Nasa Mars announcement: water flowing on Red Planet - live
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nasa Mars announcement: water flowing on Red Planet - live
Mene još i zanima kako stoje s emancipacijom tamo, Ray je sigurno upoznat s njihovim modelom.debotoijusto wrote:nesrico , sad ce nabit 6st. SF i ubit svaki suvisli razgovorTrinity wrote:A bilo je ? Šta se desilo s njima ?RayMabus wrote:Sad nema.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Nema potrebe. Za pet godina , godina wiše manje stupit čete nogom tamo. Kad otkrijete da tamo postoji i dijelowi planete di ima plodnog tla ......imat čete upitnik u glawi.debotoijusto wrote:nesrico , sad ce nabit 6st. SF i ubit svaki suvisli razgovorTrinity wrote:A bilo je ? Šta se desilo s njima ?RayMabus wrote:Sad nema.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tlo nisu mogli ponijeti sa sobom a nisu ga mogli ni zatrpati ( kao ulaze u swoje podzemne baze / špilje ).
Relatiwno wrlo brzo čete to otkriti.
Relatiwno wrlo brzo čete to otkriti.
2014-04-11
12 st. justoTrinity wrote:Mene još i zanima kako stoje s emancipacijom tamo, Ray je sigurno upoznat s njihovim modelom.debotoijusto wrote:nesrico , sad ce nabit 6st. SF i ubit svaki suvisli razgovorTrinity wrote:A bilo je ? Šta se desilo s njima ?RayMabus wrote:Sad nema.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Dovoljno je da pogledaju u vlastito nebo...RayMabus wrote:
Nema potrebe. Za pet godina , godina wiše manje stupit čete nogom tamo. Kad otkrijete da tamo postoji i dijelowi planete di ima plodnog tla ......imat čete upitnik u glawi.
Guest- Guest
Nije danas u formi.debotoijusto wrote:12 st. justoTrinity wrote:Mene još i zanima kako stoje s emancipacijom tamo, Ray je sigurno upoznat s njihovim modelom.debotoijusto wrote:nesrico , sad ce nabit 6st. SF i ubit svaki suvisli razgovorTrinity wrote:A bilo je ? Šta se desilo s njima ?RayMabus wrote:Sad nema.
Trinity-
2014-04-17
U formi sam nego mi Marsowći nisu zanimljiwi. To je nešto poput onih tibetanskih naroda šta žiwe u planinama , odwojeni od ćiwilizaćije.
2014-04-11
tesko je sve pratit , vodu na marsu , kretanje biblijske posasti iz minute u minutu te reakcije na istu bar 12 glavnih te sijaset pomocnih aktera i za zuntu kretanje brodova te broj spasenih u sredozemlju...mozak van da skociTrinity wrote:Nije danas u formi.debotoijusto wrote:12 st. justoTrinity wrote:Mene još i zanima kako stoje s emancipacijom tamo, Ray je sigurno upoznat s njihovim modelom.debotoijusto wrote:nesrico , sad ce nabit 6st. SF i ubit svaki suvisli razgovorTrinity wrote:A bilo je ? Šta se desilo s njima ?RayMabus wrote:Sad nema.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Meni jesu, imam tisuću pitanja, a ti ne daješ odgovore.RayMabus wrote:U formi sam nego mi Marsowći nisu zanimljiwi. To je nešto poput onih tibetanskih naroda šta žiwe u planinama , odwojeni od ćiwilizaćije.
Trinity-
2014-04-17
NIje mi teško pratit nego mi nisu zanimljiwi.
Polowi na Marsu su negostoljubiwi , ekwator isto , velike rawniće su zone jakih wjetrowa , isto negosotljubivo .....planinski masiwi i tako te zone u umjerenom pojasu .....su zone di ima plodnog tla.
