poruka nicheu od vojvode
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: poruka nicheu od vojvode
Sieg heiloperw wrote:bože hvala ti što sam upoznao tako dobre ljude vojvodu i škorpiju, hvala ti što si nam predao tako jaku ideologiju i učinio nas pobjednicima nad nižom rasom. borit ću se zauvijek protiv niže rase, kao što se borilo u najslavnija vremena.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche nemoj pusit kurac nego niche napusi se kurcine pederu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To je u stilu Pavelica i ekipe...Desert_fox wrote:Niche nemoj pusit kurac nego niche napusi se kurcine pederu
Popušili kurac i utekli ka kukavice na drugi kontinent...
Al ja tebe volin, Ante!
<3
Guest- Guest
Niche uza svu tvoju bol i mrznju prema hrvatskoj drzavi ona je tu. Ms kako god bila apsurd i nikakva ona je tu. Ranjena opljackana napacena ali je tu. I ostat ce
2015-09-13
Kakve veze ima postojanje hrvatske država sa šljamom koji je ostavija svoj narod i zbrisa sa parama na drugi kontinent?
Izmedju Pavelica i npr. Todorica nema razlike, obojica su govna...
I naravno da nećemo stavljat znak jednakosti izmedju ta dva sljama i postojanja hrvatske države...
;)
Izmedju Pavelica i npr. Todorica nema razlike, obojica su govna...
I naravno da nećemo stavljat znak jednakosti izmedju ta dva sljama i postojanja hrvatske države...
;)
Guest- Guest
Stobom se neisplati razgovarati.
Da nije bilo ustasa i pavelica ni danas hrvatske nebi bilo.
Ante Pavelic je nakon skoro 900 godina donio drzavnost nazalost kratkotrajnu ali ipak drzavnost i nakon 45 godina najcrnjeg mraka i zlocina stvorena je Hrvatska drzava.
A ti malo manje sisi komunisticke lazi bit ce ti bolje
Da nije bilo ustasa i pavelica ni danas hrvatske nebi bilo.
Ante Pavelic je nakon skoro 900 godina donio drzavnost nazalost kratkotrajnu ali ipak drzavnost i nakon 45 godina najcrnjeg mraka i zlocina stvorena je Hrvatska drzava.
A ti malo manje sisi komunisticke lazi bit ce ti bolje
2015-09-13
Btw Todoric Tedeschi i kompanija su svi odreda sinovi ex partizana.
Znaci mrzili su hrvatsku drzavu od zacetka.
Znaci mrzili su hrvatsku drzavu od zacetka.
2015-09-13
Ova hrvatska drzava jeste ovako nikakva upravo zato jer su je vodili i vode partizancine sugave.
Da je Bog dao da je Ante Paradzik bio predsjednik hrvatske ovoga nicega nebi bilo.
Posebno kad sutra krenu raznorazna izaslanstva na proslavu velikosrpskog derneka koji ta poremecena sekta zvana SPC posprdno naziva Bozicem sto je vrijedjamje Boga i cpvjeka.
Priznajem pravoslavlje i imam dosra frendova pravoslavaca Bugara Rumunja Rusa Grka itd.
Ali taj turbo ravnogorski cetnicki svetosavski Bozic je ruganje sa krscanstvom i Bogom.
To je jedna teroristicka organizacija koju treba zgaziti da ne postoji. A nasi izaslanici inace sinovi i unuci partizana uredno pohode i financiraju zlo koje od majcine utrobe mrzi katolicanstvo i hrvatsku
Da je Bog dao da je Ante Paradzik bio predsjednik hrvatske ovoga nicega nebi bilo.
Posebno kad sutra krenu raznorazna izaslanstva na proslavu velikosrpskog derneka koji ta poremecena sekta zvana SPC posprdno naziva Bozicem sto je vrijedjamje Boga i cpvjeka.
Priznajem pravoslavlje i imam dosra frendova pravoslavaca Bugara Rumunja Rusa Grka itd.
Ali taj turbo ravnogorski cetnicki svetosavski Bozic je ruganje sa krscanstvom i Bogom.
To je jedna teroristicka organizacija koju treba zgaziti da ne postoji. A nasi izaslanici inace sinovi i unuci partizana uredno pohode i financiraju zlo koje od majcine utrobe mrzi katolicanstvo i hrvatsku
2015-09-13
Kakva poruka velikana operwa bože dragi. SIEG HEILDesert_fox wrote:Sieg heiloperw wrote:bože hvala ti što sam upoznao tako dobre ljude vojvodu i škorpiju, hvala ti što si nam predao tako jaku ideologiju i učinio nas pobjednicima nad nižom rasom. borit ću se zauvijek protiv niže rase, kao što se borilo u najslavnija vremena.
Jeben mater i ustašama i partizanima...
A pogotovo velikom izdajici Anti Pavelicu...
<3
A pogotovo velikom izdajici Anti Pavelicu...
<3
Guest- Guest
Tommy R wrote:U 2018. smo, a vi ste još na ustašama i partizanima. KBK.
Guest- Guest
Gleda ga u 4D kinu hahaha...kic wrote:
far away, a long time ago..
Svemirski brodovi su pucali po svemiru...
<3
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2