Islam je zarazan
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Islam je zarazan
Šta se mene tiče nemoraju postojati ni demoni ni Asthar komanda nit Elohimi niti išta od toga... istina je ono šta je istina za tebeסמאל wrote:A kako obrazlažeš demonsko postojanje,od kud uporište za takve tvrdnje,jeli se referiraš na neku konkretnu mitologiju,predaju ili ne znam prekomandu dobivenu od ashtar komande ili nešto treće ?RayMabus wrote:Što sam vam rekao o demonima.... da oni samo testiraju i napadaju negativce
Nigdje nisam rekao da ne testiraju bogove
No postojanje indetiteta kao i da ako nešto nije sve nego nešto određeno pa samim time ima i ego ipak nemoš negirati.
Ego nemaš jedino ako ne misliš na sebe nego na druge.
Ako postoji entitet koji je zlo zašto bi ga mrzio?
A ako misliš na njega kako bi mu pomogao onda moraš ući u njegove postole tj biti on.
Zar se i zlu nebi trebalo pomoći a ako da zar nebi trebao prvo ući u njegove postole tj točku gledišta.
A ako sam ja ušao tj to mogu onda znači da smo ja i zlo jedno.
Znači da više tu nema indetiteta a ni ega.
Sad ja idem do trećeg entiteta koji očito nije najveće zlo pošto je to onaj prvi kojeg sam stopio sa sobom i postao nešto novo.
Nije bitno o čemu pričamo taj kojeg ja sad susrećem ima
VELIKI PROBLEM
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro Longi.Obrazloženje prihvaćam bez dodatnog propitivanja.
Ali,nisi mi odgovorio na nekoj drugoj temi,zašto se ti tako energično boriš za čistoću bjele rase ?
Ali,nisi mi odgovorio na nekoj drugoj temi,zašto se ti tako energično boriš za čistoću bjele rase ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gromovnik Iknar je prvi od Jahvea, a kako je on meni drazi od tebe, a ti si jos uz to i demon, onda ipak mislim da muljas malo(vise)...RayMabus wrote:Meni se čini da je čovjek čovjeku neprijatelj, homo homini lupus
Bog je na strani ljubavi tako da.... a šta se tiče bogova 95% ih je isto na strani ljubavi tako da...
No možemo pričati o onih 5% tj 2,7777%.....Jahve & company
Židovski bog Jahve
Nego ajde kad vec spominjes ove neke bogove, jel znas mozda je li ikad postojao (ili postoji) nekakav pali bog koji je davno davno htio prozdrijeti svijet pa je zato bio bacen u ponor i zatvoren u zatvor bez izlaza (u nedostatku boljeg opisa, malo nezgodno mjesto u svakom slucaju). Pitam cisto da vidim od kud bi meni tako nesto u um moglo uletit. Nekad je takve stvari bilo lako za odbacit ko cudni nekakav san, ali posto vidim da tu sve vrvi od demona nekakvih i kojecega drugoga ono mozda i nije bio samo cudni san, pa bi u tom slucaju bilo zgodno znati o kome se radilo....
Guest- Guest
Pa sto imate svi toliko protiv Isusa, mislim ono, ko da je napravio sta lose. Iso je okolo, ljecio ljude, hranio ih, poducavao istjerivao zle duhove i tako to... Doduse, kad bolje promislim mozda je u tome i problem vas, jer ako si zloduh pa te neko istjera iz domacina onda naravno da ti se nece svidjati....סמאל wrote:Pa nego šta je.Postoje teze kako je Isus podvala rimljana židovima,ali mišljenja sam kako su židovi puno inteligentniji od rimljana,Izrael postoji i dana,a gdje je rimsko carstvo.Isus je udica koju su progutali,što bi se reklo,,prodali ste im nutellu lošije kvalitete,ono,za istočnoeuropsko tržište.pismejker wrote:Mhhhhhh.... svidja mi se tvoj nacin razmisljanja...Jesusa bih nazvao troyanacסמאל wrote:Tu si upravu,judaizam je odabrane,ali zato je kršćanstvo judaizam lošije kvalitete za široku potrošnju,ono,nešto kao što je eurokrem bio zamjenska nutella za jugoslavene.pismejker wrote:Kome prodati?? I krscani i Kozojebi,su silom ne prodavali nego nametali i dan danas namecu svoje religije,dok je judaizam za probranu ekskluzivu..ne za svakog..
Guest- Guest
Kršćani smo dokaz da ova civilizacija ima smisla...Sve ostalo0 je propast ove civilzacije.
Ako se pod svijet misli na planet Zemlja odgovor je da no nemožeš zatvoriti boga no možeš mu oduzeti titulu upravitelja negdje i to mogu samo drugi bogovi tako da ako se na to misli pod pali bog i to onda daLeteca Pegla wrote:Gromovnik Iknar je prvi od Jahvea, a kako je on meni drazi od tebe, a ti si jos uz to i demon, onda ipak mislim da muljas malo(vise)...RayMabus wrote:Meni se čini da je čovjek čovjeku neprijatelj, homo homini lupus
Bog je na strani ljubavi tako da.... a šta se tiče bogova 95% ih je isto na strani ljubavi tako da...
Židovski bog Jahve
Nego ajde kad vec spominjes ove neke bogove, jel znas mozda je li ikad postojao (ili postoji) nekakav pali bog koji je davno davno htio prozdrijeti svijet pa je zato bio bacen u ponor i zatvoren u zatvor bez izlaza (u nedostatku boljeg opisa, malo nezgodno mjesto u svakom slucaju). Pitam cisto da vidim od kud bi meni tako nesto u um moglo uletit. Nekad je takve stvari bilo lako za odbacit ko cudni nekakav san, ali posto vidim da tu sve vrvi od demona nekakvih i kojecega drugoga ono mozda i nije bio samo cudni san, pa bi u tom slucaju bilo zgodno znati o kome se radilo....
To ti je Jahve a novi upravitelj je Isus
2014-04-11
Neznam je li bila Zemlja ili ne, rekao je da htio pojesti Svijet. Mislim da je mislio na sire nego planet Zemlja, taj nije htio upravljati sa icim nego jednostavno pojesti i unistiti sve, i da je zato zatvoren u tom nekom zatvoru. Pa eto cisto me zanima jel je postojao ikada takav neki stvor ili ne, ono cisto znam. Jos uvijek se sjecam tog sna, bio dosta upecatljiv, a davno to bilo jos u srednoj skoli....lolRayMabus wrote:
Ako se pod svijet misli na planet Zemlja odgovor je da no nemožeš zatvoriti boga no možeš mu oduzeti titulu upravitelja negdje i to mogu samo drugi bogovi tako da ako se na to misli pod pali bog i to onda da
Zar nije Lucifer bio stari upravitelj a Isus je novi? Mislim ono...nemoj da te Iknar cuje da ti ne zgromi laptop ili nesto....
Guest- Guest
Odgovorio bih ti ali mi se ne raspravlja o biologiji te kako crnci imaju šire nosnica Japanaci kose oći pa su to organi ko i mozak pa mozak od majmuna nije isto što i od homo sapiens sapiensa pa tako ni od crnca nije isti kao i kod bjelca ali možda bi došao na tu razinu za dvadeset tisuća godina a šta je više nešto bliže životinji to je i impluzivnije a države imaju atomsku i nemam namjeru da ih se majmuni dočepaju u međuvremenu dok evoluiraju do bjelačkog mozgaסמאל wrote:Dobro Longi.Obrazloženje prihvatiti vaćam bez dodatnog propitivanja.
2014-04-11
Pa Jahve je bio upravitelj samo kao što rekoh prije UPECALA se velika ribica jer demoni sve testiraju pa je Jahve dobio pedaluLeteca Pegla wrote:Neznam je li bila Zemlja ili ne, rekao je da htio pojesti Svijet. Mislim da je mislio na sire nego planet Zemlja, taj nije htio upravljati sa icim nego jednostavno pojesti i unistiti sve, i da je zato zatvoren u tom nekom zatvoru. Pa eto cisto me zanima jel je postojao ikada takav neki stvor ili ne, ono cisto znam. Jos uvijek se sjecam tog sna, bio dosta upecatljiv, a davno to bilo jos u srednoj skoli....lolRayMabus wrote:
Ako se pod svijet misli na planet Zemlja odgovor je da no nemožeš zatvoriti boga no možeš mu oduzeti titulu upravitelja negdje i to mogu samo drugi bogovi tako da ako se na to misli pod pali bog i to onda da
Zar nije Lucifer bio stari upravitelj a Isus je novi? Mislim ono...nemoj da te Iknar cuje da ti ne zgromi laptop ili nesto....
