Nikolić u Banjaluki: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Nikolić u Banjaluki: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost
Ja uvek imam čvrst argument i nikada ne usfali.Noor wrote:ae, kad usfale argumenti, znate vi kako ćetedzango wrote:Kako se onda kaže, Norkini guzeki ili norkini guzeci? Mislim na Norkine guzove.
tumpleki
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...Noor wrote:Stanojko wrote:
Cececi
sjedi, 1!
imaš takvih primjera more jedno...
evo, stavi u množinu ove riječi
cucek, fojek, gajnk, oblok, škrlak, žižek, canjek, četrtek, petek, maček, čuček, cujzek, cvek, ocvirek, ficlek, pimpek, kiflek, picek, kujsek, vugorek, požirak, pocek, trček...
..ili priznaj poraz
A propos, dudek!
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Nemoj Mujaga, alaha ti, nije vise smesno...Eroo wrote:Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...Noor wrote:
sjedi, 1!
cucek, fojek, gajnk, oblok, škrlak, žižek, canjek, četrtek, petek, maček, čuček, cujzek, cvek, ocvirek, ficlek, pimpek, kiflek, picek, kujsek, vugorek, požirak, pocek, trček...
..ili priznaj poraz
A propos, dudek!
Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...Noor wrote:Stanojko wrote:
Cececi
sjedi, 1!
..ili priznaj poraz
2014-04-12
Muskih nogu? Auuuuu...Jes da bi glatko pobedio, ali mi je to malo kinky cure?maggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...Noor wrote:
sjedi, 1!
..ili priznaj poraz
ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...Noor wrote:
sjedi, 1!
..ili priznaj poraz
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Odlican prijedlog..ionako ga stalno spominjeNoor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:
cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...
:-D
2014-04-12
ko tebe uopće pita kako je to tebi...megi i ja smo u žiriju i ocjenjujemo po određenim kriterijimaStanojko wrote:Muskih nogu? Auuuuu...Jes da bi glatko pobedio, ali mi je to malo kinky cure?maggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:
cuceci, fojeci, gajnkci, skrlaci, zizeci, canjeci, cetrteci, peteci, maceci, cuceci, cujzeci, cveci, ocvireci, ficleci, pimpeci, kifleci, piceci, kusjeci, vugoreci, poziraci, poceci, trceci...
Ovaj je rvacki paor, a ja sam srpski gedza... ;)Noor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:
ajde cica, menjaj lični opismaggie13 wrote:Odlican prijedlog..ionako ga stalno spominjeNoor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:
ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo dalje
2017-10-06
Jel se posebno boduju kategorije - maljavost, duzina, definicija i stopala?Noor wrote:ko tebe uopće pita kako je to tebi...megi i ja smo u žiriju i ocjenjujemo po određenim kriterijimaStanojko wrote:Muskih nogu? Auuuuu...Jes da bi glatko pobedio, ali mi je to malo kinky cure?maggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:
Stanojko wrote:
Jel se posebno boduju kategorije - maljavost, duzina, definicija i stopala?
+ umjetnički dojam
Doma se oblaci u cicu, ovdje moras biti civiliziran :-PNoor wrote:ajde cica, menjaj lični opismaggie13 wrote:Odlican prijedlog..ionako ga stalno spominjeNoor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:
DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!
2014-04-12
Sto bi rek`o mujaga - jamais!Noor wrote:ajde cica, menjaj lični opismaggie13 wrote:Odlican prijedlog..ionako ga stalno spominjeNoor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:
DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!
sve se boduje posebno, naravnoStanojko wrote:Jel se posebno boduju kategorije - maljavost, duzina, definicija i stopala?Noor wrote:ko tebe uopće pita kako je to tebi...megi i ja smo u žiriju i ocjenjujemo po određenim kriterijimaStanojko wrote:Muskih nogu? Auuuuu...Jes da bi glatko pobedio, ali mi je to malo kinky cure?maggie13 wrote:Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)Stanojko wrote:
u slučaju nerješenog rezultata u zbrajanju bodova, uvodimo dodatne opcije
2017-10-06
Tout de suite! :-))Stanojko wrote:Sto bi rek`o mujaga - jamais!Noor wrote:ajde cica, menjaj lični opismaggie13 wrote:Odlican prijedlog..ionako ga stalno spominjeNoor wrote:ja sam mu već htjela dati prijedlog za novi..damaggie13 wrote:
Imas natjecanje muskih nogu na chatu. Slobodno se pridruzi kad promijenis avatar ;-)
2014-04-12
Ali je ponešto pogrešno. Kladio bih se i kod vas sa 3 padeža.Stanojko wrote:Nemoj Mujaga, alaha ti, nije vise smesno...Eroo wrote:Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:ok, cica..sad kad si naučio da su dudeki, a ne dudeci...možemo daljeStanojko wrote:
A propos, dudek!
Osim ako su vam pravila kao "kamena s'ramena", pa di padne.
2016-07-22
Uhvatiš Bosanca u nepismenosti i odmah belaj.Eroo wrote:Ali je ponešto pogrešno. Kladio bih se i kod vas sa 3 padeža.Stanojko wrote:Nemoj Mujaga, alaha ti, nije vise smesno...Eroo wrote:Stanojko wrote:DudeCi... Apropo, di su tvoje? Daj neki uradak da nam svima lepo krene ova 2018!Noor wrote:
A propos, dudek!
2014-04-19
"Apropo" može isključivo na ćirilici, ali na latinici samo kao "a propos". Kužiš, Sokoloviću?dzango wrote:Uhvatiš Bosanca u nepismenosti i odmah belaj.Eroo wrote:Ali je ponešto pogrešno. Kladio bih se i kod vas sa 3 padeža.Stanojko wrote:Nemoj Mujaga, alaha ti, nije vise smesno...Eroo wrote:Stanojko wrote:
A propos, dudek!
2016-07-22
Nisam uopšte pisao o tome. Nego o "Banjaluki". Čiča može kako hoće jer piše srpski. I ćirilicom i latinicom je isto jer su oba pisma naša. Neki drugi pišu malo bosanski, malo slovenački i na kraju ispadnu nepismeni. Ali da je samo do pismenosti, ni po jada.Eroo wrote:"Apropo" može isključivo na ćirilici, ali na latinici samo kao "a propos". Kužiš, Sokoloviću?dzango wrote:Uhvatiš Bosanca u nepismenosti i odmah belaj.Eroo wrote:Ali je ponešto pogrešno. Kladio bih se i kod vas sa 3 padeža.Stanojko wrote:Nemoj Mujaga, alaha ti, nije vise smesno...Eroo wrote:
A propos, dudek!
Last edited by dzango on Wed 10 Jan - 16:56; edited 1 time in total
2014-04-19
Kakvo je ovo cjepidlačenje, ha?! Idemo, opuštanje svi...nećemo uvlačenje u tamne hodnike..
2014-04-12
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Medvedev: "Rano je za pregovore, treba ispuniti tri uslova"...samostalnost Kosova se valjda porazumijeva.
» Katalonija proglasila nezavisnost
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Medvedev: "Rano je za pregovore, treba ispuniti tri uslova"...samostalnost Kosova se valjda porazumijeva.
» Katalonija proglasila nezavisnost
Page 6 of 8