Đoda na apratima:Vedrana Pribičević pridružila se emigranstkoj ujdurmi
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Đoda na apratima:Vedrana Pribičević pridružila se emigranstkoj ujdurmi
inace, ova je jako osjetljiva ako joj spomenete decka, odma oce da vas stvi izmedu guznih reznjeva i istisne zivot iz vas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
Kermit-
2014-04-17
Sve po liniji.asilovski wrote:ne brini, Neno će uskoro osvanuti sa par desetak grafova da je super udomiti par mil. pakija naime rastu cijene dionica proizvođača kurkume i telećeg lojaFénix wrote:Ako nije Neno Bakić, ne računa se i nemamo o čemu pričati!
Guest- Guest
Ćuj nije neka tajna da Ewropa pogotowo owa zapadna di ima posla treba radnu snagu samo je pitanje kakwu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ona, imam negdj skrinove mislim, voajer ugl.asilovski wrote:tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
zovi Vecu da nam objasni par stvari u bit uvjeren sam da ona uopće ne zna gdje je Sirija, broj izbjeglica, nacionalnu pripadnost, samo je dobila zadatak i to je to, brojke baca kao i Neno bez mozga bitno da izgleda stručno i suvislokic wrote:ma ona, imam negdj skrinove mislim, voajer ugl.asilovski wrote:tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
Kermit-
2014-04-17
E sada sam zaista na aparatima
Guest- Guest
Guest- Guest
I priznao da si Yodaneoliberalni_placenik wrote:E sada sam zaista na aparatima
Guest- Guest
Swe šta je rekla stoji samo se slabo nešto swi bawe pitanjem : a kakwi imigratni ?
Owo su swe uglawnom muslimani.
Owo su swe uglawnom muslimani.
2014-04-11
Veca je nadasve humana osoba, suosjecajna,brizna, skrbi o potrebitima.
Svi vi naciradikali obicna ste nula za ovu andjelicu.
Svi vi naciradikali obicna ste nula za ovu andjelicu.
dijagram-
2015-08-09
Vedre je avangardna, samo to mi ne mozemo primjetiti jer su joj vrata od wc-a zatvorena
2014-04-19
Najbolje da mi pričekamo još koju godinu pa da Marseile postane wečinski muslimanski grad pa da opet čujemo owakwe sa idejama da su muslimani dobri za ekonomiju Ewrope.
2014-04-11
2014-04-11
nećeš podijelit slike?kic wrote:ma ona, imam negdj skrinove mislim, voajer ugl.asilovski wrote:tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
Guest- Guest
meni se ona nije svidjela čim sam ju vidio, imao sam loš prvi dojam
Guest- Guest
deda, sta si ti studirao.....fiziku?!ostrakon wrote:nećeš podijelit slike?kic wrote:ma ona, imam negdj skrinove mislim, voajer ugl.asilovski wrote:tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
autodidaktikuprckov wrote:deda, sta si ti studirao.....fiziku?!ostrakon wrote:nećeš podijelit slike?kic wrote:ma ona, imam negdj skrinove mislim, voajer ugl.asilovski wrote:tko? Ona ili?kic wrote:kad se sjetim onog puta kad je uletila u forum, koji smijeh, pa picka joj materna treba posaljite joj pp da je brukamo opet.
Last edited by ostrakon on 29/9/2015, 15:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
kad je napisala da o njoj mozemo pisati sto god hocemo al ako joj momka dirnemo odma ce da nas kolje, vadi oci i cupa srca.......prva pomisao je al ga buca kenja koda joj je tlinest godinaostrakon wrote:meni se ona nije svidjela čim sam ju vidio, imao sam loš prvi dojam
2014-04-19
Strpite se još malo ....uskoro Marseile postaje wečinski muslimanski .....baš me zanima kako će Pariz to primit.
2014-04-11
gdje je to bilo, na ovom forumu ili onom starom? propustio sam toprckov wrote:kad je napisala da o njoj mozemo pisati sto god hocemo al ako joj momka dirnemo odma ce da nas kolje, vadi oci i cupa srca.......prva pomisao je al ga buca kenja koda joj je tlinest godinaostrakon wrote:meni se ona nije svidjela čim sam ju vidio, imao sam loš prvi dojam
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gdje je Vedrana Pribičević?
» Švedska se pridružila EUFOR-u
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Švedska se pridružila EUFOR-u
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA: