Persone non grata'Ubit ce me žena, propala rezervacija za Rovinj'
Page 1 of 1
Persone non grata'Ubit ce me žena, propala rezervacija za Rovinj'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigle-prve-reakcije-iz-crne-gore-oglasio-se-jedan-od-nepozeljnih-ubit-ce-me-zena-propala-nam-je-rezervacija-za-rovinj-15485795
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Persone non grata'Ubit ce me žena, propala rezervacija za Rovinj'
Obraz đon.. on bi u Rovinj a za njega smo ustaše.. ahahaha
2015-09-08
https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-su-crnogorski-politicari-koje-hrvatska-smatra-nepozeljnima-jedan-je-cetnicki-vojvoda-i-bio-je-u-zatvoru-1787696
2015-09-08
Četničija se opet nije isplatila.. na prvu hrvatsku čvrgu raspad sistema među četničijom u Crnoj gori.. u strahu da Hrvatska ne proširi personu grata i u šengenski sistem uz ovu trojku i na druge prosrpski političare upire se prstima tko je više kriv i zbog cega zbog pogoršanja odnosa sa hrvatskom..skidanje gaća tradicionalno
2015-09-08
Tipično četnički.. skrivanje i strah ispod zenskih suknji
2015-09-08
Neće oni moći ni u Italiju uskoro.
Pitanje je hoće li Hrvatska, a na to ima pravo, tražiti da se zabrana za trojicu crnogorskih dužnosnika odnosi na sve zemlje Schengena, odnosno hoće li biti ubačeni u sustav SIS (Schengen Information System).
Analitičar za to područje. koji je želio ostati anoniman, objasnio je za podgorički portal Antena M da Zagreb može ograničiti zabranu ulaska predsjedniku Skupštine, potpredsjedniku vlade i lideru DNP-a samo na teritorij Republike Hrvatske tako što neće njihova imena procesuirati u SIS. No, Antena M neslužbeno saznaje da će Hrvatska odabrati rigorozniju varijantu te da će Mandiću, Bečiću i Kneževiću biti zabranjen prelazak granica zone Schengena.
Tri prosrpska čelnika Crne Gore čeka još jedno iznenađenje iz Zagreba, u Podgorici se raspravlja o radikalnoj opciji!
Ovo će biti združeni NATO udar na ove proruske marionete u CG.
Pitanje je hoće li Hrvatska, a na to ima pravo, tražiti da se zabrana za trojicu crnogorskih dužnosnika odnosi na sve zemlje Schengena, odnosno hoće li biti ubačeni u sustav SIS (Schengen Information System).
Analitičar za to područje. koji je želio ostati anoniman, objasnio je za podgorički portal Antena M da Zagreb može ograničiti zabranu ulaska predsjedniku Skupštine, potpredsjedniku vlade i lideru DNP-a samo na teritorij Republike Hrvatske tako što neće njihova imena procesuirati u SIS. No, Antena M neslužbeno saznaje da će Hrvatska odabrati rigorozniju varijantu te da će Mandiću, Bečiću i Kneževiću biti zabranjen prelazak granica zone Schengena.
Tri prosrpska čelnika Crne Gore čeka još jedno iznenađenje iz Zagreba, u Podgorici se raspravlja o radikalnoj opciji!
Ovo će biti združeni NATO udar na ove proruske marionete u CG.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sa četničijom se moze samo silom obračunati.. vi niste uspjeli mi smo im zato lijek..
https://www.dnevno.hr/vijesti/crnogorci-poslali-neocekivanu-poruku-hrvatima-duboko-smo-zgrozeni-i-razocarani-2487903/
https://www.dnevno.hr/vijesti/crnogorci-poslali-neocekivanu-poruku-hrvatima-duboko-smo-zgrozeni-i-razocarani-2487903/
2015-09-08
Similar topics
» Rovinj: Ponavljanje i sećanje
» Rovinj:'Mujo operi zube'
» LINIĆEVA REZERVACIJA ZA REMETINEC - vlasnik računa od privatizacije tj pljačke
» Joži Manoliću već drugi put istekla rezervacija grobnog mjesta
» Rovinj uvršten u top deset vrućih destinacija 2018. na Trip Adviserovoj listi
» Rovinj:'Mujo operi zube'
» LINIĆEVA REZERVACIJA ZA REMETINEC - vlasnik računa od privatizacije tj pljačke
» Joži Manoliću već drugi put istekla rezervacija grobnog mjesta
» Rovinj uvršten u top deset vrućih destinacija 2018. na Trip Adviserovoj listi
Page 1 of 1