Hrvatska kapitulirala!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska kapitulirala!!!
Hrvatska je danas sinonim za kukavičluk,beskičmenjaštvo i podaništvo.
Tri mora press.
Tri mora press.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Ovo je prica sa sretnim krajem
Kaj hocete, ne kuzim
Jel bi bolje bilo da smo zaratili sa zlovencima.?
Pa da nas razguze i onda u povijesti, ma i na Wickipediji bude zapisano :
- Rat Slo. vs RH = 1 : 0
" Iznenadnim napadom na Sloveniju, Rh je poslala jake snage mornarice
pod kopnenim " admiralom " Trumblonom , čija je vesela flota potopljena
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ma boli nas
Barem imamo više generala od Slovenaca ( i Amerikanaca )
-
Krstičević ------Iako nisu generali, još 39 časnika moći će se zvati generalima!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma dobro, njemu su se svi usrali u gaće osim Karamarka.asilovski wrote:Pa pročitaj marcelov članak od danas, ili kako bi rekli ljudi ne morati netko 3. reći da si se usrao u gaće :)))Noor wrote:kaja wrote:a iz čega je novinarka zaključila da je kapitulirala, iz ovoga
" iz Vlade ne odgovaraju na naše upite!"
te dalje mudro zaključuje...
Šef Europske komisije uspio je ušutkati hrvatsku diplomaciju!
ja čak ne vidim da je to novinarka napisala, napisao je asila, a to mu je u povjerenju otkrio Danilo Latin, ribar iz Savudrije
Koliko god ih čovjek ne volio ili volio , uvjetno rečeno volio i koliko god da su niskoristi oni takve situacije sa susjedima rješavaju - dobro!
Dobro je rješio i Milanović sa slanjem izbjeglica dalje kroz sutlu i vlakom iako ste vrištali da je to užas i incident izbjeglica danas nema , ili su u tragovima.
Tako i Anemio, on arbitražnu odluku ne prizna jer je dobivena korupcijom , mi smo iz toga izasli , brodovi se voze a oni mogu slikat, vristat, kukati, zvati tatu no brodovi idu dalje. Anemio im je poručio da se mogu dogovoriti i to je to, ne hebe ih pol posto za arbitražu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuska kapitulirala
» EU kapitulirala pred Osmanlijama
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» EU kapitulirala pred Osmanlijama
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 2 of 2