Denkverbot
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
to izjednačavan jo, a ne svi libertarijanci;mativka wrote:Pa ne bih rekla, iz razloga jer izjednačavate osjećaj pripadnosti i vlasništvo . :)aben wrote:s libertarijancima je uvik pis of kejkmativka wrote:Nikome nije lako sa mnom :)aben wrote:hm..ni lako tvomu mužumativka wrote:
U tom slučaju i ja patim od te boljke. Sindrom nemirnih nogu :)
I moja omiljena pjesma je: Ja sam za ples :)
Misliš li da je s tobom lako?:)
ali pa ča unda? je ti dlaka s glove pala radi toga?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
prvo, kakove istinitosti?mativka wrote:Večeras me iznenadila jedna činjenica. Toliko pravnika ima na forumu, a nitko da je stao u obranu istinitosti.
drugo, pravnici i istina? buahaha!
2014-04-16
Primjene zakona.aben wrote:prvo, kakove istinitosti?mativka wrote:Večeras me iznenadila jedna činjenica. Toliko pravnika ima na forumu, a nitko da je stao u obranu istinitosti.
Kako se ti to izražavaš?! :)
buahahaha, šta je to?! :)
Guest- Guest
Nije dlaka, da barem je.aben wrote:to izjednačavan jo, a ne svi libertarijanci;mativka wrote:Pa ne bih rekla, iz razloga jer izjednačavate osjećaj pripadnosti i vlasništvo . :)aben wrote:s libertarijancima je uvik pis of kejkmativka wrote:Nikome nije lako sa mnom :)aben wrote:
hm..ni lako tvomu mužu
Otpala mi je sva kosa :)
Guest- Guest
istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?mativka wrote:Primjene zakona.aben wrote:prvo, kakove istinitosti?mativka wrote:Večeras me iznenadila jedna činjenica. Toliko pravnika ima na forumu, a nitko da je stao u obranu istinitosti.
buahaha je ruganje s advokatima
2014-04-16
Primjena u konkretnom slučaju.aben wrote:istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?mativka wrote:Primjene zakona.aben wrote:prvo, kakove istinitosti?mativka wrote:Večeras me iznenadila jedna činjenica. Toliko pravnika ima na forumu, a nitko da je stao u obranu istinitosti.
ali, zašto sa mnom, ja nisam ništa.?!
Guest- Guest
radi mene?mativka wrote:Nije dlaka, da barem je.aben wrote:to izjednačavan jo, a ne svi libertarijanci;mativka wrote:Pa ne bih rekla, iz razloga jer izjednačavate osjećaj pripadnosti i vlasništvo . :)aben wrote:s libertarijancima je uvik pis of kejkmativka wrote:
Nikome nije lako sa mnom :)
ko da si bila izložena plutoniju:)
2014-04-16
pa ti si povezala advokate i istinu, ko da je vaš cilj nojti istinu:)mativka wrote:Primjena u konkretnom slučaju.aben wrote:istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?mativka wrote:Primjene zakona.aben wrote:prvo, kakove istinitosti?mativka wrote:Večeras me iznenadila jedna činjenica. Toliko pravnika ima na forumu, a nitko da je stao u obranu istinitosti.
2014-04-16
Zračiš Abende, zračiš :)aben wrote:radi mene?mativka wrote:Nije dlaka, da barem je.aben wrote:to izjednačavan jo, a ne svi libertarijanci;mativka wrote:Pa ne bih rekla, iz razloga jer izjednačavate osjećaj pripadnosti i vlasništvo . :)aben wrote:
s libertarijancima je uvik pis of kejk
Guest- Guest
Povezala sam postojeće zakone s konkretnim primjerom.aben wrote:pa ti si povezala advokate i istinu, ko da je vaš cilj nojti istinu:)mativka wrote:Primjena u konkretnom slučaju.aben wrote:istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?mativka wrote:Primjene zakona.aben wrote:
prvo, kakove istinitosti?
Nisam advokat, već osoba koja je pročitala zakon.
Istina je ionako tu negdje....