Da to drugo postoji no ne znam bili to nazvao zatvorom pošto nije prostorno zatvoren no oko istog su zidovi kreacije a gdje je kreacija on tu nije
Ništavilo
2014-04-11
Ma da, rekoh zatvor jer je taj pali bog rekao da je tu zatvoren, ali da, to je krivi izraz. To je bio vise kao neki "labirint" u kojem je on boravio. Labirint u smislu da si umom mogao kreirati prostorije i puteve i koji se cinio "bezgranican" osim ako nebi zapeo da izadjes vani i onda bi dosao do ogromnog zida, crnog i velikog, iza kojeg nema dalje. Tamo se moze uci i izaci samo kroz mislim nekakva vrata svjetla (bar sam ja u snu usla tamo i izasla od tamo na taj nacin). Pa me zanima jel znas mozda ko je taj pali bog? Nije mi se cinio tako los i strasan, zao mi je bilo na kraju sto je tamo. Reko je da ga od tamo moze jedino izbaviti Kraljeva kruna, nezz sta je to, ali sam mu rekla da cu nac tog nekog Kralja i pitat ga da da razmisli malo o njemu. Eto, dakle, zato te pitam jel znas mozda ko bi taj pali bog mogao biti, za Kralja mislim da sada znam tko je....RayMabus wrote:Pa Jahve je bio upravitelj samo kao što rekoh prije UPECALA se velika ribica jer demoni sve testiraju pa je Jahve dobio pedaluLeteca Pegla wrote:Neznam je li bila Zemlja ili ne, rekao je da htio pojesti Svijet. Mislim da je mislio na sire nego planet Zemlja, taj nije htio upravljati sa icim nego jednostavno pojesti i unistiti sve, i da je zato zatvoren u tom nekom zatvoru. Pa eto cisto me zanima jel je postojao ikada takav neki stvor ili ne, ono cisto znam. Jos uvijek se sjecam tog sna, bio dosta upecatljiv, a davno to bilo jos u srednoj skoli....lolRayMabus wrote:
Da to drugo postoji no ne znam bili to nazvao zatvorom pošto nije prostorno zatvoren no oko istog su zidovi kreacije a gdje je kreacija on tu nije
Ništavilo
Guest- Guest
Pa u raznim mitologijama postoje bogovi ili bića koja proždiru svijet,od tuda i u judeokršćanskoj mitologiji prispodoba o ,,Zvijeri''Leteca Pegla wrote:Gromovnik Iknar je prvi od Jahvea, a kako je on meni drazi od tebe, a ti si jos uz to i demon, onda ipak mislim da muljas malo(vise)...RayMabus wrote:Meni se čini da je čovjek čovjeku neprijatelj, homo homini lupus
Židovski bog Jahve
Recimo,u egipatskoj mitologiji to bi mogao biti Apopis,u grčkoj možda Ofion,u babilonskoj Tiamat,u nordijskoj Jutun,u slavenskoj možda Veles.
Uglavnom,svaka mitologija ima neki ekvivalent s vrhovnim božanstvom i njegovim protivnikom.
2015-07-23
Ovaj ti je bio ogroman, velika crna sjena, ne mogu tocno reci kako je izgledao, ali nije bio nalik ni covijeku ni zmiji ni zmaju a opet ko da je. Eto, nes bolje moc dobit od mene, davno je taj san bio, ak mozes zakljucit koji je iz toga dobis ispeglanu kosulju. Ja ti se ne razumijem bas u ove neke mitoloske stvari...סמאל wrote:Pa u raznim mitologijama postoje bogovi ili bića koja proždiru svijet,od tuda i u judeokršćanskoj mitologiji prispodoba o ,,Zvijeri''Leteca Pegla wrote:Gromovnik Iknar je prvi od Jahvea, a kako je on meni drazi od tebe, a ti si jos uz to i demon, onda ipak mislim da muljas malo(vise)...RayMabus wrote:Meni se čini da je čovjek čovjeku neprijatelj, homo homini lupus
Židovski bog Jahve
Recimo,u egipatskoj mitologiji to bi mogao biti Apopis,u grčkoj možda Ofion,u babilonskoj Tiamat,u nordijskoj Jutun,u slavenskoj možda Veles.
Uglavnom,svaka mitologija ima neki ekvivalent s vrhovnim božanstvom i njegovim protivnikom.
