Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
Eroo wrote:Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
Pa valjda smo mi pobijedili tj. sjebali mi njih?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
vuksadinare wrote:Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
pa po tom aršinu ni Blaiburg nije genocid. to je bio revanšizam.
pa čuj nemože selektivno kako vama paše. Blaiburg NIJE genocid i točka. nije ni Srebrenica period. nemože jedno da bidne a drugo da ne.
Guest- Guest
Za Srebrenicu ne postoje dokazi o planu i namjeri, za Bleiburg postoje.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
pa čuj nemože selektivno kako vama paše. Blaiburg NIJE genocid i točka. nije ni Srebrenica period. nemože jedno da bidne a drugo da ne.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Koji mi? Ti si tada bio Srbin a Ero je i tada i sada Bakirov.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eroo wrote:Za Srebrenicu ne postoje dokazi o planu i namjeri, za Bleiburg postoje.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
za Blaiburg ne postoje ako postoje izvoli ih ovdje prezentirati!!!
usto genocid nije bio iz razloga jer je su izbjeglice bile više rasa i nacionalnosti, bilo je tatara, čečena, bugara, šiptara, SS muslimana, a najviše CRNACA. crnaca francetića jure koji kamionima jure. e pa nemože tako...bez vozačke...bez prometne...a i pasoš im nevažeći...normalno da su ih briti na granici vratili natrag...
Guest- Guest
Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
nije ni ratni zločin jer je rat već bio završio ohoho...
Guest- Guest
Je, jer su ovi bili ratni zarobljenici.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
2015-08-15
Jedino sto se danas sve želi podvesti pod genocid i govor mržnje.
To je valjda popularno.
Pa ako ne moze onda kažu da lokalno ograničen , kao da nekoga djelomično ubiješ...
Takvo sranje ni naši suci ne mogu smisliliti..
To je valjda popularno.
Pa ako ne moze onda kažu da lokalno ograničen , kao da nekoga djelomično ubiješ...
Takvo sranje ni naši suci ne mogu smisliliti..
2015-08-15
dzango wrote:Koji mi? Ti si tada bio Srbin a Ero je i tada i sada Bakirov.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
Čim su Hrvati pobijedili, ja sam postao Hrvat i ponosio se.
crvenkasti-
2014-04-17
A sad si si malo glup jel..crvenkasti wrote:dzango wrote:Koji mi? Ti si tada bio Srbin a Ero je i tada i sada Bakirov.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
Čim su Hrvati pobijedili, ja sam postao Hrvat i ponosio se.
2015-08-15
Bio sam ja glup i prije. Svi su me zajebavali i rugali mi se. Naročito moj stari.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisi dovoljno dobar ispao po njegovim kriterijima :)crvenkasti wrote:Bio sam ja glup i prije. Svi su me zajebavali i rugali mi se. Naročito moj stari.
2015-08-15
Svoj rodbini izbjegloj u Srbiju želim sretan ostanak pjesmom: "Tko je sad glup, striče Jovo?"
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:Je, jer su ovi bili ratni zarobljenici.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
ne. bili su banda, odmetnici, kriminalci itd ali nisu bili ratni zarobljenici jer po ženevskoj konveciji i ratnim pravima NISU položili oružje i predali se na dan kapitulacije nego su gospoda i dalje ratovali još par mjeseci i više u Odžaku. takvi nemaju nikakva prava. apsolutno nikakva.
Guest- Guest
Je, bas tako izgledaju, željni ratovanjaGnječ wrote:kaja wrote:Je, jer su ovi bili ratni zarobljenici.Gnječ wrote:kaja wrote:Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.Gnječ wrote:
ne. bili su banda, odmetnici, kriminalci itd ali nisu bili ratni zarobljenici jer po ženevskoj konveciji i ratnim pravima NISU položili oružje i predali se na dan kapitulacije nego su gospoda i dalje ratovali još par mjeseci i više u Odžaku. takvi nemaju nikakva prava. apsolutno nikakva.
2015-08-15
kaja wrote:Je, bas tako izgledaju, željni ratovanjaGnječ wrote:kaja wrote:Je, jer su ovi bili ratni zarobljenici.Gnječ wrote:kaja wrote:
Pa nje genocid Bleiburg , ratni zločin.
ej, Kajo ne izvrći i ne falsificiraj povijest uz pomoć pleonazma i oksimorona molim te barem ti nemoj to raditi.
Guest- Guest
Odgovorit će ti 27. Marta.Zapravo dan poslije.crvenkasti wrote:Svoj rodbini izbjegloj u Srbiju želim sretan ostanak pjesmom: "Tko je sad glup, striče Jovo?"
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Gnječ wrote:kaja wrote:Je, bas tako izgledaju, željni ratovanjaGnječ wrote:kaja wrote:Je, jer su ovi bili ratni zarobljenici.Gnječ wrote:
ej, Kajo ne izvrći i ne falsificiraj povijest uz pomoć pleonazma i oksimorona molim te barem ti nemoj to raditi.
Da da, emocije ono, žene i sitna dječica nevina, stari i nemoćni.
SVI maloljetni tj. svi ispod 17 god su ODMAH pušteni kućama.
Ostali su razni uniformirani, domaći i strani elementi koji su tijekom rata činili zločine nad svojim narodom
Od sela do sela vodjeni da ih svjedoci prepoznaju i da im sude -Narodni sud -
-------------------------------------------------------
Nisu se predali NOV-u po završetku rata već uzrokovali daljnja stradanja.............sve je dokumentirano.
Zato su ih Briti i predali NOV-u i čak ponudili svoje tenkove na raspolaganje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
Page 3 of 3