Denkverbot
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
vjerojatno u kapitalizmu. ka imo dovoljno hrone, ljudi popizdu.mativka wrote:Dobro.aben wrote:nisu današnji gejevi potomci ondašnjih;mativka wrote:Što misliš, zbog čega su na taj način evoluirali?aben wrote:undašnji gejevi nisu volili žene, današi gejevi jesu žene.mativka wrote:
Što se promijenilo?
ondašnji su bili ratnici, a današnji samo volu rozu...
U kojem periodu je nastao takav raskorak?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
je. unniki je sa simbol opresije
2014-04-16
mativka wrote:A falus?
Jel on izgubio na moći u odnosu na prije?
najveći neprijatelj falusa je gravitacija. gravitacija uvijek pobjeđuje falus.
Guest- Guest
night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
imam divna iskustva s kristalićima :).... kao mala živa bića s kojima je lako komunicirati ali i o njima brinuti, redovito ih čistiti, prazniti, puniti etc.. no, i oni imaju vijek trajanja.... osjtit ćeš kada im dođe vrijeme... tada ih vrati u zemlju gdje i pripadaju. :)
kristali su forever i nemaju vijek trajanja rok uporabe neograničen.
Guest- Guest
Gnječ wrote:night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
imam divna iskustva s kristalićima :).... kao mala živa bića s kojima je lako komunicirati ali i o njima brinuti, redovito ih čistiti, prazniti, puniti etc.. no, i oni imaju vijek trajanja.... osjtit ćeš kada im dođe vrijeme... tada ih vrati u zemlju gdje i pripadaju. :)
mogu se toliko isprazniti da ih jedino povratak u zemlju, n amalo dulje vrijeme , ne u teglicu kako se neki pune, već ga se ostavi negdje u prirodi da..... oživi.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
meni bzze. Imala ga par mjeseci, pa deinstalirala. Nisu cijene konkurentne.kic wrote:
instalirao ovaja letgo, nije loše, bolje od njuškala..
2014-04-12
night sky wrote:Gnječ wrote:night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
mogu se toliko isprazniti da ih jedino povratak u zemlju, n amalo dulje vrijeme , ne u teglicu kako se neki pune, već ga se ostavi negdje u prirodi da..... oživi.
može biti...no još nisam čuo da je netko bacio dijamante, rubine, safire u prirodu ili vratio u zemlju. možda da ali onda mora iskopat duboku rupu i nacrtat točnu kartu sa velikim X gdje se kristali nalaze na punjenju jer bi inače lako mogli promjenit vlasnika kome ti dijamanti uopće ne bi izgledali prazni i nemoćni.
Guest- Guest
Ovo ne razumin :)aben wrote:je. unniki je sa simbol opresije
Opresija prema kome?
Guest- Guest
Neke stvari se nikada ne mijenjaju :)Gnječ wrote:mativka wrote:A falus?
Jel on izgubio na moći u odnosu na prije?
najveći neprijatelj falusa je gravitacija. gravitacija uvijek pobjeđuje falus.
Guest- Guest
Pretpostavljam da se mora pažljivo birati mjesto na koje će ga se položiti. Mislim, s obzirom na zagađenost.night sky wrote:Gnječ wrote:night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
Guest- Guest
pa prema ženamamativka wrote:Ovo ne razumin :)aben wrote:je. unniki je sa simbol opresije
Opresija prema kome?
2014-04-16
Pa, zbog čega tako misliš i na koji način opresija dolazi do izražaja)?:)aben wrote:pa prema ženamamativka wrote:Ovo ne razumin :)aben wrote:je. unniki je sa simbol opresije
Opresija prema kome?
Guest- Guest
pa, recimo, ako ti neka osoba pridrži vroto i imo pinacmativka wrote:Pa, zbog čega tako misliš i na koji način opresija dolazi do izražaja)?:)aben wrote:pa prema ženamamativka wrote:Ovo ne razumin :)aben wrote:je. unniki je sa simbol opresije
Opresija prema kome?
2014-04-16
Gnječ wrote:night sky wrote:Gnječ wrote:night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
može biti...no još nisam čuo da je netko bacio dijamante, rubine, safire u prirodu ili vratio u zemlju. možda da ali onda mora iskopat duboku rupu i nacrtat točnu kartu sa velikim X gdje se kristali nalaze na punjenju jer bi inače lako mogli promjenit vlasnika kome ti dijamanti uopće ne bi izgledali prazni i nemoćni.
paaa, možda baš zato i nisi čuo hehe....
a ne znam.... gle, tako su mi rekli, nisma stručnjak samo znatiželjna.... kad tenešto privuče, s razlogom je, jel....
2015-08-16
mativka wrote:Pretpostavljam da se mora pažljivo birati mjesto na koje će ga se položiti. Mislim, s obzirom na zagađenost.night sky wrote:Gnječ wrote:night sky wrote:Ithildin wrote:Nego, radujem se novom kristalicu. Za koji dan stize mi mahovinasti ahat. Nevjerojatnog je izgleda. Nalikuje mahovini zarobljenoj u staklu. :-) Vele da je odlican za vrtlare i sve one koji rade u prirodi.
neko mirno mjesto, daleko od ljudi, bit će najbolje....
2015-08-16
Čini mi se da je muškarcima krenulo nizbrdo od trenutka kada su žene dobile pravo glasa .aben wrote:pa, recimo, ako ti neka osoba pridrži vroto i imo pinacmativka wrote:Pa, zbog čega tako misliš i na koji način opresija dolazi do izražaja)?:)aben wrote:pa prema ženamamativka wrote:Ovo ne razumin :)aben wrote:je. unniki je sa simbol opresije
Opresija prema kome?
Guest- Guest
zoč misliš da opresorima uopće gre nizbrdo?mativka wrote:Čini mi se da je muškarcima krenulo nizbrdo od trenutka kada su žene dobile pravo glasa .aben wrote:pa, recimo, ako ti neka osoba pridrži vroto i imo pinacmativka wrote:Pa, zbog čega tako misliš i na koji način opresija dolazi do izražaja)?:)aben wrote:pa prema ženamamativka wrote:
Ovo ne razumin :)
Opresija prema kome?
možda si hotila reći,
čini mi se da je ženema krenulo nizbrdi oka su žene dobile pravo glasa..?
2014-04-16
E, pa,aben wrote:zoč misliš da opresorima uopće gre nizbrdo?mativka wrote:Čini mi se da je muškarcima krenulo nizbrdo od trenutka kada su žene dobile pravo glasa .aben wrote:pa, recimo, ako ti neka osoba pridrži vroto i imo pinacmativka wrote:Pa, zbog čega tako misliš i na koji način opresija dolazi do izražaja)?:)aben wrote:
pa prema ženama
možda si hotila reći,
čini mi se da je ženema krenulo nizbrdi oka su žene dobile pravo glasa..?
Nekada davno, nisu se potezala takva pitanja, u vidu opresije m-ž odnosa. Jednostavno je bilo takvo stanje stvari.
(žene su bile podređene, objekt, vlasništvo)
Danas,
Su se uloge izmijenile ili se pokušavaju izmijeniti. Poput one što si izjavio u nedavnom postu, a tiču se gay osoba kroz povijest, tj., nekada su takve osobe bili muškarci, a danas su žene.
Isto tako,
Imam osjećaj da čin opresije nije nužno vezan uz rodnu različitost.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50