Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
RayMabus wrote:A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
Očeš RS vojsku, eto ti je ali granična policija je moja i sad je takni to je napad RS na BiH a to znači da te u roku 18 sati više neće biti
ko da je unisti, vucko i ti :);:)
dvojac bez kormilara )
Guest- Guest
Pa budaletino zgaziti čete zapad takneš li graničnu policijupizzon wrote:RayMabus wrote:A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
Očeš RS vojsku, eto ti je ali granična policija je moja i sad je takni to je napad RS na BiH a to znači da te u roku 18 sati više neće biti
dvojac bez kormilara )
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Meni se ne da trosit vrijeme..vece izazove trazimpizzon wrote:RayMabus wrote:A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
dvojac bez kormilara )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Pa budaletino zgaziti čete zapad takneš li graničnu policijupizzon wrote:RayMabus wrote:A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
dvojac bez kormilara )
taman posla,što mislip tko kontrolira granicu između Srbije i Srpske?
Sarajevo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa granična policija, tko će je kontrolirati jbte, nekontrolira je Dodik
Ti dođeš na granicu npr Brod, nije ti ono tamo granična policija RS, to ne postoji
Ti dođeš na granicu npr Brod, nije ti ono tamo granična policija RS, to ne postoji
Last edited by RayMabus on 13/1/2018, 15:27; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa granična policija, tko će je kontrolirati jbte, nekontrolira je Dodik
Dodik normalno, njihovi ljudi. Taman će neki mujo kontrolirati što ide između srba s ove i one strane...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gledaj rade svi tamo, to nije entiteska nit nacionalna policija, nemoš ono eto mene i sto četnika preko granice i nikom ništaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa granična policija, tko će je kontrolirati jbte, nekontrolira je Dodik
Dodik normalno, njihovi ljudi. Taman će neki mujo kontrolirati što ide između srba s ove i one strane...
2014-04-11
Nikakvi dodikovi ljudi tamo nepostoje čak i da jesu, šta onda su ovi dole na granici valjda Čovičevi jel
Eto pređi tenkom preko granice pa otkrij čiji su
Po tebi ispada da u Unsko sanskom kantonu samo balije rade tamo, pa nije to nacionalna il entiteska policija
Umij se
Eto pređi tenkom preko granice pa otkrij čiji su
Po tebi ispada da u Unsko sanskom kantonu samo balije rade tamo, pa nije to nacionalna il entiteska policija
Umij se
2014-04-11
Dodikov je kurac na granici, znači po toj logici mi i mali zeleni možemo unit top priko granice u Unsko sanski kanton, ma daš ta ćeš, Stevo je isto tu, tako ti je i na Drini
2014-04-11
Evo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/americki-senat-o-situaciji-u-bih-dodik-kao-putinov-igrac-koci-put-ka-nato-u/180113056
Americi uopće ne treba Nato baza tamo samo zamoli EU da pošalje EU policiju da nadzire granične prelaze, ono ko kontrola
https://www.klix.ba/vijesti/bih/americki-senat-o-situaciji-u-bih-dodik-kao-putinov-igrac-koci-put-ka-nato-u/180113056
Americi uopće ne treba Nato baza tamo samo zamoli EU da pošalje EU policiju da nadzire granične prelaze, ono ko kontrola
2014-04-11
Prije će biti VSD i regoč,koji ne mogu zamisliti srpstvo preko Drine.epikur37 wrote:Rs dobiva vojsku debo na aparatima :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
» Dodik zatražio pomoć od Rusije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije
» Europska unija uvela je sankcije protiv ruske paravojne skupine Wagner
» Dodik zatražio pomoć od Rusije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije