2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
Kako niste, 400,000 je otišlo iz "bazena" i, koliko vidim iz vašeg popisa, nisu kod vas...debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
Imate problem u tome što vam se mladi ne doseljavaju...Presušio bazen u BiH, jelda....
nismo mi te srece
Nije vam to tako ni loše, sad vam zapošljavaju one koji vam odlaze.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
Imate problem u tome što vam se mladi ne doseljavaju...Presušio bazen u BiH, jelda....
nismo mi te srece
dabogda presušio bazen u Be i Ha i nikad se više napunio. dabogda im se bazen u Saharu pretvorio.
Guest- Guest
cveta cveće u naše preduzeće...a 2018.godina mogla bi biti zabilježena po rekordno niskoj nezaposlenosti pa ćemo na sva zvona dobijati po ušima postotke iste kakvi su u Austriji ili Njemačkoj.Evo neki dan sam čuo kako se burza čisti.Direktiva je da brišu svakog tko zakasni jedan dan javiti se a tko se i javi dobije upute za neki posao kod poslodavca kod kojeg se radi 10 sati petkom i svetkom za neredovite 3 tisuće pa ako odbije-briše se i taj.Kad se uzme u obzir to i daljnje iseljavanje nema šanse da ne dođemo na europske brojke.Jebiga,higijena i malo kozmetike pola zdravlja.
vili40-
2015-08-02
:D presušio u bosni, zato se nakrcali na državnu sisu ,ne samo u Zagrebu, nego čak po siromašnih slavonskim vukojebinama, čak tamo su našli prostora za pljačkanje;debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
nismo mi te srece
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sam-svoj-uhljeb-direktor-smetlista-sam-sebi-isplatio-milijun-kuna-bonusa/1007424.aspx
Jozinovići u Hrvatskoj su Hrvati, najvećim dijelom iz Zapadne Bosne.
http://www.index.hr/black/clanak/izaberite-uhljeba-godine/1015080.aspx
Požeško kazalište bez glumaca
Požega, rimska Valis Aurea ili Zlatna dolina, u 2017. se promaknula u dolinu uhljeba ili uhljepsku metropolu, kako vam drago.
Pored Alojza Tomaševića i njegovih pomoćnika i policijskog šefa koji je divljao po kasinu, kolege s Telegrama otkrili su pravi biser - kazalište bez glumaca.
Požega, naime, ima kazalište bez glumaca. Grad to kazalište koje, kako smo spomenuli, nema glumaca, svake godine plaća preko milijun kuna. Od toga velika većina novca, preko 800.000 kuna, ide na zaposlenike.
No, ne treba biti zločest, požeško kazalište ima sve osim glumaca. Evo, baš prije neki dan potvrđeno je da je Sanja Galić dobila mjesto voditelja scensko-tehničkih poslova.
No, kako kaže reklama, to još nije sve. Sanja Galić je, naime, u ovom kazalištu već radila, ali je sporazumnim raskidom odnosa u ožujku 2015. napustila tu ustanovu i to s otpremninom. Čini se da kazalište može bez glumaca, ali ne i bez Sanje Galić. Ona je na natječaju dobila novo radno mjesto drugog dana nove godine.
Još jedna stvar, možda nismo spomenuli - požeško kazalište nema glumaca.
Galići u Hrvatskoj uglavnom su Hrvati, većim dijelom iz Hercegovine, a vrlo su rijetko i Srbi.
Guest- Guest
Sve što si poslao u etor vratit će ti se 3x. Tako piše u svetim knjigama. Amen.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
nismo mi te srece
dabogda presušio bazen u Be i Ha i nikad se više napunio. dabogda im se bazen u Saharu pretvorio.
2016-07-22
Eroo wrote:Sve što si poslao u etor vratit će ti se 3x. Tako piše u svetim knjigama. Amen.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
nismo mi te srece
dabogda ti nestalo tinte u tipkovnici!
Guest- Guest
Dabogda ti se skršila mastiljava olovka.Gnječ wrote:Eroo wrote:Sve što si poslao u etor vratit će ti se 3x. Tako piše u svetim knjigama. Amen.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
nismo mi te srece
dabogda ti nestalo tinte u tipkovnici!
2016-07-22
DijasporaEroo wrote:Kako niste, 400,000 je otišlo iz "bazena" i, koliko vidim iz vašeg popisa, nisu kod vas...debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nije vam problem u iseljavanju mladih, toga je kroz zadnjih 150 godina bilo i u većim količinama.
nismo mi te srece
Nije vam to tako ni loše, sad vam zapošljavaju one koji vam odlaze.
U Frankfurtu održan godišnji prijem Hrvatskog gospodarskog saveza
Autor: Bato Šišić
26.11.2017 20:33
http://avaz.ba/globus/dijaspora/325658/u-frankfurtu-odrzan-godisnji-prijem-hrvatskog-gospodarskog-saveza
2016-07-22
Meni bila dobra, a radno krecem i u ovoj i to odmah:)
dijagram-
2015-08-09
Ovu Novu nisam isao doli..nisam imao volje...radije sam ovdje potrosio lovu..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KINESKI kapitalisti investiraju 4,5milijarde kuna u USA tvornicu jer u Kini rastu porezi i postaje skupa
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Mladi bježe iz bih
» Sindikati protiv rezova: "Javni sektor troši i tako pomaže privatnom"
» '' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Mladi bježe iz bih
» Sindikati protiv rezova: "Javni sektor troši i tako pomaže privatnom"
» '' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
Page 2 of 2