Guest- Guest
meh,mativka wrote:Zračiš Abende, zračiš :)aben wrote:radi mene?mativka wrote:Nije dlaka, da barem je.aben wrote:to izjednačavan jo, a ne svi libertarijanci;mativka wrote:
Pa ne bih rekla, iz razloga jer izjednačavate osjećaj pripadnosti i vlasništvo . :)
ti bi proširila odgovornost ljudi toliko da čovik više ne bi smi nišće reći
2014-04-16
a, ča je bilo?mativka wrote:Povezala sam postojeće zakone s konkretnim primjerom.aben wrote:pa ti si povezala advokate i istinu, ko da je vaš cilj nojti istinu:)mativka wrote:Primjena u konkretnom slučaju.aben wrote:istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?mativka wrote:
Primjene zakona.
2014-04-16
Ma, ona tema na vipu, o maternicama i šta ja znam :)aben wrote:a, ča je bilo?mativka wrote:Povezala sam postojeće zakone s konkretnim primjerom.aben wrote:pa ti si povezala advokate i istinu, ko da je vaš cilj nojti istinu:)mativka wrote:Primjena u konkretnom slučaju.aben wrote:
istinitost primjene zakona? ča je to, za isukrsta?
Svaki put kada odem tamo strašno se naživciram jer to je mjesto ne znam čak ni kako bih ga opisala. U svakom slučaju, nije za mene :)
Guest- Guest
a, kako ti stojiš s tin?mativka wrote:Ma, ona tema na vipu, o maternicama i šta ja znam :)aben wrote:a, ča je bilo?mativka wrote:Povezala sam postojeće zakone s konkretnim primjerom.aben wrote:pa ti si povezala advokate i istinu, ko da je vaš cilj nojti istinu:)mativka wrote:
Primjena u konkretnom slučaju.
Svaki put kada odem tamo strašno se naživciram jer to je mjesto ne znam čak ni kako bih ga opisala. U svakom slučaju, nije za mene :)
2014-04-16
pa pobačaj,mativka wrote:S čim? :)
ča se ne govori o tomu?
2014-04-16
Ja se nisam izjasnila po tom pitanju, već nakon što su se našle izjave poput ne postoje zakoni koji se primjenjuju na fetus, što nije istina. Postoje.aben wrote:pa pobačaj,mativka wrote:S čim? :)
ča se ne govori o tomu?
Guest- Guest
ni un to reko, nego da ne postoju zakoni ki poosobljuju fetus, a ne ki reguliraju di se fetus smi brčiti nakon čupanja iz matericemativka wrote:Ja se nisam izjasnila po tom pitanju, već nakon što su se našle izjave poput ne postoje zakoni koji se primjenjuju na fetus, što nije istina. Postoje.aben wrote:pa pobačaj,mativka wrote:S čim? :)
ča se ne govori o tomu?
2014-04-16
Samim tim što se čeka....što se čeka?aben wrote:ni un to reko, nego da ne postoju zakoni ki poosobljuju fetus, a ne ki reguliraju di se fetus smi brčiti nakon čupanja iz matericemativka wrote:Ja se nisam izjasnila po tom pitanju, već nakon što su se našle izjave poput ne postoje zakoni koji se primjenjuju na fetus, što nije istina. Postoje.aben wrote:pa pobačaj,mativka wrote:S čim? :)
ča se ne govori o tomu?
Guest- Guest
ča se čeko, ne razuminmativka wrote:Samim tim što se čeka....što se čeka?aben wrote:ni un to reko, nego da ne postoju zakoni ki poosobljuju fetus, a ne ki reguliraju di se fetus smi brčiti nakon čupanja iz matericemativka wrote:Ja se nisam izjasnila po tom pitanju, već nakon što su se našle izjave poput ne postoje zakoni koji se primjenjuju na fetus, što nije istina. Postoje.aben wrote:pa pobačaj,mativka wrote:S čim? :)
ča se ne govori o tomu?
2014-04-16
Upotrijebila sam onu od Spartanaca , ako :)aben wrote:ča se čeko, ne razuminmativka wrote:Samim tim što se čeka....što se čeka?aben wrote:ni un to reko, nego da ne postoju zakoni ki poosobljuju fetus, a ne ki reguliraju di se fetus smi brčiti nakon čupanja iz matericemativka wrote:Ja se nisam izjasnila po tom pitanju, već nakon što su se našle izjave poput ne postoje zakoni koji se primjenjuju na fetus, što nije istina. Postoje.aben wrote:
pa pobačaj,
ča se ne govori o tomu?
Ta mi je tako jaka izjava...neopisivo :)
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50