Nizozemska je neprijatelj Hrvatske
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nizozemska je neprijatelj Hrvatske
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1016853
Tu smo dakle, nizozemski premijer se brine za Piran
Luka, to ti je to
Tu smo dakle, nizozemski premijer se brine za Piran
Luka, to ti je to
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nizozemska je neprijatelj Hrvatske
nij nego je prijatelj.
Piranski zaljev je pripao Slovencima, neka nose par metara mora, mi smo dobili kopno. Adio
Piranski zaljev je pripao Slovencima, neka nose par metara mora, mi smo dobili kopno. Adio
Guest- Guest
Treba prodati luku Rijeku Kinezima, da vidim onda kako će nizozemske pomorske i riječne kompanije preuzet monopol nad trgovinom ovamo
2014-04-11
Ne smijemo prihvatiti nizozrnsku arbitražu, imaju dvije kompanije za izgradnju riječnih brodova u Srbiji, sutra bi ti isti arbitrirali tamo tako da Dunav ide po pola
Do sad sam bio ne zainteresiran za Kinu a sad mi je drago šta su kupili luku Pirej
Zgazite Nizozrnsku u pomorskom i riječnom prometu
Do sad sam bio ne zainteresiran za Kinu a sad mi je drago šta su kupili luku Pirej
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne smijemo prihvatiti nizozrnsku arbitražu, imaju dvije kompanije za izgradnju riječnih brodova u Srbiji, sutra bi ti isti arbitrirali tamo tako da Dunav ide po pola
A real???? ..kao da hotjes zgaziti ... nesto nezgazivo..zaboravi Longi..
Nizozemci su najjaci u Europi po brodskom prometu i luckoj snazi
Guest- Guest
Pa normalno da ću ih zgaziti, Italija je praktički izvađena iz šengena
U prevodu jebe se nas za Italiju, njima šengen i blokada a mi šibamo dalje
AJ piči brodove vojne pred Piran, pomorska blokada, nema trgovine dok ne riješimo zajedno imigranate i vračanje Italije u šengen
U prevodu jebe se nas za Italiju, njima šengen i blokada a mi šibamo dalje
AJ piči brodove vojne pred Piran, pomorska blokada, nema trgovine dok ne riješimo zajedno imigranate i vračanje Italije u šengen
2014-04-11
Pa šta je tebi normalno da se Italiji blokira šengen a onda tko jebe imigrante i Italiju mi ćemo preko Kopra koji je jedini u šengenu imat slobodnu trgovinu
Baš super šta italijanske kompanije brodskog prijevoza propadaju bitno je da je nama germanima super
To ti je EU jel?
Baš super šta italijanske kompanije brodskog prijevoza propadaju bitno je da je nama germanima super
To ti je EU jel?
2014-04-11
danni1-
2014-04-16
Znam ja
Stavi Italiji blokadu šengena, Hrvatska ionako nije u njemu, nu vidi Kopar za nas Germane, sad ćemo mi biti glavni a Italija fuck off
Pa to nema veze sa idejom EU
Stavi Italiji blokadu šengena, Hrvatska ionako nije u njemu, nu vidi Kopar za nas Germane, sad ćemo mi biti glavni a Italija fuck off
Pa to nema veze sa idejom EU
2014-04-11
prvo su nas trupine posvađale sa pola eu-a sad ćemo i zaratiti?
vili40-
2015-08-02
jebe nas luka Koper kao da si za Rijeku nismo sami krivi,uostalom ko i za sve što smo uništili.I jebe nas slovo B,nekad Beograd sad Brisel.
vili40-
2015-08-02
Naravno da je neprijatelj. Pred Savudrijskom valom treba potopiti kruzer pa ga odsukavati idućih dvadeset godinah, a ovi njek se jebu.
ma da...uvijek se nađe rješenje za bezglave političare koji su na štetu države sakupljali političke bodove,samo prostora je sve manje a ni ljudi nema koji će pratiti te akrobacije.Regoč wrote:Naravno da je neprijatelj. Pred Savudrijskom valom treba potopiti kruzer pa ga odsukavati idućih dvadeset godinah, a ovi njek se jebu.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:I jebe nas slovo B,nekad Beograd sad Brisel.
A Beč i Budimpeštu smo već zaboravili?
Hrvati i njihovo kratko pamćenje...
Guest- Guest
ajde dobro si me podsjetio,makar jebe nas sve od a do ž.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:I jebe nas slovo B,nekad Beograd sad Brisel.
A Beč i Budimpeštu smo već zaboravili?
Hrvati i njihovo kratko pamćenje...
vili40-
2015-08-02
prihvatiti po mogućnosti časno tu arbitražu a ako se ne usude opet radi političkih bodova i rejtinga,staviti to na referendum.Progutali smo mi i puno većih govana od toga,ovo rješenje sa granicom i nije baš tolika katastrofa.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH
» Nizozemska ukida ograničenja za radnike iz Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Nizozemska ukida ograničenja za radnike iz Hrvatske
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Page 1 of 4