The Girl and the Robot (chat)
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: The Girl and the Robot (chat)
Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
evo, levi me odmah izdao..morao se pohvalit :-DNoor wrote:nije vrag da učiš nešto?Madelaine wrote:istina, i to :-))Noor wrote:ti se time baviš svakodnevno...frizure su umjetničke kreacije, oprostiMadelaine wrote:Morala bih se i ja sad bavit nekim 'umjetničkim' radovima, ali nikako se pokrenuti..
Samo sad moram jos nesto drugo..obaveze si stavila na ledja :-D
2014-04-12
i tvoja radi na bausteli?!crvenkasti wrote:Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
Ah, to smo mi, moderne zene :-P
2014-04-12
sad svi znaju @-@Leviathan2 wrote:kurs za rukovanje mjesalicom, oce da dojde kod mene na baustelu :DNoor wrote:nije vrag da učiš nešto?Madelaine wrote:istina, i to :-))Noor wrote:ti se time baviš svakodnevno...frizure su umjetničke kreacije, oprostiMadelaine wrote:Morala bih se i ja sad bavit nekim 'umjetničkim' radovima, ali nikako se pokrenuti..
Samo sad moram jos nesto drugo..obaveze si stavila na ledja :-D
2014-04-12
jebote mikser, aj ti mikserom napravi tacke betona koje ti negdje trebaju, il izmjesaj maltu zidarima kad zidaju pregradne zidove il treba radit neke sitne korekcijecrvenkasti wrote:Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
imamo i mi 20 miksera u bazi za betoniranje, al mjesalica je nezamjenjiva
je, gurno zenu na baustelu a on filozofira po internetu, tipicni hrvat, nebi se ugledal na zeninu stranu iz zagorjaMadelaine wrote:i tvoja radi na bausteli?!crvenkasti wrote:Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
Da, ima tri debele knjige o betonu.
Šta joj o betonu treba knjiga? Imaš šoder, cement i vodu. Ne kužim.
crvenkasti-
2014-04-17
hmmm, da i ti tako mene ne navlacis =:O. ;-DLeviathan2 wrote:je, gurno zenu na baustelu a on filozofira po internetu, tipicni hrvat, nebi se ugledal na zeninu stranu iz zagorjaMadelaine wrote:i tvoja radi na bausteli?!crvenkasti wrote:Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
2014-04-12
vjestina lezi u detaljima..a, detalji leze u praxi..i u knjizi :-Pcrvenkasti wrote:Madelaine wrote:i tvoja radi na bausteli?!crvenkasti wrote:Pih, miješalica, to je zastarjelo. Moja žena kaže da ti sad dođe kamion mikser, ispruži cijev, i beton ti direktno iz mixera curi u šalung.
Da, ima tri debele knjige o betonu.
Šta joj o betonu treba knjiga? Imaš šoder, cement i vodu. Ne kužim.
2014-04-12
I to o betonu tri, o čeliku samo jednu.
crvenkasti-
2014-04-17
o kamenu? >:)crvenkasti wrote:I to o betonu tri, o čeliku samo jednu.
2014-04-12
Madelaine wrote:o kamenu? >:)crvenkasti wrote:I to o betonu tri, o čeliku samo jednu.
Kad se doseljavala kod mene, pita ona mene, jel smijem donijeti par knjiga, možda će mi trebati za posao. Ja mislio, 3-4 knjige. Kad ono, sve mi ormare zauzele. I to kako su samo debele?
crvenkasti-
2014-04-17
gle, tako mi zene kazemo: samo cu malo..npr, make up..samo malo=cijeli ormar, ogledalo, stolica, etc.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:o kamenu? >:)crvenkasti wrote:I to o betonu tri, o čeliku samo jednu.
Kad se doseljavala kod mene, pita ona mene, jel smijem donijeti par knjiga, možda će mi trebati za posao. Ja mislio, 3-4 knjige. Kad ono, sve mi ormare zauzele. I to kako su samo debele?
:-))
2014-04-12
Pa i mi znamo za tu foru...samo cu malo pa onda kasnije jebi ga...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ono, samo ću naslonit cijev od miksera majke mi...jasambrend wrote:Pa i mi znamo za tu foru...samo cu malo pa onda kasnije jebi ga...:)
T.- Posts : 17560
2014-04-14
bez brige, imate i vi te fore ...ma, 'samo malo'
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Totenkopf wrote:Vaše su još jače...
'Ajme nemoj'...
kad vi to volite
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Totenkopf wrote:Ono, samo ću naslonit cijev od miksera majke mi...jasambrend wrote:Pa i mi znamo za tu foru...samo cu malo pa onda kasnije jebi ga...:)
Ma neces ni osjetiti..."Kako to mislis necu ni osjetiti, nista onda od toga..."
darth_vader-
2014-04-17
Ahaaa, i kolace pravite...:-D
2014-04-12
Odvesti ce nas razgovor u nezeljenom smijeru, vec vidim, no ali...
Da, kolace s kremom...
Da, kolace s kremom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» RIP to sexiest russian biker girl..
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 28 of 50