Guest- Guest
Pazi,svijet snova ulazi u astralnu sferu a tu su zakonitosti malo drugačije.To može biti igrica uma ali i ne mora.Ako si imala lucidni san,gdje si potpuno svjesna da sanjaš,velike su mogućnosti da doista i jesi imala neki susret s nekim entitetom,ali ne vjerujem da bi mogao biti netko takvog ranga,jer netko tko se predstavlja kao pali bog i proždirač svjetova,mora imati ogromnu energiju čija blizina bi bila nepodnošljiva i drugim entitetima.Leteca Pegla wrote:Ovaj ti je bio ogroman, velika crna sjena, ne mogu tocno reci kako je izgledao, ali nije bio nalik ni covijeku ni zmiji ni zmaju a opet ko da je. Eto, nes bolje moc dobit od mene, davno je taj san bio, ak mozes zakljucit koji je iz toga dobis ispeglanu kosulju. Ja ti se ne razumijem bas u ove neke mitoloske stvari...סמאל wrote:Pa u raznim mitologijama postoje bogovi ili bića koja proždiru svijet,od tuda i u judeokršćanskoj mitologiji prispodoba o ,,Zvijeri''Leteca Pegla wrote:Gromovnik Iknar je prvi od Jahvea, a kako je on meni drazi od tebe, a ti si jos uz to i demon, onda ipak mislim da muljas malo(vise)...RayMabus wrote:Meni se čini da je čovjek čovjeku neprijatelj, homo homini lupus
Židovski bog Jahve
Naravno,takav netko sigurno ne bi bio u prizemnim razinama,a to su razine gdje obično ljudi koji iz običnog sna nesvjesno ili svjesno pređu u astralnu ravan.
Tako ako i pođemo od pretpostavke da je to bilo astralno iskustvo,najvjerojatnije da je to bio neki entitet niže kategorije,a mnogi od njih lažu i uspjevaju prikazati se ljudima u raznim oblicima,ali oni nikad nemaju takvu neizdrživu energiju koju ljudi ne mogu podnijeti i naći se u njihovoj blizini.Naravno,može se raditi i o astralnim larvama,odnosno parazitima,koji se prikače na ljudsko energetsko tijelo.Zbog toga se možeš probuditi umorniji nego kad si otišao leć spavat.
2015-07-23
oink oink
2014-04-19
Pa ja ti nemam pojma nista o tim nekim astralnim svjetovima, ali da, taj je imao ogromnu snagu. Bilo je tamo i ovih nekih drugih nizih valjda, pa je taj labirint bio "kaotican" u svim mjestima osim tamo gdje je bio pali bog. On mi je rekao da je tome tako posto svi mogu stvarati tu kao stvarnost koja je tamo, a posto su tamo takvi kakvi jesu, i nisu svjesni da mogu utjecati na "labirint" (ili ako i jesu onda su bezvezni pa nemogu i "gaze" se medjusobno), zato je tako kaoticno tamo (onako sablasni horor bi se najbolje opisalo...lol) I on je rekao jos ako si dovoljno jak da mozes podvrgnuti prostor svojoj volji i napraviti konstantni i nepromjenjivi dio u tom kaosu. I zaista tamo gdje je pali bog bio, tamo je bila ogromna nepromjenjiva prostorija, jedina nepromjenjiva stvar na tom mjestu osim tih zidova). I znam da nije pustao ove druge u svoju blizinu i da su ga se istinski bojali. Tako da je ono bio predah tamo doci...lol... Sad kako sam ja tamo zavrsila i zasto nemam pojma, ali znam da prije toga nisam mogla nikada upravljati svojim snovima ali od tog sna nadalje sam mogla. Jer mi je taj pali bog reko da kako drugi utjecu na to mjesto, tako to mogu i ja, i ako se fokusiram i zelim to dovoljno jako mogu podvrgnuti to mjesto svojopj volji u nekoj mjeri (ni priblizno tako jako kao on ali svjedno mogu koliko mi je potrebno). Onako zanimljivo jako bilo, sad otkud to meni nemam pojma, bio drugi srednje skole, ja i bilo sta duhovno u to doba su bila dva nespojiva pojma...סמאל wrote:
Pazi,svijet snova ulazi u astralnu sferu a tu su zakonitosti malo drugačije.To može biti igrica uma ali i ne mora.Ako si imala lucidni san,gdje si potpuno svjesna da sanjaš,velikee su mogućnosti da doista i jesi imala neki susret s nekim entitetom,ali ne vjerujem da bi mogao biti netko takvog ranga,jer netko tko se predstavlja kao pali bog i proždirač svjetova,mora imati ogromnu energiju čija blizina bi bilaa nepodnošljiva i drugim entitetima.
