pitanja za brata skorpiju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
pitanja za brata skorpiju
1. sta mislis o gnjusnom holivudskom filmu spasavanje vojnika ryana
2.
sta nedostaje na slici
2.
sta nedostaje na slici
Guest- Guest
Re: pitanja za brata skorpiju
operw wrote:1. sta mislis o gnjusnom holivudskom filmu spasavanje vojnika ryana
2.
sta nedostaje na slici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Skorpijo odgovori odmah
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
1.američka izdrkotina,klasični američki ratni filmoperw wrote:1. sta mislis o gnjusnom holivudskom filmu spasavanje vojnika ryana
2.
sta nedostaje na slici
2.
Skorpijo je pravi arijevac i nacist i kao sto smo ipak svi mi ljudi mada smo mi nacisti i vise od vas sugavih komunjara jasno je da i mi imamo osjecaje i da volimo.
Naime nas veliki vodja adolf hitler nas je naucio da je obitelj temelj svega u zivotu i ja smatram da se skorpijo pridrzava vodjinih odredbi koje su u svemu slicne bozijima
Naime nas veliki vodja adolf hitler nas je naucio da je obitelj temelj svega u zivotu i ja smatram da se skorpijo pridrzava vodjinih odredbi koje su u svemu slicne bozijima
2015-09-13
tko voli životinje i djecu ne može biti loš čovjek?Desert_fox wrote:Skorpijo je pravi arijevac i nacist i kao sto smo ipak svi mi ljudi mada smo mi nacisti i vise od vas sugavih komunjara jasno je da i mi imamo osjecaje i da volimo.
1. Film Saving private Ryan mi je odličan. Početna scena i iskrcavanje je nenadjebivo dobro urađeno. Desantni čamci prilaze plaži, valovi udaraju, strah u očima američkih vojnika... i napokon, otvaranje vrata čamaca na obalama omahe. Vrata se nisu ni otvorila a MG 42 je več pokosio pola čamca Poslije isto scena kad američki snajperist ubija njemce sa zvonika crkve, a onda ga primjeti zapovjednik mardera i snajperist zajedno sa zvonikom postane prah i pepeooperw wrote:1. sta mislis o gnjusnom holivudskom filmu spasavanje vojnika ryana
2.
sta nedostaje na slici
2. Nedostaje čik cigarete na sredini Još jedna epska scena Hansa Lande
Ne zaljubljujem seoperw wrote:3. kakav si kad se zaljubis
Tako je brate, ne treba ništa nadodat Vidi se da si pravi nacionalsocijalist! Ne može nacionalsocijalist bit glup čovjek, to ovaj forum dokazujeDesert_fox wrote:Skorpijo je pravi arijevac i nacist i kao sto smo ipak svi mi ljudi mada smo mi nacisti i vise od vas sugavih komunjara jasno je da i mi imamo osjecaje i da volimo.
scorpion-
2014-04-18
slazem se uvodna scena je za oscara. nastnavak filma kao da gledam utakmicu barcelone pun simuliranja i lopovluka
Guest- Guest
Kao Band of Brothers! Valjda sam ja jedini čovjek na svijetu koji je nakon 2. epizode otišao povratit u wc i tek onda izbrisao seriju. U spašavanju vojnika Ryana je malo realnije opisan sukob. Ali najbolji film na tu temu je Stalingrad iz 1993.operw wrote:slazem se uvodna scena je za oscara. nastnavak filma kao da gledam utakmicu barcelone pun simuliranja i lopovluka
Koja epska scena
Last edited by scorpion on 9/1/2018, 22:56; edited 1 time in total
lijepe rijeci. skorpija je velik posten covjek da se dodjeljuje zeljezni kriz stajao bi u prvom reduDesert_fox wrote:Skorpijo je pravi arijevac i nacist i kao sto smo ipak svi mi ljudi mada smo mi nacisti i vise od vas sugavih komunjara jasno je da i mi imamo osjecaje i da volimo.
Guest- Guest
Zajedno sa tobom i vojvodomoperw wrote:lijepe rijeci. skorpija je velik posten covjek da se dodjeljuje zeljezni kriz stajao bi u prvom redu
band of brothers je jedna od najboljih serija..
inače je malo poznata činjenica da je bilo više Brita nego Amera u D-Day..
Bitno da je lijepa, visoka i plavakic wrote:kako će imati obitelj ako se ne zaljubljuje..
Serija je smeće i prikazuje njemce kao retarde koji se prvi put susreću sa oružjem i oružanim sukobom Npr. serija "Generation War" je nemjerljivo boljakic wrote:
band of brothers je jedna od najboljih serija..
inače je malo poznata činjenica da je bilo više Brita nego Amera u D-Day..
Inače su se na omahi iskrcali ameri, kao i na utah. Britishi su se iskrcali na sword i i gold plažama. Ne znam točno koliko je kojih bilo.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4