Cydonia (regija na Marsu)
Jedna od fotografija koja pokazuje "lice"
Cydonia je regija na Marsu, na njegovoj sjevernoj polutki. Regija se smjestila između ravnice Acidalia Planitie i visoravni Arabia Terra. Cydonia je dobila ime po natičkom grčkom polisu Kydonia na otoku Kreti. Teren Cydonije čini prijelaz između južnih, kraterima izbrazdanih, visoravni i sjevernih ravnica. Posebnost Cydonije su izdvojena brdašca poznata kao Cydonia Mensae. Jedno od tih brdašaca je izazvalo veliko zanimanje javnosti i znanstvenika jer svojim izgledom je podsjećalo na lice čovjeka.
"Lice" snimljeno pomoću Mars Reconnaissance orbitera jasno pokazuje njegovu pravu prirodu.
The area borders plains of Acidalia Planitia and the Arabia Terra highlands.
Polowi na Marsu su negostoljubiwi , ekwator isto , velike rawniće su zone jakih wjetrowa , isto negosotljubivo .....planinski masiwi i tako te zone u umjerenom pojasu .....su zone di ima plodnog tla.
Cydonia (regija na Marsu)
Jedna od fotografija koja pokazuje "lice"
Cydonia je regija na Marsu, na njegovoj sjevernoj polutki. Regija se smjestila između ravnice Acidalia Planitie i visoravni Arabia Terra. Cydonia je dobila ime po natičkom grčkom polisu Kydonia na otoku Kreti. Teren Cydonije čini prijelaz između južnih, kraterima izbrazdanih, visoravni i sjevernih ravnica. Posebnost Cydonije su izdvojena brdašca poznata kao Cydonia Mensae. Jedno od tih brdašaca je izazvalo veliko zanimanje javnosti i znanstvenika jer svojim izgledom je podsjećalo na lice čovjeka.
Lice na Marsu
Jedno od brdašaca u regiji Cydonije je postalo popularno u javnosti nakon što ga je 1976. snimio Viking 1 orbiter. Na fotografiji je zbog igre svjetla i sjena brdo ličilo na lice humanoida. Dio javnosti i pseudoznanstvenici počeo je vjerovati da je na fotografijama vidljiv spomenik kojeg je izradila neka davna izvanzemaljska civilizacija. Zbog ograničenih mogućnosti kamera na orbiterima Viking pitanje Lica je ostalo nerazriješeno sve do početka 21. stoljeća. Nova generacija Marsovih orbitera, Mars Global Surveyor i Mars Express snimili su fotografije u visokoj rezoluciji na kojima se jasno vidi da je Lice samo tipično brdašce."Lice" snimljeno pomoću Mars Reconnaissance orbitera jasno pokazuje njegovu pravu prirodu.
The area borders plains of Acidalia Planitia and the Arabia Terra highlands.
2014-04-11
https://en.wikipedia.org/wiki/Arabia_Terra
https://en.wikipedia.org/wiki/Acidalia_Planitia
Acidalia Planitia is a plain on Mars. It is located between the Tharsis volcanic province and Arabia Terra to the north of Valles Marineris, centered at 49.8°N 339.3°E.[1] Most of this region is found in the Mare Acidalium quadrangle, but a small part is in the Ismenius Lacus quadrangle. The plain contains the famous Cydonia region at the contact with the heavily cratered highland terrain.
2014-04-11
http://www.google.com/mars/
2014-04-11
Owo je nešto kao onaj weliki kanjon u AMerići. Tu oni žiwe tj žiwili su do jućer. Tu su zaštičeniod wjetra , imaju spilje tj baze i to je to ...uwjeti relatiwno ok .....na rawnićama nemožeš borawit jer su jaki wjetrowi tu kad zapušu ....samo te odnese.
2014-04-11
Ak nema Jamnice hebeš ti to.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NASA Rover on Mars Detects Puff of Gas That Hints at Possibility of Life
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» EU Bans Bottled Water Claim That Water Prevents Dehydration
» Pronađen planet deveti planet Nibiru
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» EU Bans Bottled Water Claim That Water Prevents Dehydration
» Pronađen planet deveti planet Nibiru
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
Page 4 of 4