pitanja za brata skorpiju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: pitanja za brata skorpiju
Zato je Stalingrad vrhusnki film jer realno prikazuje rat. Kao da gledaš dokumentarac o StalingraduTommy R wrote:Od domaćih bi dodao Vrdoljakov "Kad čuješ zvona", vrhunski ratni film. Bio je zabranjen jer je realno prikazivao rat, a ne ko ona sranja gdje su partizani prikazivani ko plemeniti vitezovi bez grijeha koji jurišaju na metak bez straha, a drugi ko krvoločne životinje.
Od serija "Kuda idu divlje svinje", isto odlična serija.
Vrhunska scena:
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Odlični su glumci u prvome.Браћала wrote:meni je najbolji utisak ostavio enemy at the gates i nemacki film iz 1992 mislim, staljingrad...
Inače, "Združena braća" je vrhunska serija. Glumci izvrsno odabrani.
2014-04-12
Das Boot je isto odličan film o njemačkoj podmornici u drugom svjetskom ratu
najbolji ratni film je onaj sa svjetlećim svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru
gledala više puta-odličan!scorpion wrote:Das Boot je isto odličan film o njemačkoj podmornici u drugom svjetskom ratu
2014-04-12
kic wrote:scorpion wrote:Serija je smeće i prikazuje njemce kao retarde koji se prvi put susreću sa oružjem i oružanim sukobom Npr. serija "Generation War" je nemjerljivo boljakic wrote:
band of brothers je jedna od najboljih serija..
inače je malo poznata činjenica da je bilo više Brita nego Amera u D-Day..
Inače su se na omahi iskrcali ameri, kao i na utah. Britishi su se iskrcali na sword i i gold plažama. Ne znam točno koliko je kojih bilo.
101. američka je legendarna postrojba, potpuno okruženi, u omjeru 5-1 za njemce, držali su grad i na ponudu za predaju su ih poslali dovraga..
jaja od čelika bez obzira ne dummy prikaze u seriji
Bastogne je bio kasnije u Ardenskoj bitci, a Normandiju je otkljucao Montgomery iscrpivsi Nijemce kod Caena...Patton je samo iskoristio ogromne pukotine u obrani kasnije...I inace su Briti lavovski dio posla odradili, ali vole Ameri sebi prisvajati i ono što je i sto nije njihova zasluga...
darth_vader-
2014-04-17
Bilo je toga svagdijasambrend wrote:kic wrote:scorpion wrote:Serija je smeće i prikazuje njemce kao retarde koji se prvi put susreću sa oružjem i oružanim sukobom Npr. serija "Generation War" je nemjerljivo boljakic wrote:
band of brothers je jedna od najboljih serija..
inače je malo poznata činjenica da je bilo više Brita nego Amera u D-Day..
Inače su se na omahi iskrcali ameri, kao i na utah. Britishi su se iskrcali na sword i i gold plažama. Ne znam točno koliko je kojih bilo.
101. američka je legendarna postrojba, potpuno okruženi, u omjeru 5-1 za njemce, držali su grad i na ponudu za predaju su ih poslali dovraga..
jaja od čelika bez obzira ne dummy prikaze u seriji
Bastogne je bio kasnije u Ardenskoj bitci, a Normandiju je otkljucao Montgomery iscrpivsi Nijemce kod Caena...Patton je samo iskoristio ogromne pukotine u obrani kasnije...I inace su Briti lavovski dio posla odradili, ali vole Ameri sebi prisvajati i ono što je i sto nije njihova zasluga...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muckodjubre wrote:najbolji ratni film je onaj sa svjetlećim svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
na ovu rečenicu se čovjek mora nasmijatDesert_fox wrote:muckodjubre wrote:najbolji ratni film je onaj sa svjetlećim svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru
skripar-
2015-08-09
Ono kad Vojvoda citira Demonskog...
darth_vader-
2014-04-17
ono kad hahahahaha, nema dalje , mrak gasi sve
skripar-
2015-08-09
najbolji filmovi su oni njemacke kinematografije i najkvalitetniji
Guest- Guest
najbolja igrica je iskrcavanje na normandiji kad igraš na njemačkoj strani sa onim tenkom i rokaš one avione
rokaj buraz hahahahaha
rokaj buraz hahahahaha
skripar-
2015-08-09
hahahaha koja glupost! Najkrvavije borbe u normandiji su odradili Ameri, naravno. A o tome kako operacija "Overlord" ne bi bila izvediva ni u snovima bez amera ne treba ni trošit riječijasambrend wrote:Bastogne je bio kasnije u Ardenskoj bitci, a Normandiju je otkljucao Montgomery iscrpivsi Nijemce kod Caena...Patton je samo iskoristio ogromne pukotine u obrani kasnije...I inace su Briti lavovski dio posla odradili, ali vole Ameri sebi prisvajati i ono što je i sto nije njihova zasluga...
Drugim riječima bez uključivanja Amerike u rat u Europi i Britanci i Sovjeti bi popušili jednu veliku kitu. Najveća greška Hitlera je bespotrebna (i u najmanju ruku prijevremena) objava rata Americi
jasambrend;67374241 wrote:Bastogne je bio kasnije u Ardenskoj bitci, a Normandiju je otkljucao Montgomery iscrpivsi Nijemce kod Caena...Patton je samo iskoristio ogromne pukotine u obrani kasnije...I inace su Briti lavovski dio posla odradili, ali vole Ameri sebi prisvajati i ono što je i sto nije njihova zasluga.
jasambrend;67374241 wrote:
Pa ti mala imaš ukusamaggie13 wrote:gledala više puta-odličan!scorpion wrote:Das Boot je isto odličan film o njemačkoj podmornici u drugom svjetskom ratu
scorpion-
2014-04-18
Vodja je pogrijesio jedino sto je od pocetka vjerovao dase sa stokom moze ljudski razgovarat. Koliko je velik bio.
Slava mu
Slava mu
2015-09-13
kic wrote:
stvarno si pomiješao sve.
Britanska 2. Armija je navukla na sebe glavninu snaga kod Caena jer su ga Nijemci smatrali prevaznim strateskim uporistem. I dok je pozicijski rat iscrpljivao njemacke divizije, s desnog krila se otvorio Pattonu takoreci brisani prostor skoro do Pariza. Monty, stari lisac je to odlicno odigrao prepustivsi potcinjenom ludaku Pattonu inicijativu...u biti bez Montgomerya bi ovaj tko zna koliko puta zaglavio, jer doticnog nije jebalo ni osiguranje bokova, ni prenapregnuta logistika, ni mogucnost okruzenja, samo pici ravno, a da ne spomenem da bi Ameri kurca u sjevernoj Africi napravili bez Britanaca. Vidjelo se u Kasarinskom klancu koliko su mocni...uzmi im avijaciju I mogu se jebati...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4