'' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
Page 1 of 1
'' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
Klasna borba...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Klasna borba...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: '' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
vilimira bi deložirao iz helikoptera kao što je pinočet radio sa sindikalistima i ljevičarima u čile-u, ali oreščanina je vilimir iman osjećaj zgazio u komunikaciji, ovaj je postao bahat i agresivan pri kraju što je loše.. agresija je uvijek minus (barem kada si na TVu)
Re: '' VIDEO Ribić: Vi ste klasa, otimate od države. Oreščanin: Mi hranimo javni sektor
Jebote helikopter, konju jedan...hahahahahahahahahahahahaha....Koje ste vi budale...AssadNaPodmornici wrote:vilimira bi deložirao iz helikoptera kao što je pinočet radio sa sindikalistima i ljevičarima u čile-u, ali oreščanina je vilimir iman osjećaj zgazio u komunikaciji, ovaj je postao bahat i agresivan pri kraju što je loše.. agresija je uvijek minus (barem kada si na TVu)
red wolf-
2016-02-10
Slabo ga hrane. Trebalo bi poduzetnicima dignut poreze. Baš sam jučer razmišljao o Bogu, ima li života u svemiru, i došao sam do zaključka da u Hrvatskoj neće biti bolje dok god se ne uvede jedan lijepi progresivni porez na imovinu. Bilo bi to efikasnije sredstvo od Josipovićevog nezastarijevanja kriminala iz pretvorbe i privatizacije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Također, trebalo bi uvesti i pravo prve bračne noći. S obzirom da poduzetnici to pravo ionako koriste u odnosu na žene svojih radnika, onda bi i država i javni sektor također trebali imati pravo prve bračne noći na žene poduzetnika. Ali da uđe u zakon.
2015-08-09
Oduzet čovjeku jahtu i jebat mu ženu, ali sve po zakonu, lege artis
Ionako je dokazano da samo državni a ne nikakav liberalni kapitalizam spašava ekonomiju. Prema tome, državi treba para. Prema tome, tko ima pare? Ne smijemo dirati banke, banke su skupe. Porez na imovinu
Ionako je dokazano da samo državni a ne nikakav liberalni kapitalizam spašava ekonomiju. Prema tome, državi treba para. Prema tome, tko ima pare? Ne smijemo dirati banke, banke su skupe. Porez na imovinu
2015-08-09
Progresija forte ne pada
Za sve indikacije, mjere opreza i nuspojave pitajte rektalnog alpinista
Za sve indikacije, mjere opreza i nuspojave pitajte rektalnog alpinista
2015-08-09
Similar topics
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Sindikati protiv rezova: "Javni sektor troši i tako pomaže privatnom"
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
» Na Balkanu će se formirati tri velike države! (VIDEO)
» Predsjednica Grabar-Kitarović u Dnevniku HTV-a o brendiranju HR kao države (VIDEO)
» Sindikati protiv rezova: "Javni sektor troši i tako pomaže privatnom"
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
» Na Balkanu će se formirati tri velike države! (VIDEO)
» Predsjednica Grabar-Kitarović u Dnevniku HTV-a o brendiranju HR kao države (VIDEO)
Page 1 of 1