Nizozemska je neprijatelj Hrvatske
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nizozemska je neprijatelj Hrvatske
Onaj Strache osim šta je Veneciji i Trstu zatvorija granicu a ovdje u Kopru radi luku za Austriju koja je jedina u šengenu sad oće i švabsku pokrajinu koja je poviše Venecije
Idemo u rat
Italija, Amerika, Hrvatska protiv Austrija, Slovenija, Mađarska, Njemačka, Nizozemska i drugi Đermani
Idemo u rat
Italija, Amerika, Hrvatska protiv Austrija, Slovenija, Mađarska, Njemačka, Nizozemska i drugi Đermani
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Čekamo izbore u Italiji, tko god pobjedi bit će za interese VENECIJERayMabus wrote:Onaj Strache osim šta je Veneciji i Trstu zatvorija granicu a ovdje u Kopru radi luku za Austriju koja je jedina u šengenu sad oće i švabsku pokrajinu koja je poviše Venecije
Idemo u rat
Cilj rata BLOKADA ĐERMANSKOG IZLAZA NA MEDITERAN
2014-04-11
Nadošla od silvestrovanja?Sabina Spielrein wrote:Dobro jutro.
Referiram se na naslov...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
A ja mislil da si bila na tulumu za pamćenje samo ti je sve malo mutno.Sabina Spielrein wrote:Referiram se na naslov...
Ovo je smijurija ...RayMabus wrote:Nisu nam ovdje svi neprijatelji Amerika i Italija je na našoj strani radi svojih interesadebotoijusto wrote:nama su svi neprijatelji...i sj. koreji isto
triba pitat svecenika sto mislit o tome
Amerika da blokira Germanima izlaz na Mediteran, Italija jer im uništavaju Veneciju i Trst
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A uvik je smijurija, tako su mi se i prije deset godina smijali kad sam priča o navali imigranata
Više se ne smiju
Više se ne smiju
2014-04-11
nisi ti,ja sam...RayMabus wrote:A uvik je smijurija, tako su mi se i prije deset godina smijali kad sam priča o navali imigranata
Više se ne smiju
Guest- Guest
Glupost. Nikad nisam čuo o nekoj mržnji Nizozemaca spram Hrvata.
Imamo toliko malo kontakata jedni s drugima(i to uglavnom u nogometu)i ne postoji niti jedan razlog za bilo kakav animozitet.
Imamo toliko malo kontakata jedni s drugima(i to uglavnom u nogometu)i ne postoji niti jedan razlog za bilo kakav animozitet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U ratu je bilo nešto nizozemskih dobrovoljaca na hrvatskoj strani,a najpoznatiji međ njima je Johan Tilder koji je bio komandant izviđača u Gospiću. Bio je i oženjen Ličankom,a poginuo je na vrlo glup način. Pijan je pješke prešao u Krajinu,gdje je zarobljen i strijeljan.
2014-04-22
Nisam mislio na Nizozemce kao obične ljude nego Nizozemsku elitu i politiku
Normalno da mi običan Nizozemac nije neprijatelj niti se na to misli u naslovu teme
Normalno da mi običan Nizozemac nije neprijatelj niti se na to misli u naslovu teme
2014-04-11
U Gospiću je postojala nizozemska jedinica u sastavu 9.gardijske.RayMabus wrote:Nisam baš mislio na Nizozemce kao obične ljude nego Nizozemsku elitu i politiku
Nizozemaca je ondje bilo. Johana sam osobno znao.
2014-04-22
Ma uopće mi Nizozemci kao populus nisu u mislima u ovoj temi nego Mark Rute, ta politička oligarhija tamo i moćne brodarske kompanije povezane sa njihovom državom preko ekonomije
2014-04-11
jastreb wrote:Glupost. Nikad nisam čuo o nekoj mržnji Nizozemaca spram Hrvata.
Nizozemske službene politike, blentone.
Što bi rekla Sabina, dobro jutro.
Jedna od Hrvatskoj najnesklonijih država.
Guest- Guest
Da, nizozemska službena politika... a inače zanimljivo Nizozemska je nastala tamo u 16 stoljeću ili tako nešto i to nije narod nego trgovačka konfederacija i tada je Venecija izgubila trgovinu i ekonomski počela propadat i evo sad sa Austrijom s kojom Venecija nije baš na ti pokušavaju izgurat venecijance s Jadrana i Mediterana vezano uz trgovinu sa Crnim morem i Indijskim oceanom.
Bit će rata
Bit će rata
2014-04-11
2016-11-17
U Sloveniji je uvijek postojalo više političkih struja, kad im se zagovnja ovo s Italijom onda će shvatiti da su svoju sudbinu dali u ruke Đermanima i ta jedna struja je protiv toga pa će se vezati jače uz Mađare radi ravnoteže, ubiti Slovenci će se samopojebat, od te silne priče o velikoj Sloveniji doći će do toga da su na milost i nemilost austrougarima
2014-04-11
Naravno da je narod. Imaju svoj jezik i nacionalne institucije.RayMabus wrote:Nizozemska je nastala tamo u 16 stoljeću ili tako nešto i to nije narod nego trgovačka konfederacija.
Ne trebaju MiG-ovi. Dovoljan je jedan kruzer koji ćemo potopiti u Savudrijskoj vali pa ga odsukavati iduća dva desetljeća.govinda wrote:
Regoč wrote:Naravno da je narod. Imaju svoj jezik i nacionalne institucije.RayMabus wrote:Nizozemska je nastala tamo u 16 stoljeću ili tako nešto i to nije narod nego trgovačka konfederacija.
Evo ti pa proučavaj
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Povijest_Nizozemske
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH
» Nizozemska ukida ograničenja za radnike iz Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Nizozemska ukida ograničenja za radnike iz Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Page 3 of 4