Poruka nicheu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Poruka nicheu
Vec san na 11 ili 12oj bevandi natuka san se sira sidin na balkonu pomalo locen sitin se tebe i da ti porucin.
Popusi.mi.moj imocki jucentusovski vlaski kurac.
Popusi.mi.moj imocki jucentusovski vlaski kurac.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Poruka nicheu
Braća wrote:vino je pice za picke...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:niški kreten na max-u glupoće
Brijem da ima još rezervi...
darth_vader-
2014-04-17
End wrote:šiptaru glupi začepi tu cigansku gubicu
Ne voliš da čuješ maternji, ciganšturo prljava?
Guest- Guest
jasambrend wrote:End wrote:niški kreten na max-u glupoće
Nebitni, jel te pitao neko nešto?
Guest- Guest
ne razumije nitko ovdje šiptarski osim tebe kopile glupo cigansko, upiši se na neki kosovarski albanski forum tamo su tvoji možeš usavršit vokabular šipče
End- Posts : 21177
2015-08-25
Braća wrote:jasambrend wrote:End wrote:niški kreten na max-u glupoće
Da ne bih dopuštenje možda trebao tražiti? Bože, iz svemira se vidi koliko si gkk...brijem da su vanzemaljci odgodili invaziju iz straha da ih ne kontaminiras glupocom...
darth_vader-
2014-04-17
Kad su trazili najglupljeg covjeka na svijetu dosli su do bracale i prekinuli potragu
Guest- Guest
jasambrend wrote:Braća wrote:jasambrend wrote:End wrote:niški kreten na max-u glupoće
Da ne bih dopuštenje možda trebao tražiti? Bože, iz svemira se vidi koliko si gkk...brijem da su vanzemaljci odgodili invaziju iz straha da ih ne kontaminiras glupocom...
Ajde outsideru. Vrati se tamo u svoju sobu za tugu...
Guest- Guest
End wrote:ne razumije nitko ovdje šiptarski osim tebe kopile glupo cigansko, upiši se na neki kosovarski albanski forum tamo su tvoji možeš usavršit vokabular šipče
Volim da vas karam ovde pogomile. Vidim da sam vas sve ujedinio, klošari-trebalo bi spomenik da mi dignete...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3