The Girl and the Robot (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: The Girl and the Robot (chat)
Znači mladoženja, mlafa, toten i ja. Definitvno moram još koju žensku dofurat jer ne mislim hodat pokraj totena do oltara.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
2014-12-30
Ja ne namjeravam hodat nikako...veber wrote:Znači mladoženja, mlafa, toten i ja. Definitvno moram još koju žensku dofurat jer ne mislim hodat pokraj totena do oltara.
Il ću puzat il ćete me nosit učetvoro...
Ne bi mi bilo prvi put...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
kakve veze sto udana, nes je kuhat :Dveber wrote:Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
Tako je i mom frendu kum mladu srušio na pod, prsten pikuša dati nekoj staroj ženi i na opće veselje sve povukao s oltara jer je htio malo cugnut iz kaleže. Oni stari su se zgražali, a mi mlađi od smjha nismo mogli doći k sebi. Svećenik je isto krepal.
Pogotovo kada mu je rekao da ima stolnjak preko suknje.
A imam i snimku kada smo išli u podrum po vino.
Neopisivo.
Pogotovo kada mu je rekao da ima stolnjak preko suknje.
A imam i snimku kada smo išli u podrum po vino.
Neopisivo.
2014-12-30
Pa ne seksaš se s frendovima!Leviathan2 wrote:kakve veze sto udana, nes je kuhat :Dveber wrote:Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
2014-12-30
Kako je toten shvatio da godine idu..nema vise kuvanja, ovo-ono..medjusobna podrska i uvazavanje8-@Leviathan2 wrote:kakve veze sto udana, nes je kuhat :Dveber wrote:Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
2014-04-12
ko kaze, pa nes se seksat s neprijateljima :Dveber wrote:Pa ne seksaš se s frendovima!Leviathan2 wrote:kakve veze sto udana, nes je kuhat :Dveber wrote:Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
Koga ću kuvat, vebera?maggie13 wrote:Kako je toten shvatio da godine idu..nema vise kuvanja, ovo-ono..medjusobna podrska i uvazavanje8-@Leviathan2 wrote:kakve veze sto udana, nes je kuhat :Dveber wrote:Ona je udana. Bum si ja našao sam.maggie13 wrote:ne treba..bit će norka, pa će te polijevat po glaviveber wrote:Pa možemo i u troje, meni ne smeta. Dofuram ja još kojeg komada pa napravimo svadbenu orgiju.
2014-04-14
ih, al bi ti tesko palo :Dveber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
"Toliko mi je mali da ga ne bi ni osjetila, a meni bi puno značilo"
2014-12-30
;Dveber wrote:Teško, ali za dobar tulum bi se žrtvovao.Leviathan2 wrote:ih, al bi ti tesko palo :Dveber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
Kako mi je frend napisao, kako pristupit ženskoj, a da ti taj dan da.
na jednoj svadbi onak malo popili i tema seks, veli zena od jednog frenda, ma vi muski , dvi minute i gotovo, kakav je to seks
uto se frend okrene, a sto se mene tice ti si bila jebana a ko ti kriv sto nemos svrsit za 2 minute
padanje
2017-10-06
priznajte šta ste radili, ogovarali i planirali...razmislit ću o oprostuLeviathan2 wrote:evo norke, najebali smo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja tebe ne bi taka ni da oćeš, ako briješ noge...Noor wrote:ko? ti i toten? ili ti i levi?veber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
2014-04-14
Jok. Uzgaja šumu Striborovu.Totenkopf wrote:Ja tebe ne bi taka ni da oćeš, ako briješ noge...Noor wrote:ko? ti i toten? ili ti i levi?veber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
Meni su cure s milj rekle da sam baš lijepo dlakav.
A kada sam objavio svoju fotku, gol i svetac se popalio.
2014-12-30
Ti biraj, samo mi nije više napeto u troje.Noor wrote:ko? ti i toten? ili ti i levi?veber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
2014-12-30
HahahahaLeviathan2 wrote:;Dveber wrote:Teško, ali za dobar tulum bi se žrtvovao.Leviathan2 wrote:ih, al bi ti tesko palo :Dveber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
Kako mi je frend napisao, kako pristupit ženskoj, a da ti taj dan da.
na jednoj svadbi onak malo popili i tema seks, veli zena od jednog frenda, ma vi muski , dvi minute i gotovo, kakav je to seks
uto se frend okrene, a sto se mene tice ti si bila jebana a ko ti kriv sto nemos svrsit za 2 minute
padanje
2014-12-30
imam glatke nožiceTotenkopf wrote:Ja tebe ne bi taka ni da oćeš, ako briješ noge...Noor wrote:ko? ti i toten? ili ti i levi?veber wrote:A dobro, teška srca, bumo se poseksali.
da, znam da ne bi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» RIP to sexiest russian biker girl..
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 8 of 50