ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Islam je zarazan

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Islam je zarazan - Page 10 Empty Re: Islam je zarazan

Post by Sora 5/1/2018, 12:32

Eroo wrote:
RayMabus wrote: i to jest pitanje ljubavi ali ljubavi u odnosu na mržnju
To dvoje nema izravne veze jedno s drugim. Suprotnost ljubavi je strah.
Tek strah proizvodi mržnju. Za strah se kaže da je sama sotona.
Tamo di stanuje strah nema ljubavi i vice versa.
Ta tvoj šef, Longi, nije baš dobro verziran glede ovih stvari. :D
Suprotno od ljubavi je mrznja . 
Najvise mrzimo one kpje smo prije voljeli 
To donekle pokazuju Srbi i Hrvati. 
E ali da strah ima ključno mjesto u podsvjesnoj motivaciji covjeka ima. 
Strah kojeg odbijamo odgojem da NISMO SAVRŠENI je nesto prestrasno. 
To je strah među brojnim drugim strahovima ... ključan za nase 
Obnašanje .selfa.

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 5/1/2018, 12:35

Ova sranja o demonima i dušama ne vode nikud 
To du bajke kao ona o Crvenkapici i vuku. 
Bezvezarije dalje od covjeka nego 
Alfa Centauri

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 5/1/2018, 12:57

govinda wrote:Lijepo, marc,  seksualno zlostavljanje i Islam dovodis u uzrocnoposljedicnu vezu...pa etom naserem ti se u usta za ovu Novu godinu, gnjido...
Riba smrdi od glave, a glava tvoje vjere je bio pedofilčina težeg kalibra. Među katoličkim popovlukom ćeš mu naći mnogo sličnih. Religije, crna magija i seksualne perverzije idu jedno s drugim kao mrkvica s graškom ;P Opovrgni ako umiješ.
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 5/1/2018, 13:19

RayMabus wrote:Jahve kad je preuzeo upravu nad planetom bio je pozitivan (inače nebi dobio upravu), onda je kreirao monoteizam, demoni su znali da ako napadaju njegov projekt da će se on zabrinuti dakle strah, nešto slično se desilo neko tisućljeće kasnije i u Arabiji, Muhamed je rođen kao vrlo pozitivna osoba, no demoni su znali, nigdje nije dobio podršku za projekt i zabrinuo se i odlučio da koristi nasilje dakle prešao na stranu tame tj bolje rečeno ega

To ništavilo za ljude je istinsko zlo, jer vas očito samo želi uništiti jer mu je to svrha no postoje i alternativni svemiri koji traju dok ne nestanu tj prestanu postojati a samo jedan od tih svemira će nastaviti put, dakle netko očito jede te alternative svemir tj želim vam reći da i ništavilo ima neku svrhu koju vi teško shvaćate jer vas ništavilo želi izbrisati pa ste skoncentrirani na to kad se o ništavilu priča dakle ono je za vas klica zla, iskonsko prahistorijsko zlo, uzrok svih zala itd itd itd

E sad ako imamo demone pa imamo i ništavilo koji je to entitet koji sve zna i uopće ne gleda ono što je za vas demoni i ništavilo kao neko zlo nego kao dio sistema tj ima neku čudnu ulogu u svemu tome

Dao sam vam kviska kad sam rekao da se moje ime i prezime kad prevedete na latinski dobijete pojam Nova duša

Mogu vam dat još jednog kviska demoni testiraju ego a ovaj upada s kod mene je ego veći od svemira i ne jeben vas nula posto nego pičim svoje

Oćete još jedan kvisko..... nesmatra larve bez svrhe tj zna da i ništavilo ima svoju svrhu tj prodire svijetove

Kladim se da još niste dokučili o kom se radi

FENIX

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Feniks
Kako je ono jastreb preveo,Dušan Novak,Novica Dušanović lol!

Mislim kako podliježeš deluzijama judeokršćanskih učenja,tvoje shvaćanje anđeoske i demonske prirode,znatno se razlikuje od shvaćanja njih samih,moraš izaći iz tih okvira,radije prihvati hermetička i gnostička učenja,te(kako bi jastreb rekao)od istočnjačkih gnoza lol! jer tad će ti shvaćanje biti fleksibilnije i pragmatičnije.Trebaš gledati sliku iz svih kuteva.
Ima stvari gdje si na dobrom tragu,ali.....
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 14:11

Nisam tu da pratim nečiji trag bar kad je ova priča u pitanju, tu sam da sjednem i sjedim u središtu abrahamskog svijeta

Da nebi Jehova atomskim bombama napao Kinu, Indiju i druge da se proširi

Samo sam došao i sjeo

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 15:16

RayMabus wrote:Nisam tu da pratim nečiji trag bar kad je ova priča u pitanju, tu sam da sjednem i sjedim u središtu abrahamskog svijeta

Da nebi Jehova atomskim bombama napao Kinu, Indiju i druge da se proširi

Samo sam došao i sjeo

Lucifer, ne Jehova. Lucifer je postao nistavilo, nije to nikakva krasotica kao sto ti pises. Ali je pametan, i zna da ne smije frontalno ici na unistavanje svijeta, zato pokusava unistiti sto vise dusa moze i strovaliti ih u nista. To je cijeli plan ovog novog svjetskog poretka i svih ovih kerefeka - nistavilo se nalazi tamo gdje ne smije biti i radi ono sto mu je u prirodi - prozdire. Ko to ne vidi sto cu mu ja, corav je, ali bude i to izaslo na vidjelo kao i stosta drugo a onda bude svima po zasluzi. A to ukljucuje i sjedecu novu dusu :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 15:26