Naravno,takav netko sigurno ne bi bio u prizemnim razinama,a to su razine gdje obično ljudi koji iz običnog sna nesvjesno ili svjesno pređu u astralnu ravan.
Tako ako i pođemo od pretpostavke da je to bilo astralno iskustvo,najvjerojatnije da je to bio neki entitet niže kategorije,a mnogi od njih lažu i uspjevaju prikazati se ljudima u raznim oblicima,ali oni nikad nemaju takvu neizdrživu energiju koju ljudi ne mogu podnijeti i naći se u njihovoj blizini.Naravno,može se raditi i o astralnim larvama,odnosno parazitima,koji se prikače na ljudsko energetsko tijelo.Zbog toga se možeš probuditi umorniji nego kad si otišao leć spavat.
Da i nije bila ta larva sigurno, jer se nikad bolje nisam osjecala nego poslje tog sna, zbog tih nekih vrata svjetla kroz koja sam morala proci. Ono htjela sam nazad tamo dugo dugo samo da mogu opet prolazit kroz ta vrata svjetla, a ni taj pali bog nije bio toliko los, ostatak labirinta mi ne fali nimalo...lol...Ali eto, nikad poslje nisam tamo zavrsila pa nema nastavka te price...
Guest- Guest
Stvaranje poboljšane rase,uzeti najbolje od svih sorti,ako funkcionira u biljnom i životinjskom svijetu,zašto ne bi bila primjenjivo i u ljudskoj genetici.Nemoj mi sad o bjelačkoj superiornosti,jer to ne stoji,jer postojale su naprednije civilizacije dok je bijela rasa valjala se u blatu i nije imala nikakvu kuturu.Evolucija pronađe svoj put,ali zašto je ne ubrzati ako se već može.RayMabus wrote:Odgovorio bih ti ali mi se ne raspravlja o biologiji te kako crnci imaju šire nosnica Japanaci kose oći pa su to organi ko i mozak pa mozak od majmuna nije isto što i od homo sapiens sapiensa pa tako ni od crnca nije isti kao i kod bjelca ali možda bi došao na tu razinu za dvadeset tisuća godina a šta je više nešto bliže životinji to je i impluzivnije a države imaju atomsku i nemam namjeru da ih se majmuni dočepaju u međuvremenu dok evoluiraju do bjelačkog mozgaסמאל wrote:Dobro Longi.Obrazloženje prihvatiti vaćam bez dodatnog propitivanja.
2015-07-23
Ne funkcionira, to jest ovisi sto smatras pod poboljsano. Uzgojene sorte & vrste nisu nikada niti tako lijepe, ni pametne niti mogu opstati samostalno kao ono sto je Bog stvaorio slobodnim kakvim je. Dakle pas koliko god lijep bio, pametan i sta god, nikada nece biti toliko lijep, pametan i jak kao vuk. Tako je i sa svim drugim pitomo vs. divlje. :)סמאל wrote:
Stvaranje poboljšane rase,uzeti najbolje od svih sorti,ako funkcionira u biljnom i životinjskom svijetu,zašto ne bi bila primjenjivo i u ljudskoj genetici.Nemoj mi sad o bjelačkoj superiornosti,jer to ne stoji,jer postojale su naprednije civilizacije dok je bijela rasa valjala se u blatu i nije imala nikakvu kuturu.Evolucija pronađe svoj put,ali zašto je ne ubrzati ako se već može.
