Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
RayMabus wrote:Sami sebi odgovorite na pitanje jel Samuilov poraz na Bjelolasici genocid
Znate šta vam je ta Srebrenica,
N I J E GENOCID, NI JEDNO NI DRUGO
Nikifor Kefa nije pobio niti vojnike, zarobljenike
O civilima spomena nema, nije ubija stare, nemoćne, žene niti dicu ( kao hitlerovi nacisti i njihovi dupelisci )
Genocid podrazumijeva sistematsko uništenje jednoga naroda u bitnom postotku.
A onda se radi o milijunima žrtava, bez obzira na uzrast ili spol.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A sami odgovorite na pitanje, meni odgovor ne treba, to je pitanje za vas same posebno one koji tvrde da je pad Srebrenice genocid
Ako je to onda je i Samuilov poraz na Bjelolasici pa onda morat ćemo mijenjati udžbenike i umjesto ratni zločin tamo stavit da je izvršen genocid nad Bugarima na Bjelolasici
Ako je to onda je i Samuilov poraz na Bjelolasici pa onda morat ćemo mijenjati udžbenike i umjesto ratni zločin tamo stavit da je izvršen genocid nad Bugarima na Bjelolasici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta je moj cilj?
Prvo će Bakir i ekipa kad spominju genocid od velikosrpske u BiH obavezno morat stavit Genocid nad Bošnjacima, Hrvatima i ostalim nesrbima
S druge strane srpska politika da se neznam koliko rastegne nemože negirat plan etničkog čišćenja itd itd itd jedino maglu muti šta su sad i Hrvati UZP pa ono ispada da na kraju svak svakog
E zašto Samuilo tj ovaj bizantinac
Srbi vole Bizant, nije genocid nego su ih naklepali, eto jebi se sad
Prvo će Bakir i ekipa kad spominju genocid od velikosrpske u BiH obavezno morat stavit Genocid nad Bošnjacima, Hrvatima i ostalim nesrbima
S druge strane srpska politika da se neznam koliko rastegne nemože negirat plan etničkog čišćenja itd itd itd jedino maglu muti šta su sad i Hrvati UZP pa ono ispada da na kraju svak svakog
E zašto Samuilo tj ovaj bizantinac
Srbi vole Bizant, nije genocid nego su ih naklepali, eto jebi se sad
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
Tako da ova dobro kaže.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Presuda jedno a realnost drugo, nije prvi slučaj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da si nasi homici za Hrvatsku sad bi imali brak
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
Oni postali ko mi, bezobrazni ..dzango wrote:Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
2015-08-15
Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.kaja wrote:Oni postali ko mi, bezobrazni ..dzango wrote:Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Onda ti i stanojko okacite svoju o klin i penzija, nema to smisla vise .dzango wrote:Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.kaja wrote:Oni postali ko mi, bezobrazni ..dzango wrote:Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
Ne možemo mi to poraziti vise..
2015-08-15
Odoh na Kalemegdan da hranim golubove, igram šah i šmekam cice u minićima i letnjim haljinama.kaja wrote:Onda ti i stanojko okacite svoju o klin i penzija, nema to smisla vise .dzango wrote:Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.kaja wrote:Oni postali ko mi, bezobrazni ..dzango wrote:Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
2014-04-19
Popratiti .. obožavam kad mi telefon napise nešto svojedzango wrote:Odoh na Kalemegdan da hranim golubove, igram šah i šmekam cice u minićima i letnjim haljinama.kaja wrote:Onda ti i stanojko okacite svoju o klin i penzija, nema to smisla vise .dzango wrote:Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.kaja wrote:Oni postali ko mi, bezobrazni ..dzango wrote:Došlo vreme da su i ovi iz LGBT politički nekorektni.
Ma da, ko ih jebe , bolje ti ovo drugo
2015-08-15
Isključi rečnik na telefonu.kaja wrote:Popratiti .. obožavam kad mi telefon napise nešto svojedzango wrote:Odoh na Kalemegdan da hranim golubove, igram šah i šmekam cice u minićima i letnjim haljinama.kaja wrote:Onda ti i stanojko okacite svoju o klin i penzija, nema to smisla vise .dzango wrote:Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.kaja wrote:
Oni postali ko mi, bezobrazni ..
2014-04-19
Sunce moje pametno , jesam. Do sad mi to nije nitko nije rekao a stalno kukamdzango wrote:Isključi rečnik na telefonu.kaja wrote:Popratiti .. obožavam kad mi telefon napise nešto svojedzango wrote:Odoh na Kalemegdan da hranim golubove, igram šah i šmekam cice u minićima i letnjim haljinama.kaja wrote:Onda ti i stanojko okacite svoju o klin i penzija, nema to smisla vise .dzango wrote:
Još će Hrvatica i lezbejka da nakači kokardu. Onda ja jebiga odoh u penziju. Koji moj više.
2015-08-15
kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
pa po tom aršinu ni Blaiburg nije genocid. to je bio revanšizam.
Guest- Guest
Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prvi je počeo Branimir,koji je ubio nevinog Zdeslava.vuksadinare wrote:Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A Eva i Adam su stradali samo zbog jedne jabuke, a? Komunizam nikad neće zaboravit takvu nepravdu.jastreb wrote:Prvi je počeo Branimir,koji je ubio nevinog Zdeslava.vuksadinare wrote:Daj ne bulazni...kad bi o revansizmu moglibi doc u18 stoljecu i tko je prvi poceo...revansizam na revansizamGnječ wrote:kaja wrote:Pa kažu da je bio lokalno ograničen , ali s obzirom na glupu formulaciju ( nešto kao djelomično ubojstvo) i na to tko je donio takvu presudu nije bio .
Tako da ova dobro kaže.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Srbi ste sve sjebali šta se dalo sjebati. Ne kukajte više, pobogu...crvenkasti wrote:Samo vi branite Srbe. Srebrenica nije genocid, Krajina nije agresija, četnici su branitelji, a Hrvati su budale.
Pa valjda smo mi pobijedili tj. sjebali mi njih?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
Page 2 of 3