Nikolić u Banjaluki: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Foto: Velibor Tripić | Nikolić: 27 godina sam u politici, 26 sam se trudio da pomognem Srpskoj
Uroš Vukić 09.01.2018 11:13
BANJALUKA – Tomislav Nikolić, bivši predsjednik Srbije, kojeg je povodom 9. januara, Dana Republike Srpske odlikovao predsjednik Milorad Dodik, rekao je da se 27 godina bavio politikom, a 26 godina se trudio da pomogne Republici Srpskoj.
"Moj najveći izazov je bila rezolucija o Srebrenici i znao sam da ako dođe do glasanja da RS neće imati velike šanse", rekao je Nikolić, dodajući da od srca Republici Srpskoj želi samostalnost i nezavisnost.
Marko Pavić, koji je takođe dobio odlikovanje, zahvalio se narodu i vojsci RS, koji su je stvorili i koji su im danas i dodjelili ova odlikovanja.
"Samim tim ova odlikovanja imaju veću težinu, jer se dodjeljuju povodom dana RS, 9. januara, te je stvorena dodatna obaveza da se borimo za RS i da pamtimo sve oni koji su izginuli, te da vječno radimo za što bolji život u Srpskoj", rekao je Pavić.
Prisutnima se obratio i Emir Kusturica, proslavljeni režiser, kojeg je Dodik takođe odlikovao, te je rekao da trebamo očuvati naš jezik i jedinstvo.
"Jedan čovjek kaže da oni koji znaju puno istinu, najviše lažu. Ja ću se nadovezati na to i reći da velike sile u odnosu na naš narod već sedam vijekova provode neku vrstu genocida. Sve je počelo od Napoelona. Od tad mi trpimo razjedinjavanje sa našom slavenskom braćom“, kazao je Kusturica.
Foto: Velibor Tripić | Nikolić: 27 godina sam u politici, 26 sam se trudio da pomognem Srpskoj
Uroš Vukić 09.01.2018 11:13
BANJALUKA – Tomislav Nikolić, bivši predsjednik Srbije, kojeg je povodom 9. januara, Dana Republike Srpske odlikovao predsjednik Milorad Dodik, rekao je da se 27 godina bavio politikom, a 26 godina se trudio da pomogne Republici Srpskoj.
"Moj najveći izazov je bila rezolucija o Srebrenici i znao sam da ako dođe do glasanja da RS neće imati velike šanse", rekao je Nikolić, dodajući da od srca Republici Srpskoj želi samostalnost i nezavisnost.
Marko Pavić, koji je takođe dobio odlikovanje, zahvalio se narodu i vojsci RS, koji su je stvorili i koji su im danas i dodjelili ova odlikovanja.
"Samim tim ova odlikovanja imaju veću težinu, jer se dodjeljuju povodom dana RS, 9. januara, te je stvorena dodatna obaveza da se borimo za RS i da pamtimo sve oni koji su izginuli, te da vječno radimo za što bolji život u Srpskoj", rekao je Pavić.
Prisutnima se obratio i Emir Kusturica, proslavljeni režiser, kojeg je Dodik takođe odlikovao, te je rekao da trebamo očuvati naš jezik i jedinstvo.
"Jedan čovjek kaže da oni koji znaju puno istinu, najviše lažu. Ja ću se nadovezati na to i reći da velike sile u odnosu na naš narod već sedam vijekova provode neku vrstu genocida. Sve je počelo od Napoelona. Od tad mi trpimo razjedinjavanje sa našom slavenskom braćom“, kazao je Kusturica.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Nikolić u Banjaluki: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost
Kosovo za RS. Bolje išta nego ništa.