Guest- Guest
Zanimljivo,jako zanimljivo...mogao bih ti preporučit nekog tko bi ti o tome mogao reći nešto više,jer iskreno,meni to nije poznato.Leteca Pegla wrote:Pa ja ti nemam pojma nista o tim nekim astralnim svjetovima, ali da, taj je imao ogromnu snagu. Bilo je tamo i ovih nekih drugih nizih valjda, pa je taj labirint bio "kaotican" u svim mjestima osim tamo gdje je bio pali bog. On mi je rekao da je tome tako posto svi mogu stvarati tu kao stvarnost koja je tamo, a posto su tamo takvi kakvi jesu, i nisu svjesni da mogu utjecati na "labirint" (ili ako i jesu onda su bezvezni pa nemogu i "gaze" se medjusobno), zato je tako kaoticno tamo (onako sablasni horor bi se najbolje opisalo...lol) I on je rekao jos ako si dovoljno jak da mozes podvrgnuti prostor svojoj volji i napraviti konstantni i nepromjenjivi dio u tom kaosu. I zaista tamo gdje je pali bog bio, tamo je bila ogromna nepromjenjiva prostorija, jedina nepromjenjiva stvar na tom mjestu osim tih zidova). I znam da nije pustao ove druge u svoju blizinu i da su ga se istinski bojali. Tako da je ono bio predah tamo doci...lol... Sad kako sam ja tamo zavrsila i zasto nemam pojma, ali znam da prije toga nisam mogla nikada upravljati svojim snovima ali od tog sna nadalje sam mogla. Jer mi je taj pali bog reko da kako drugi utjecu na to mjesto, tako to mogu i ja, i ako se fokusiram i zelim to dovoljno jako mogu podvrgnuti to mjesto svojopj volji u nekoj mjeri (ni priblizno tako jako kao on ali svjedno mogu koliko mi je potrebno). Onako zanimljivo jako bilo, sad otkud to meni nemam pojma, bio drugi srednje skole, ja i bilo sta duhovno u to doba su bila dva nespojiva pojma...סמאל wrote:
Pazi,svijet snova ulazi u astralnu sferu a tu su zakonitosti malo drugačije.To može biti igrica uma ali i ne mora.Ako si imala lucidni san,gdje si potpuno svjesna da sanjaš,velikee su mogućnosti da doista i jesi imala neki susret s nekim entitetom,ali ne vjerujem da bi mogao biti netko takvog ranga,jer netko tko se predstavlja kao pali bog i proždirač svjetova,mora imati ogromnu energiju čija blizina bi bilaa nepodnošljiva i drugim entitetima.
Da i nije bila ta larva sigurno, jer se nikad bolje nisam osjecala nego poslje tog sna, zbog tih nekih vrata svjetla kroz koja sam morala proci. Ono htjela sam nazad tamo dugo dugo samo da mogu opet prolazit kroz ta vrata svjetla, a ni taj pali bog nije bio toliko los, ostatak labirinta mi ne fali nimalo...lol...Ali eto, nikad poslje nisam tamo zavrsila pa nema nastavka te price...
2015-07-23
Sjevernoamerički indijanci tako imaju Velikog Duha,Manitua.Negdje ga zovu i Vankatanka,a njegov protivnik,zlo biće,jeste Vendigo.סמאל wrote:
Pa u raznim mitologijama postoje bogovi ili bića koja proždiru svijet,od tuda i u judeokršćanskoj mitologiji prispodoba o ,,Zvijeri''
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma Longi se nešto uzjogunio oko očuvanja čistoće bijele rase,kao da ćemo ga pitat nama ne visi za vratom nikakva ashtar komanda.Leteca Pegla wrote:Ne funkcionira, to jest ovisi sto smatras pod poboljsano. Uzgojene sorte & vrste nisu nikada niti tako lijepe, ni pametne niti mogu opstati samostalno kao ono sto je Bog stvaorio slobodnim kakvim je. Dakle pas koliko god lijep bio, pametan i sta god, nikada nece biti toliko lijep, pametan i jak kao vuk. Tako je i sa svim drugim pitomo vs. divlje. :)סמאל wrote:
Stvaranje poboljšane rase,uzeti najbolje od svih sorti,ako funkcionira u biljnom i životinjskom svijetu,zašto ne bi bila primjenjivo i u ljudskoj genetici.Nemoj mi sad o bjelačkoj superiornosti,jer to ne stoji,jer postojale su naprednije civilizacije dok je bijela rasa valjala se u blatu i nije imala nikakvu kuturu.Evolucija pronađe svoj put,ali zašto je ne ubrzati ako se već može.
Ali ako do tog poboljšanja dođe prirodnim putem,bez kontrolirane intervencije i vanjskog utjecaja,jer evolucija nađe svoj put,jeli bi onda to za tebe bilo prirodno ?
2015-07-23
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity
» Slatki,dražesni i čovjekoljubljivi islam
» islam = isia
» šetnja svijetom uz Islam
» Islam is just as European as Christianity