Rovinj uvršten u top deset vrućih destinacija 2018. na Trip Adviserovoj listi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rovinj uvršten u top deset vrućih destinacija 2018. na Trip Adviserovoj listi
Gnječ wrote:nemojte se kitit tuđim perjem.
Rovinj - Rovigno, Istra-Istria
daj ptarši istarski ne seri.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: Rovinj uvršten u top deset vrućih destinacija 2018. na Trip Adviserovoj listi
vuksadinare wrote:Pa kakve veze bruda ja imam sa balkanom...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Pa oni su uredski stakori al sta nas psujes od kojih vecina nismo..evo ja odstopavam zahode..kosim..farbam..metem..dostavu vrsim..djecu hranim..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
...ko gnjec?..nema bitnijeg covjeka od njega..sve zna..tko?sto?kako?zasto?...i sve na kraju zacini socnom psovkom..pravi je...napredan...
psovka je samo za vas balkanske budaletine jer vi ako vas netko ne opsuje ne reagirate. to sam ja naučio hodajući od šaltera do šaltera i od kancelarije do kancelarije gdje "rade" balkanski uhljebi korov parazitski. nema tamo molim vas i te kulturne spike ne pale. ali ako im jebeš majku odmah skoče i naprave sve što treba.
psovka je dobar alat za odštopavanje balkanskih moždanih vijuga.
nemaš ti nikakve veze sa ti jesi balkan.
Guest- Guest
Kavran wrote:Gnječ wrote:nemojte se kitit tuđim perjem.
odlepršaj dok te sačmaricom nisam skinuo i od tebe napravio šugo s njokima.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:nemojte se kitit tuđim perjem.
hahahah .... ma odi u pičku materinu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nemoj tako...plasis meGnječ wrote:vuksadinare wrote:Pa kakve veze bruda ja imam sa balkanom...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Pa oni su uredski stakori al sta nas psujes od kojih vecina nismo..evo ja odstopavam zahode..kosim..farbam..metem..dostavu vrsim..djecu hranim..Gnječ wrote:
psovka je samo za vas balkanske budaletine jer vi ako vas netko ne opsuje ne reagirate. to sam ja naučio hodajući od šaltera do šaltera i od kancelarije do kancelarije gdje "rade" balkanski uhljebi korov parazitski. nema tamo molim vas i te kulturne spike ne pale. ali ako im jebeš majku odmah skoče i naprave sve što treba.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kavran wrote:Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:nemojte se kitit tuđim perjem.
hahahah .... ma odi u pičku materinu.
također.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Nemoj tako...plasis meGnječ wrote:vuksadinare wrote:Pa kakve veze bruda ja imam sa balkanom...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
Pa oni su uredski stakori al sta nas psujes od kojih vecina nismo..evo ja odstopavam zahode..kosim..farbam..metem..dostavu vrsim..djecu hranim..
strah te samoga sebe? onoga što jesi? be afraid, be very afraid...
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:[quote
- ="Eroo"]
Noor wrote:ma čitava naša Istra je prekrasna...Eroo wrote:Rovinj je to zaslužio. Čestitke!
Je, samo je Gnječ nagrđuje.
da se to desi morat ćete proliti more vaše zločinačke hercegovačke krvi.[/quote]
Ti ne bi ni kap krvi izgubija. Sve humano i "halal"...Macola, brale...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Naravno da me je strah...bruda...ko ce me uveseljavat na forumu..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Nemoj tako...plasis meGnječ wrote:vuksadinare wrote:Pa kakve veze bruda ja imam sa balkanom...Gnječ wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:Naravno da me je strah...bruda...ko ce me uveseljavat na forumu..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Nemoj tako...plasis meGnječ wrote:vuksadinare wrote:
Pa kakve veze bruda ja imam sa balkanom...
eh sarkazam tipično za primitivne dinaroidne oblike života.
Guest- Guest
Pa da...bez gnjeca ko juha bez soli..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Naravno da me je strah...bruda...ko ce me uveseljavat na forumu..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Nemoj tako...plasis meGnječ wrote:
eh sarkazam tipično za primitivne dinaroidne oblike života.
2015-09-08
čestitke rovinjanima na priznanju turističkih firmi.
nekoliko misli;
- nodun se da će se relativno mola rovinjska površina znati prilagoditi cijenom i da će socijalisti popizditi kad čuju da ura vrimena parkinga gusto 500 kun a makijato 400
-nodun se da će istrijanci zaključiti da in je bolje bez slavonije i dalmacije te da će pokrenuti secesiju i ujedno provesti temeljitu lustraciju, departizanijaciju i detitoizaciju, srušiti sve spomenike šumskin razbojnicima
-bog vos blagoslovi i sritno, istrijani moji drogi
nekoliko misli;
- nodun se da će se relativno mola rovinjska površina znati prilagoditi cijenom i da će socijalisti popizditi kad čuju da ura vrimena parkinga gusto 500 kun a makijato 400
-nodun se da će istrijanci zaključiti da in je bolje bez slavonije i dalmacije te da će pokrenuti secesiju i ujedno provesti temeljitu lustraciju, departizanijaciju i detitoizaciju, srušiti sve spomenike šumskin razbojnicima
-bog vos blagoslovi i sritno, istrijani moji drogi
2014-04-16
Super,
ali mislim da ne šije Dubrovnik !!!
ali mislim da ne šije Dubrovnik !!!
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rovinj: Ponavljanje i sećanje
» Rovinj:'Mujo operi zube'
» Putin to meet Pope in move that could pave way for historic Russia trip
» Persone non grata'Ubit ce me žena, propala rezervacija za Rovinj'
» Hercegovina u top 10 europskih destinacija za ljeto 2019.
» Rovinj:'Mujo operi zube'
» Putin to meet Pope in move that could pave way for historic Russia trip
» Persone non grata'Ubit ce me žena, propala rezervacija za Rovinj'
» Hercegovina u top 10 europskih destinacija za ljeto 2019.
Page 2 of 2