Orban Ako nemamo financijsku podršku EU okrenuti ćemo se KINI
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orban Ako nemamo financijsku podršku EU okrenuti ćemo se KINI
Hrvatska apsolutno ništa ne duguje Zapadu, pogotovo ne šupačkim državama kao što su Velika Britanija, Njemačka i Francuska.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Epikur ne seri, po toj logici stvari već bi pola Hrvatske pobjeglo u Kanadu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Anakonda u lusteru
https://www.blic.rs/vesti/svet/kina-ima-taktiku-kojom-disciplinuje-zapadne-lidere-a-da-ne-izgovori-ni-rec/4hkrpc0
Odličan tekst
Financirali obje političke partije u Australiji pa šta god pobjedi njihov je igrač
https://www.blic.rs/vesti/svet/kina-ima-taktiku-kojom-disciplinuje-zapadne-lidere-a-da-ne-izgovori-ni-rec/4hkrpc0
Odličan tekst
Financirali obje političke partije u Australiji pa šta god pobjedi njihov je igrač
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato smo mi odjebali i kineze i švabeRayMabus wrote:http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:705576-ORBAN-PORUCIO-BRISELU-Ako-nemamo-finansijsku-podrsku-EU-okrecemo-se-Kini
Logićno
Kermit-
2014-04-17
I željeznice jer bez toga luka Rijeka ne vrijedi ništamelkior wrote:Jest dabome, zato Macron u posjetu Kini, kineskom premijeru darovao konja francuske konjičke garde. Ima Orban pravo.
Hrvatska bi trebala:
1. proglasiti odmah isključivi gospodarski pojas na moru
2. tužiti Sloveniju Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu
3. Luku Rijeka dati u koncesiju Kini na sljedećih 50 godina, s tim da još ove godine za uzvrat ulože ozbiljnu lovu u obnovu HŽa odnosno pruge Rijeka - Zagreb.
Kermit-
2014-04-17
To je državnik! Na njega se ugledajte,a ne na Tri Mora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A kako će ta infrastruktura, putevi, pruge i plinovodi stići od Kine do Mađarske, koja je u sred Europe?
Preko Srbije, jel??
Neće moći, tamo su naši Šiptari. Samo im mahnemo.
Ništa Kina.
Preko Srbije, jel??
Neće moći, tamo su naši Šiptari. Samo im mahnemo.
Ništa Kina.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orban: Izgubit ćemo Srbiju
» MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
Page 2 of 2