The Girl and the Robot (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: The Girl and the Robot (chat)
prckov wrote:e sad si najebo kad crvenkasti vidi da I to imasveber wrote:Ja imam ledice.
Ma tko jebe Srbina, 10kre.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:prckov wrote:e sad si najebo kad crvenkasti vidi da I to imasveber wrote:Ja imam ledice.
Ma tko jebe Srbina, 10kre.
Ja sam Hrvat, 10ukre.
crvenkasti-
2014-04-17
aj tiTotenkopf wrote:amo ko je radio kolače neke za božić da vidimo liči li to i na šta...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jesi žohare potamanio ili su i oni pride?!veber wrote:Totenkopf wrote:pa ajde, šta bilo...veber wrote:Totenkopf wrote:amo ko je radio kolače neke za božić da vidimo liči li to i na šta...
Jel se sarma računa?
U biti bit će filani lungić, kiselo zelje sa češnovkama i pacana vratina. Možda štrudlu napravim.
2017-10-06
Meni nema smisla...Noor wrote:aj tiTotenkopf wrote:amo ko je radio kolače neke za božić da vidimo liči li to i na šta...
Ko će mi virovat?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
svrati....Noor wrote:Jesi žohare potamanio ili su i oni pride?!veber wrote:Totenkopf wrote:pa ajde, šta bilo...veber wrote:Totenkopf wrote:amo ko je radio kolače neke za božić da vidimo liči li to i na šta...
Jel se sarma računa?
U biti bit će filani lungić, kiselo zelje sa češnovkama i pacana vratina. Možda štrudlu napravim.
2014-12-30
Koja zimulja, ja i mačak se ubacili u deke i umotali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U mak. 13, je bura al nije ladno...RayMabus wrote:Koja zimulja, ja i mačak se ubacili u deke i umotali
2014-04-14
52. stranica...još koji post i odosmo na početak
štancajte da vidimo koliko još treba
štancajte da vidimo koliko još treba
2017-10-06
Nije toliko ali isto mi led uša u stopalaTotenkopf wrote:U mak. 13, je bura al nije ladno...RayMabus wrote:Koja zimulja, ja i mačak se ubacili u deke i umotali
2014-04-11
Odaš bos po ledu?RayMabus wrote:Nije toliko ali isto mi led uša u stopalaTotenkopf wrote:U mak. 13, je bura al nije ladno...RayMabus wrote:Koja zimulja, ja i mačak se ubacili u deke i umotali
2014-04-14
sigurno si bosRayMabus wrote:Zima nogama
2017-10-06
Ma nije imam čarape i četri deke poviše nego ne grijem jer velika soba pa mi grijalica ne služi za ugrijat prostoriju jer se toplina izgubi, pa onda ni ne palim grijalicu, a i nije toliko zima da je palim ispod kreveta da grije
2014-04-11
Centralno čini čuda. No vi lijeni dalmoši ni peć ne ugradite. Nemate ni dimnjake.
2014-12-30
2014-04-14
Imam peć, imam i svoja drva, baš ovih dana pilam po polju i šumi, kupili malu motornu pilu jer je ona stara dotrajala i nema je smisla popravljativeber wrote:Centralno čini čuda. No vi lijeni dalmoši ni peć ne ugradite. Nemate ni dimnjake.
Sad ću stavit još jednu peć u kuhinju koju sam ovo lito sredija
Trenutno mi gori jedna peć na drva ali je u prizemlju tako da ja to imam ali velika kuća i sad idu dvije peći jedna poviše druge na isti dimnjak
2014-04-11
Ja neživim u stanu iako imam dva pesto metara sjeverozapadno, živim u kući koja je kompleks i tu čak imam i kuću do u grubo napravljenu sa vratima i prozorima koja mi služi kao ostava
Pa je vrtal, parking i tako to, tek onda ulaziš kroz vrata dvorišna koja su pod ključem u kuću i opet te čeka ogromna površina, prizemlje, dva kata, porkrovlje, terasa
To je kompleks, isto ko da u vojarnu ulaziš, pet punktova moraš proć
Pa je vrtal, parking i tako to, tek onda ulaziš kroz vrata dvorišna koja su pod ključem u kuću i opet te čeka ogromna površina, prizemlje, dva kata, porkrovlje, terasa
To je kompleks, isto ko da u vojarnu ulaziš, pet punktova moraš proć
2014-04-11
Jedri je jedini dalmoš koji ima centralno. Nisam ziher, ali mislim da i elica ima centralno.
2014-12-30
A pa koji će mi kurac centralno kad kuća ima tisuću kvadrata, tko će to zagrijati na centralno
2014-04-11
mogu stavit fasadne :)veber wrote:Centralno čini čuda. No vi lijeni dalmoši ni peć ne ugradite. Nemate ni dimnjake.
2017-10-06
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» RIP to sexiest russian biker girl..
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 3 of 50