Švedska se pridružila EUFOR-u
Page 1 of 1
Švedska se pridružila EUFOR-u
Došli da se biju protiv Rusa na Balkanu.
Zastava još jedne zemlje podignuta ispred baze u Butmiru: Švedska se pridružila EUFOR-u
11. rujna 2022 im pala ljevičarska vlada koja je glasala protiv nas a za Komšića na onom sastanku EU par dana prije nego je Putin pokrenuo napad na Ukrajinu i došla ova koja se sastoji od desnog centra i liberala al pošto je manjinska treba joj potpora švedskih nacionalista.
Vi ćete i dalje gledat svoje geopolitičke interese bez obzira šta više nije ta ljevičarka vlada nego ova desnija.
Ne virujem ja vama da vi i dalje nećete podržavat mujage u Bosni. Nisan toliko ja baš glup pa da ne znam da se svak svrbi tamo di ga češe.
Koliko vidim od vojne pomoći Ukrajini niste poslali ništa od avijacije a ovaj Wilders u Nizozemskoj će da zajebava.
Ako Rusi pobjede onda ste vi ( Baltik ) slijedeći.
Za razliku od F-16 Gripen može poletjeti s auto ceste i zato je zgodniji od F-16.
Desetak Gripena plus obuka i naoružanje vas dođe 2 miljarde eura i to morate sami plaćat jer neće vam to tamo nekakva EU tj kupovat vaše avione a za anglosase da biju Ruse nego morate sami izdvojit pare.
Rusi su sine u Ukrajini i na Baltiku pa ih fino odite da ih bijete tamo.
VADITE PARE.
Zastava još jedne zemlje podignuta ispred baze u Butmiru: Švedska se pridružila EUFOR-u
11. rujna 2022 im pala ljevičarska vlada koja je glasala protiv nas a za Komšića na onom sastanku EU par dana prije nego je Putin pokrenuo napad na Ukrajinu i došla ova koja se sastoji od desnog centra i liberala al pošto je manjinska treba joj potpora švedskih nacionalista.
Vi ćete i dalje gledat svoje geopolitičke interese bez obzira šta više nije ta ljevičarka vlada nego ova desnija.
Ne virujem ja vama da vi i dalje nećete podržavat mujage u Bosni. Nisan toliko ja baš glup pa da ne znam da se svak svrbi tamo di ga češe.
Koliko vidim od vojne pomoći Ukrajini niste poslali ništa od avijacije a ovaj Wilders u Nizozemskoj će da zajebava.
Ako Rusi pobjede onda ste vi ( Baltik ) slijedeći.
Za razliku od F-16 Gripen može poletjeti s auto ceste i zato je zgodniji od F-16.
Desetak Gripena plus obuka i naoružanje vas dođe 2 miljarde eura i to morate sami plaćat jer neće vam to tamo nekakva EU tj kupovat vaše avione a za anglosase da biju Ruse nego morate sami izdvojit pare.
Rusi su sine u Ukrajini i na Baltiku pa ih fino odite da ih bijete tamo.
VADITE PARE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Švedska se pridružila EUFOR-u
Vadi kume keš keš.
Vadi kume keš keš.
2014-04-11
Izvješća u Švedskoj govore da vlada te zemlje razmatra slanje Gripena Ukrajincima kao pomoć u njihovoj borbi protiv Rusije – dodajući još jednu dimenziju nordijskom i baltičkom angažmanu u ratu. Švedske zračne snage već obučavaju ukrajinske pilote na svojem najjačem izvoznom adutu. Na konferenciji za medije sa švedskim premijerom Ulfom Kristerssonom u kolovozu, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski nazvao je Gripen ponosom Švedske, rekavši: 'Čvrsto vjerujem da Gripen može učiniti našu slobodu mnogo sigurnijom', piše Euronews.
Gripen također ima prednost jer može uzlijetati i slijetati na oštećene uzletno-sletne staze, pa čak i svakodnevne ceste, a može ga u potpunosti servisirati mala zemaljska posada bez potrebe da se vraća u dobro opremljenu zračnu bazu. Zapravo, posebno je dizajniran baš za to da ga male disperzirane snage mogu u teškim uvjetima vrlo brzo pripremiti za ponovno polijetanje, što bi moglo biti od velike važnosti za Ukrajinu, čije su baze teško oštećene ruskim projektilima i dalekometnim topništvom.
Nakon F-16, Ukrajina pregovara i o Gripenu, evo zašto je švedski lovac pogodan za nju
Demokracija nema cijenu.
Ako Rusi pobijede onda kreću na vas na Baltiku. Doći će vam do Malmea.
Ajmo, vadi pare. Iz kese.
