Denkverbot
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
Čarnica baš lijepo zvuči.Ithildin wrote:mativka wrote:Hmm,Ithildin wrote:
I ti si vještica. :D
Rekla bih prije, hipersenzibilna osoba :)
Sve su čarnice hipersenzibilne. :-)
Vještica mi je bila odbojan naziv jer se veže uz nešto loše. Ali čarnica, zvuči tako otvoreno :)
Lijepo, lijepo. I da, hmm, da :)
Guest- Guest
bolje je mentalnu stabilnost ne traziti u bijegu od stvarnosti.. jer su poroci uglavnom to, ispusni ventil..
cujete se, razjedinjeni ste, medjusobno si podapinjete nogu,
me like
me like
2014-04-16
iz kaosa, pepela i sukoba nastaje nova vridnost
2014-04-16
a kad je bonaca, ni gusari ne rodu
2014-04-16
koliko god ruzno zvucalo, ali relativnost morala nije tocna samo iz kulturoloskog pogleda, vec prije sveg onog unutrasnjeg i individualnog svijeta, npr samo neka nedjela ce pruziti odredjene uvide i spoznaje, koliko god nam to zvucalo pogresno..
tako ubojica moze biti nagradjen spoznajom, i odredjenim oslobdjenim, uvidima koji su uskraceni "moralno dobrima" tj onima koji duhovnost shvacaju samo kao cinjenje i djelovanje dobrim, poroci su u tom smislu mehanizmi pomocu kojih pokusavamo modelirati zivot, iako je on vecim dijelom zadan zapravo hm..
Herodotus recounts that Artemisia, the Queen of Halicarnassus, and commander of the Carian contingent, found herself pursued by the ship of Ameinias of Pallene. In her desire to escape, she attacked and rammed another Persian vessel, thereby convincing the Athenian captain that the ship was an ally; Ameinias accordingly abandoned the chase. However, Xerxes, looking on, thought that she had successfully attacked an Allied ship, and seeing the poor performance of his other captains commented that "My men have become women, and my women men". The friendly ship she sank was a Calyndian ship and the king of the Calyndians, Damasithymos (Greek: Δαμασίθυμος) was on it. None of the crew of the Calyndian ship survived.
haos
Ithildin wrote:
: )))) Čekaaaj, imam jednu neuparenu cipelu. Koža s čavlima sigurno bi prošla za panine..
Nisam nigdje putovala. Još. Sutra ću pa ti pišem o dojmovima. :)
namibijska pustinja je poznata i po onome što se nalazi iznad pustinje a to je noćno nebo. nigdje na planeti nije tavo vedra tamna noć puna svjetla. poznato mjesto na koje hodočaste svi koji vole zvijezde.
evo malo o tome:
With its red sand dunes and white salt pans, Namibia's southern Namib Desert looks so Martian that it wouldn't come as a shock if the Curiosity Rover rumbled over a dune and frightened a herd of oryx.
They're among the few animals that survive in a place whose name means "marsh of no return."
But then not many people come here for the wildlife.
This is a place where people come for the stars.
It's so far from any human center that the light pollution is non-existent, meaning the night skies are among the darkest on Earth.
The International Dark-Sky Association, the go-to authority on light pollution, has certified the region as one of its Dark Sky Reserves because of the spectacular starry night.
What's most amazing about a sky so dark is how bright it actually is.
The Milky Way stretches overhead, with the Magellanic Clouds in bursts of light to the side.
Familiar constellations of the southern skies suddenly have millions of neighbors.
These groupings are normally invisible even from small towns.
This is how humans saw the sky for thousands of years.
Guest- Guest
Pa da!aben wrote:iz kaosa, pepela i sukoba nastaje nova vridnost
Neko bude gori, a netko doli :)
Guest- Guest
Kroz iskustvo najbolje učimo.kic wrote:
koliko god ruzno zvucalo, ali relativnost morala nije tocna samo iz kulturoloskog pogleda, vec prije sveg onog unutrasnjeg i individualnog svijeta, npr samo neka nedjela ce pruziti odredjene uvide i spoznaje, koliko god nam to zvucalo pogresno..
tako ubojica moze biti nagradjen spoznajom, i odredjenim oslobdjenim, uvidima koji su uskraceni "moralno dobrima" tj onima koji duhovnost shvacaju samo kao cinjenje i djelovanje dobrim, poroci su u tom smislu mehanizmi pomocu kojih pokusavamo modelirati zivot, iako je on vecim dijelom zadan zapravo hm..
Možeš čitati recept koliko god puta hoćeš al' dok ga ne provedeš u djelo, nemaš pojma kakvog je jelo okusa.
Guest- Guest
ti oćeš reći da si razumila ča je un hoti reći?
2014-04-16
A, zašto pitaš? :)aben wrote:ti oćeš reći da si razumila ča je un hoti reći?
Jest da sam dva puta čitala, al mislim da sam "ubola" poantu:)
Kako ti stojiš s tim?
Guest- Guest
jer ne razumin ni tvoju repliku:)mativka wrote:A, zašto pitaš? :)aben wrote:ti oćeš reći da si razumila ča je un hoti reći?
Jest da sam dva puta čitala, al mislim da sam "ubola" poantu:)
Kako ti stojiš s tim?
jo niti blizu
2014-04-16
pa preboci više, da dobijemo bokun kontekstakic wrote:
pretocio se jedan drugi dugi razgovor ovdje, ali jel..
2014-04-16
Ajme, s kim ti razgovaraš ?kic wrote:
pretocio se jedan drugi dugi razgovor ovdje, ali jel..
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50