kako bi ste poredali narode bivše yuge...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
kako bi ste poredali narode bivše yuge...
... koje više volite a koje malo manje
Evo ja nešto razmišljam i nemogu se odlučit
Evo ja nešto razmišljam i nemogu se odlučit
skripar-
2015-08-09
Re: kako bi ste poredali narode bivše yuge...
evo recimo ovako:
1. hrvati
2. neznam
3. srbi
4. bošnje
5. makedonvi
6. recimo šipci
7. ovi zlovenci
8. crnogorci
9. židovi i romi
itd...
1. hrvati
2. neznam
3. srbi
4. bošnje
5. makedonvi
6. recimo šipci
7. ovi zlovenci
8. crnogorci
9. židovi i romi
itd...
skripar-
2015-08-09
Sveta nedjelja
8.00 sipci
9.00 bosanci
10.00 srbi sa slovencima (isti)
11.00 ne znam
12.00 etnicki makedonci
13.00 nice i kicinjo
8.00 sipci
9.00 bosanci
10.00 srbi sa slovencima (isti)
11.00 ne znam
12.00 etnicki makedonci
13.00 nice i kicinjo
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Tommy R wrote:Balije i Šiptari uvijek na dnu.
pa zašto to su naše komšije
skripar-
2015-08-09
Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
haha pa ja evo ne poznajem nijednog zlovenca, makedonca pa ni crnogorca zašto bi onda išta mislio o njimascorpion wrote:Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
skripar-
2015-08-09
a šipci i ove naše poturice imaju dobre bureke i ćevape haha
skripar-
2015-08-09
Pred zid bi ih poredao, nebitnim redoslijedom...
darth_vader-
2014-04-17
Pa ne moraš ni poznavat osobno. Ne poznajem ni ja, ali znam da su zlovenci klošari i jebem im mater svima! Crnogorci su onak klošarija ali na pozitivniji način za razliku od zlovenaca, smiješni su ako ništa. O Makedoncima stvarno ništa ne znam, niti sam ikad bio u Makedoniji, niti sam prolazio, niti sam upoznao nekoga, ali se čine ok narod. Mošnjacima ne vjeruj ni kad poklone nose. Za šiptariju ne treba ništa ni govorit, to je neka podvrsta cigana koje bi ja preselio u afriku (ali prije navijam da ih bracalini riješe). Sa srbima sam ok i nemam ništa protiv njih, samo da ne spominju veliku srbiju (osim širenja po bosni)skripar wrote:haha pa ja evo ne poznajem nijednog zlovenca, makedonca pa ni crnogorca zašto bi onda išta mislio o njimascorpion wrote:Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
Svi smo govna, generalno-ali se slažem sa tominjom, balije i šiptati uvek prvi na listi...
Guest- Guest
Kakvi crnogorci, koji k. To ni ne smatram za narod...
Guest- Guest
Ja sam upoznao pripadnike svih naroda bivše države i danas radim u takvoj tvrtki koja posluje na cijelom tom području i govorim iz osobnog iskustva. Slovenci bi nam trebali biti najbliži po svemu ali imaju taj kompleks malih nacija izraženiji od svih ostalih, na neki način su kao sekta, teško se s njima zbližiti. Balijama i šiptarima jednostavno ne možeš vjerovati, ima među njima dobrih ljudi, ali generalno nisu mi dragi. Makedonaca, nisam puno upoznao, ali imam samo pozitivna iskustva. Npr jučer na utakmici i poslije.
Guest- Guest
ja i neke hrvate ne volim, a neki srbi su cak cool, tako da ne znam, ne volim nikog..
eh, šta ti ne smatraš...evo su im ameri i jezik crnogorski priznaliБраћала wrote:Kakvi crnogorci, koji k. To ni ne smatram za narod...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ali srbi su u mostaru pomagali mošnjama kad je bio rat, nerazumijem kako ti toliko voliš njihscorpion wrote:Pa ne moraš ni poznavat osobno. Ne poznajem ni ja, ali znam da su zlovenci klošari i jebem im mater svima! Crnogorci su onak klošarija ali na pozitivniji način za razliku od zlovenaca, smiješni su ako ništa. O Makedoncima stvarno ništa ne znam, niti sam ikad bio u Makedoniji, niti sam prolazio, niti sam upoznao nekoga, ali se čine ok narod. Mošnjacima ne vjeruj ni kad poklone nose. Za šiptariju ne treba ništa ni govorit, to je neka podvrsta cigana koje bi ja preselio u afriku (ali prije navijam da ih bracalini riješe). Sa srbima sam ok i nemam ništa protiv njih, samo da ne spominju veliku srbiju (osim širenja po bosni)skripar wrote:haha pa ja evo ne poznajem nijednog zlovenca, makedonca pa ni crnogorca zašto bi onda išta mislio o njimascorpion wrote:Ako ćemo tako, svi su naše komšije i srbi i zlovenci i crnogorci i makedonci (doduše malo dalji komšiluk)skripar wrote:pa zašto to su naše komšije
stvarno si glup
skripar-
2015-08-09
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Narode, trebamo vas protiv Hrvatske!
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Narode, trebamo vas protiv Hrvatske!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3