glup
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
potpiskic wrote:
ja i neke hrvate ne volim, a neki srbi su cak cool, tako da ne znam, ne volim nikog..
skripar-
2015-08-09
U globalu ne volim svoj narod, a kako bih onda neke s kojima nemam veze. Samo pojedince unutar svakih koje poznajem, a ni njih ne volim(niti je to bitno) već samo imam dobre odnose, poštovanje, razumijevanje, suradnju i sl.
Nijednog Crnogorca ne znam s obzirom da sam iz istočne Slavonije i nisam se susreo s njima. Ovi što žive i što ih se može naći: Albanci, Srbi, Muslimani, Mađari, Nijemci, Austrijanci, Makedonci i Slovenci, svi dobri. S nekima sam izlazio van prije 10 godina, s nekima sam se i družio povremeno, s nekima išao u školu, igrao nogomet, a neki od njih su mi i susjedi.
Važno mi je kakvi su kao osobe u prvom redu, a onda dođe sve ostalo. Kao narodi u cjelini, indiferentan sam a za neke Bože sačuvaj...
Nijednog Crnogorca ne znam s obzirom da sam iz istočne Slavonije i nisam se susreo s njima. Ovi što žive i što ih se može naći: Albanci, Srbi, Muslimani, Mađari, Nijemci, Austrijanci, Makedonci i Slovenci, svi dobri. S nekima sam izlazio van prije 10 godina, s nekima sam se i družio povremeno, s nekima išao u školu, igrao nogomet, a neki od njih su mi i susjedi.
Važno mi je kakvi su kao osobe u prvom redu, a onda dođe sve ostalo. Kao narodi u cjelini, indiferentan sam a za neke Bože sačuvaj...
Guest- Guest
skripar wrote:ali srbi su u mostaru pomagali mošnjama kad je bio rat, nerazumijem kako ti toliko voliš njihscorpion wrote:Pa ne moraš ni poznavat osobno. Ne poznajem ni ja, ali znam da su zlovenci klošari i jebem im mater svima! Crnogorci su onak klošarija ali na pozitivniji način za razliku od zlovenaca, smiješni su ako ništa. O Makedoncima stvarno ništa ne znam, niti sam ikad bio u Makedoniji, niti sam prolazio, niti sam upoznao nekoga, ali se čine ok narod. Mošnjacima ne vjeruj ni kad poklone nose. Za šiptariju ne treba ništa ni govorit, to je neka podvrsta cigana koje bi ja preselio u afriku (ali prije navijam da ih bracalini riješe). Sa srbima sam ok i nemam ništa protiv njih, samo da ne spominju veliku srbiju (osim širenja po bosni)skripar wrote:haha pa ja evo ne poznajem nijednog zlovenca, makedonca pa ni crnogorca zašto bi onda išta mislio o njimascorpion wrote:Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
stvarno si glup
Pomagali su i vama. Da vam ratko nije dao oružje i municinu-nestali bi iz mostara
Guest- Guest
Nebi sigurno nestali, ali javna je tajna da su u Mostaru surađivali Hrvati i Srbi protiv balija.
Guest- Guest
sa slovencima i bosancima imam kontakt sve koje znam normalni ljudi ali opet ja se ne krećem u krugovima gdje upoznaš nenormalne
srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
Pomagali su i vama. Da vam ratko nije dao oružje i municinu-nestali bi iz mostara
skripar-
2015-08-09
Ako je neko pobjedio onda su to srbi! Ljudi imaju 50% bosne etnički čisto. Glup si ko kuracskripar wrote:srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
A koju picku materinu sam uopce zavirio na ovu temu...
darth_vader-
2014-04-17
skripar wrote:srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
srbi izgubili rat? srbi imaju na papiru, na tapiji 50% BIH, a uskoro i svoju državu ako bog da...
zato vas balije jebu gde stignu i kako stignu, još sada kada vam komšić ponovo bude predstavnik u predsedništvu, tek ste ga tada ugasili...
Guest- Guest
scorpion wrote:Ako je neko pobjedio onda su to srbi! Ljudi imaju 50% bosne etnički čisto. Glup si ko kuracskripar wrote:srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
Guest- Guest
nemere bez toga ni na nogometujasambrend wrote:A koju picku materinu sam uopce zavirio na ovu temu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jesu istina dobili 49% a mi popusili.scorpion wrote:Ako je neko pobjedio onda su to srbi! Ljudi imaju 50% bosne etnički čisto. Glup si ko kuracskripar wrote:srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
Sve
Zahvaljujuci nasim politicarima.
Sto se tice bitke na vojnom polju osobno sam vec mogao pljunuti do centra Banja Luke kad smo dobili zapovid o prestanku daljnih operacija.
Da smo imali joa 12 do 15 sati danas bi se o srbima u banja luci i ciloj tzv srpskoj govorilo samo u povijesnim knjigama.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato sam ja nalipija sliku za koju je veliko pitanje jeli je itko razumija. Ide ponovno:jasambrend wrote:A koju picku materinu sam uopce zavirio na ovu temu...
Rasprava homo sapiensa na ovoj temi
Guest- Guest
samo što su gora bijeda od nas u federaciji a nisu ni etnički čistiscorpion wrote:Ako je neko pobjedio onda su to srbi! Ljudi imaju 50% bosne etnički čisto. Glup si ko kuracskripar wrote:srbi pomagali i balijama i ustašama, mučki samo da dobiju bosnu al džaba opet su izgubili ratБраћала wrote:
skripar-
2015-08-09
nekad:
1 srbi
2 hrvati
3 slovenci
4 crnogorci
5 makedonci
danas:
1 slovenci
2 hrvati
3 srbi
4 crnogorci
5 makedonci
6 građani BIH
7 kosovari
1 srbi
2 hrvati
3 slovenci
4 crnogorci
5 makedonci
danas:
1 slovenci
2 hrvati
3 srbi
4 crnogorci
5 makedonci
6 građani BIH
7 kosovari
Guest- Guest
I bolje da niste brate. Draže mi je da srbi drže to sve, nego mošnjaci A mi smo ga ispušili kako god okrenešDesert_fox wrote:Jesu istina dobili 49% a mi popusili.
Sve
Zahvaljujuci nasim politicarima.
Sto se tice bitke na vojnom polju osobno sam vec mogao pljunuti do centra Banja Luke kad smo dobili zapovid o prestanku daljnih operacija.
Da smo imali joa 12 do 15 sati danas bi se o srbima u banja luci i ciloj tzv srpskoj govorilo samo u povijesnim knjigama.
skripar wrote:a nisu ni etnički čisti
- 2001. | 1,490,993 |
- Gustoća | 60/km2 |
- Etničke grupe | Srbi: 88% Bošnjaci: 9% Hrvati: 2% ostali: 1% |
Nisu, ma kakvi
to je bilo 2001.scorpion wrote:skripar wrote:a nisu ni etnički čisti
- 2001. 1,490,993 - Gustoća 60/km2 - Etničke grupe
Srbi: 88%
Bošnjaci: 9%
Hrvati: 2%
ostali: 1%
Nisu, ma kakvi
ne važi se
skripar-
2015-08-09
kak si ti glup pa sve shvaćaš ozbiljnoБраћала wrote:Škripar, glupi balija...
skripar-
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Narode, trebamo vas protiv Hrvatske!
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Narode, trebamo vas protiv Hrvatske!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3