Ne nego Jehova, znam šta sam napisao i zašto

A možeš stavit i Lucifer preko Jehove ako ti je tako draže no u svakom slučaju radi se o Jehivinom egu ne Luciferovom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 15:46

RayMabus wrote:Ne nego Jehova, znam šta sam napisao i zašto

A možeš stavit i Lucifer preko Jehove ako ti je tako draže no u svakom slučaju radi se o Jehivinom egu ne Luciferovom .
Ne Lucifer, ne moze mi tu muljati demon. Zna se ko je neprijatelj i tko je bio knez ovoga svijeta koji je svrgnut Isusovim dolaskom. To jako lijepo pise u Bibliji, ko i jos neke druge stvari koje se kose jako sa ovim sto ti pricas. A vjerovati demonu kaosa na rijec je jos gore nego vjerovati obicnom. Interesantno kako to da si ti odma mogao prepoznati mjesto iz mog sna o palom bogu, dok ovaj drugi demon, horusovo oko nije. Nitko od nas nije na ovom svjetu u ova posljednja vremena slucajno, niti ce itko od nas izbjeci dan suda kada dodje. Nije bitno kojeg si ranga, starosti, inkarnacije i sl. odgovarati budes, pogotovo ako si demon koji zna i svjesno siri nistavilo tamo gdje ne smije biti :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 15:51

A gle meni je svejedno tj ako tebi odgovara Lucifer pa ok šta ću ja tu, ionako je popularno krivit druge pa hajde.... ti si đelat, okineš sjekirom nekom glavu, nisi ti, Lucifer je

Pa ok brige me
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 15:58

RayMabus wrote:A gle meni je svejedno tj ako tebi odgovara Lucifer pa ok šta ću ja tu, ionako je popularno krivit druge pa hajde.... ti si đelat, okineš sjekirom nekom glavu, nisi ti, Lucifer je

Pa ok brige me
Pa gle, ako tebi odgovara muljanje pa ok sto cu ja tu. To je ionako popularno medju demonima pa hajde...ti si djelat, zaposjednes nekoga ko je u odnosu na tebe poput trogodisnjeg djeteta, ili mu slazes, ubacis mu larvu nekakvu koja ga izludi,  i onda poludi otkine sjekirom nekom glavu i kriv je on a ne ja pa ok brige me.

Moze i tako....dok traje traje... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 16:01

Jok ja ću ti reći da sam ti to ja napravio, još ću ti zarezati svoje incijale u tvoje čelo tako da svaki put kad se pogledaš u ogledalo vidiš moj znak

Postoji ipak razlika
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 16:04

RayMabus wrote:Jok ja ću ti reći da sam ti to ja napravio, još ću ti zarezati svoje incijale u tvoje čelo tako da svaki put kad se pogledaš u ogledalo vidiš moj znak

Postoji ipak razlika
I za to se odgovara demone, i to jako... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 16:05

Pa da, odeš kod svetog Petra i on te pošalje u Pakao gdje proživljavaš ukupnu bol koju proživljavaju svi stanovnici Pakla

I šta ćemo sad?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 16:07

RayMabus wrote:Pa da, odeš kod svetog Petra i on te pošalje u Pakao gdje proživljavaš ukupnu bol koju proživljavaju svi stanovnici Pakla

I šta ćemo sad?
Ne ides tamo, ides u nista pa onda ni necemo nista... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 16:09

Ok idem u ništa, eto nigdje sam.

Šta ćemo sad?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/1/2018, 16:09

jos ste tu
iknar vs longi
iknare nemos protif longija, longi j e preinteligentan za tebe

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 16:18

RayMabus wrote:Ok idem u ništa, eto nigdje sam.

Šta ćemo sad?
Nisi nigdje, nego si nista, a posto si nista onda ni ne mozes sad to jest tad (ili ikad vise) ista raditi pa "sto cemo sad" kao pitanje nema smisla. Ako pistas "sto cemo sad" u ovom trenutku dok oboje jos uvijek jesmo nesto, odgovor je opet nista. Svatko od nas radi prema svojoj slobodnoj volji i na kraju polaze racune Onom koji Jest. To je tako, tu ne mozes nista...:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 16:18

Leviathan2 wrote:jos ste tu
iknar vs longi
Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2018, 16:22

Šta fali tom nigdje kad ga već spominješ? To nije ništavilo nego prostor, postoji dio kreatora tamo koji percepira taj prostor, ja.... a gdje je kreator to onda nije ništavilo

Eto nigdje sam i što sad, sam sa samim sobom

Očeš da ti otkrijem tajnu?

Nigdje je tamo gdje si samo ti, nema drugih, anđela, demona, bogova, zloduha, drugih ljudi tj duša, drugih energija, baš ništa samo ti, niti telepatske komunikacije sa drugima, nikakvog interneta.

Očeš sad trik da ti otkrijem?

To je jedina zona gdje nema

LARVI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2018, 16:25

RayMabus wrote:Šta fali tom nigdje kad ga već spominješ? To nije ništavilo nego prostor, postoji dio kreatora tamo koji percepira taj prostor, ja.... a gdje je kreator to onda nije ništavilo

Eto nigdje sam i što sad, sam sa samim sobom

Očeš da ti otkrijem tajnu?

Nigdje je tamo gdje si samo ti, nema drugih, anđela, demona, bogova, zloduha, drugih ljudi tj duša, drugih energija, baš ništa samo ti, niti telepatske komunikacije sa drugima, nikakvog interneta.

Očeš sad trik da ti otkrijem?

To je jedina zona gdje nema

LARVI
Nisi sam sa samim sobom. Jednostavno te nema...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/1/2018, 16:47

Leteca Pegla wrote:
Leviathan2 wrote:jos ste tu
iknar vs longi
Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla :)
isti kurac :D
leteca pegla je iknarovo tajno ime  :D