Koga brige za tu proslavu, to Hrvate nikad nije zanimalo uključujući i ove u BiH i u Hrvatskoj, to samo Sarajevstan se propinje na zadnje noge
Jebe mi se za tu proslavu
Jebe mi se za tu proslavu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima li pozvanih sa ovog foruma kao gosti?..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gledam te policijske uniforme, one kape velike ko u ruskoj vojsci
Zanimljivo na tribini iza Dodika dva vojna lica koji salutiraju paradi, hmmmmm
I još jedan oficir u modroj uniformi
Tko su ti?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjoj-luci-odrzan-svecani-defile-u-povodu-neustavnog-dana-rs-a/180109059
Zanimljivo na tribini iza Dodika dva vojna lica koji salutiraju paradi, hmmmmm
I još jedan oficir u modroj uniformi
Tko su ti?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjoj-luci-odrzan-svecani-defile-u-povodu-neustavnog-dana-rs-a/180109059
2014-04-11
Na fotografiji broj 21
Vulin i Divković
Vojska Srbije hmmm
Vulin i Divković
Vojska Srbije hmmm
2014-04-11
Oni kazu da nisu bosanci.Pinochet wrote:bosanska posla
2015-09-08
To je njihov problem šta pozivaju generale vojske Srbije u drugu državu da salutiraju, diplomatski pasoš no opet nije ni NATO od jučer
2014-04-11
NATO baza u Brčkom pa vi salutirajte i dalje u Bl
http://brcanskiforum.com/index.php/politika/800-nakon-burnih-reakcija-iz-r-srpske-na-mogucnost-gradnje-americke-vojne-baze-u-brckom-demanti-iz-americke-ambasade
http://brcanskiforum.com/index.php/politika/800-nakon-burnih-reakcija-iz-r-srpske-na-mogucnost-gradnje-americke-vojne-baze-u-brckom-demanti-iz-americke-ambasade
2014-04-11
napoleon?? jebote debilnog li idiota.
ali nema veze. ovo je ''OK''.
nek se balijetine dižu na stražnje.
ali nema veze. ovo je ''OK''.
nek se balijetine dižu na stražnje.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Od srca zelim sebi najbolje:-D
2014-04-12
Cestitke i samo pametno do neovisnosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Na fotografiji broj 21
Vulin i Divković
Vojska Srbije hmmm
zasto je problem ako je VS poslala goste ??
sta je posrno ?
sto se tice nato baze ! to nema veze.
nato ne postoji sa zadatkom da izvrsava ustasoidne ciljeve na balkanu-
sto, da nece sve da nas pobiju ako bh srbi proglase nezavisnost ??
Guest- Guest
RayMabus wrote:NATO baza u Brčkom pa vi salutirajte i dalje u Bl
nato nije ndh vojska, zapamti
Guest- Guest
Tsssssmaggie13 wrote:Od srca zelim sebi najbolje:-D
2015-09-08
Dodim je rekao da nece biti nikakve NATO baze ili i da cw biti i ruska.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a sta ako rusi naprave bazu u b.luci
pocnu instaliranje paralelno sa nato paktom
sad je sve neuporedivo komplikovanije nego 90tih
pocnu instaliranje paralelno sa nato paktom
sad je sve neuporedivo komplikovanije nego 90tih
Guest- Guest
Stejt Department: Hojt Ji podneo ostavku
Brajan Hojt Ji podneo je ostavku na mesto pomoćnika zamenika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, potvrđeno je Al Džaziri u Stejt Departmentu.
SARAJEVO - Brajan Hojt Ji podneo je ostavku na mesto pomoćnika zamenika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, potvrđeno je Al Džaziri u Stejt Departmentu.
U odgovoru je navedeno da je Hojt Ji o napuštanju sadašnje dužnosti obavestio kolege u američkom Ministarstvu spoljnih poslova.
Foto Tanjug/D.Goll, arhiva
moguce da dolazi za ambasadora, negde na balkanu
Brajan Hojt Ji podneo je ostavku na mesto pomoćnika zamenika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, potvrđeno je Al Džaziri u Stejt Departmentu.
SARAJEVO - Brajan Hojt Ji podneo je ostavku na mesto pomoćnika zamenika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, potvrđeno je Al Džaziri u Stejt Departmentu.
U odgovoru je navedeno da je Hojt Ji o napuštanju sadašnje dužnosti obavestio kolege u američkom Ministarstvu spoljnih poslova.
Foto Tanjug/D.Goll, arhiva
moguce da dolazi za ambasadora, negde na balkanu
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Medvedev: "Rano je za pregovore, treba ispuniti tri uslova"...samostalnost Kosova se valjda porazumijeva.
» Katalonija proglasila nezavisnost
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Medvedev: "Rano je za pregovore, treba ispuniti tri uslova"...samostalnost Kosova se valjda porazumijeva.
» Katalonija proglasila nezavisnost
Page 1 of 8