Gripen također ima prednost jer može uzlijetati i slijetati na oštećene uzletno-sletne staze, pa čak i svakodnevne ceste, a može ga u potpunosti servisirati mala zemaljska posada bez potrebe da se vraća u dobro opremljenu zračnu bazu. Zapravo, posebno je dizajniran baš za to da ga male disperzirane snage mogu u teškim uvjetima vrlo brzo pripremiti za ponovno polijetanje, što bi moglo biti od velike važnosti za Ukrajinu, čije su baze teško oštećene ruskim projektilima i dalekometnim topništvom.
Nakon F-16, Ukrajina pregovara i o Gripenu, evo zašto je švedski lovac pogodan za nju
Demokracija nema cijenu.
Ako Rusi pobijede onda kreću na vas na Baltiku. Doći će vam do Malmea.
Ajmo, vadi pare. Iz kese.
2014-04-11
Morat ćete opet vodit rusko švedske ratove za Baltik.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Rusko-%C5%A1vedski_ratovi
Nema tko drugi nego vi. Ukrajina gubi 20-ak lovačkih i drugih aviona godišnje najmanje. Ostat će bez avioma pa će Rusija pobijedit a vi izgubiti.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Rusko-%C5%A1vedski_ratovi
Nema tko drugi nego vi. Ukrajina gubi 20-ak lovačkih i drugih aviona godišnje najmanje. Ostat će bez avioma pa će Rusija pobijedit a vi izgubiti.
2014-04-11
https://sh.wikipedia.org/wiki/Finski_rat
2014-04-11
Ako daš svoje avione Ukrajini ulaziš u izravni dvoboj s Rusima na Baltiku...a ako ne daš Ukrajina puši i Rusija pobjeđuje i opet si u kurcu jer si onda ti idući ( Baltik ).
Vadi kume keš keš, nema noćas oš neš. Vadi pare.
Vadi kume keš keš, nema noćas oš neš. Vadi pare.
2014-04-11
Pametnjakovići. Dođu ovdje na Balkan da se biju protiv Rusa i onda podržavaju mujage.
Eno ti Rusi gore na Baltiku i Ukrajini pa se bij s njima. Daj Ukrima Gripene. To ti je malo škakljivo jel ? Znam. Tu nema koalicije tj više država koje taj tip aviona daje nego samo ti.
A ako ne daš Rusija je pobedila.
Eno ti Rusi gore na Baltiku i Ukrajini pa se bij s njima. Daj Ukrima Gripene. To ti je malo škakljivo jel ? Znam. Tu nema koalicije tj više država koje taj tip aviona daje nego samo ti.
A ako ne daš Rusija je pobedila.
2014-04-11
jebeš baltik, švedski i rusiju...
može li gf išta pomoći nama domaćima u ovoj dolini suza...
Pa evo ti, vidiš da naš eurodupeuvlakivać reve jer je Wilders pobjedio na izborima u Nizozemskoj. Njemu se ne može uvuć u guzicu i da gradi svoju karijeru u Briselu.T. wrote:jebeš baltik, švedski i rusiju...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-rezultat-izbora-u-nizozemskoj-nije-dobar/2515112.aspx
2014-04-11
Naždera san se maloprije i sad ću fino popit kapućino da mi to slegne malo.
Ovu Švedsku ćemo uvuć u rat sa Rusijom pa nek se oni biju gore a ne ovdje po Balkanu i onda mi podržavaju mujage.
Ovu Švedsku ćemo uvuć u rat sa Rusijom pa nek se oni biju gore a ne ovdje po Balkanu i onda mi podržavaju mujage.
2014-04-11
Morat će ovi Šveđani uć u razgovore s Ukrajinom oko toga da Ukrajini prodaju/daju nešto Gripena jer rat se razdužio a sve je više kojekakvih Wildersa, Fica i Orbana kojima je dosta tog rata i žele nastavit šurovat s Rusijom.
Oni glume mudo ovdje na Balkanu pa su kao protiv Rusa i onda podržavaju mujage. Idi ti glumi mudo gore di triba a ne ode.
Oni glume mudo ovdje na Balkanu pa su kao protiv Rusa i onda podržavaju mujage. Idi ti glumi mudo gore di triba a ne ode.
2014-04-11
Similar topics
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Đoda na apratima:Vedrana Pribičević pridružila se emigranstkoj ujdurmi
» Rusija će izbaciti EUFOR iz BiH!
» Rusi blokiraju EUFOR
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Đoda na apratima:Vedrana Pribičević pridružila se emigranstkoj ujdurmi
» Rusija će izbaciti EUFOR iz BiH!
» Rusi blokiraju EUFOR