Psiholozi:Milanović je pod poremečajnim sindromom straha od gubitka vlasti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Psiholozi:Milanović je pod poremečajnim sindromom straha od gubitka vlasti
tebi vladek samo dr Pavlović more pomoći
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
tre911 wrote:Ti si ustaški plaćenik i mučko đubre kad možeš ovako što reći za milanovićaStarhemberg wrote:Ne, to je onaj Milanović koji iz čiste obijesti vodi državu na samo dno...lako za nekog tamo Grudena...
I izdajica, jer Milanović je lijepo rekao da je on srbima u hr najbolji i jedini prijatelj i da svi domaći "barbari" glasaju za njega.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa u zatvoru je....ak platiš pregled,idem...Tony Soprano wrote:tebi vladek samo dr Pavlović more pomoći
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tre911 wrote:Pretjeruje, do 75% ih se izlječi.sitting_bull wrote:aj'mo još malo o grudenu: je l' to isti onaj vladimir gruden koji homoseksualnost poistovjećuje s neizljećivom bolešću???
svaka teta koja se dovoljno potrudi, kao i svaki pravi karonja su samo takvi iscjelitelji...
sitting_bull-
2015-09-28
nevjestin_razbojnik wrote:Mislim ponajprije na šitinga koji strahuje da boluje od neizlječive bolesti
nevjernom tomi nevjestinom razbojniku poručujem da sve svoje dileme glede mog zdravstvenog stanja može razriješiti ima li punoljetnu kćer, seku, ili ženskog roditelja mlađeg od 50 godina...
sitting_bull-
2015-09-28
A ja tebi poručujem da popraviš komunikaciju. Drugi put neću ništa poručivati.sitting_bull wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Mislim ponajprije na šitinga koji strahuje da boluje od neizlječive bolesti
nevjernom tomi nevjestinom razbojniku poručujem da sve svoje dileme glede mog zdravstvenog stanja može razriješiti ima li punoljetnu kćer, seku, ili ženskog roditelja mlađeg od 50 godina...
Guest- Guest
Što još neću pročitati...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:A ja tebi poručujem da popraviš komunikaciju. Drugi put neću ništa poručivati.sitting_bull wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Mislim ponajprije na šitinga koji strahuje da boluje od neizlječive bolesti
eto ti ga na! lik me nazove šittingom (pronađi značenje riječi šit na engleskom) i neizravno proglasi pederom i ostane bez upozorenja.
jednako tako neizravno mu ponudim mogućnost kojom ću ga demantirati i odmah upozorenje sa sasvim izravnom prijetnjom kaznom.
gdje je tu jednak tretman???
sitting_bull-
2015-09-28
hahahahahahahahahahasitting_bull wrote:
jednako tako neizravno mu ponudim mogućnost kojom ću ga demantirati i odmah upozorenje sa sasvim izravnom prijetnjom kaznom.
gdje je tu jednak tretman???
Guest- Guest
Ne znam kakav tretman želiš, spomeneš nekom kćer, sestru i roditelja u jednoj rečenici, nasuprot, čemu?
Guest- Guest
Strahberger spota zokijevce i to namjerno.
Tjera im strah u kosti,otud valjda takvo ime.
dijagram-
2015-08-09
Starhemberg wrote:Ne znam kakav tretman želiš, spomeneš nekom kćer, sestru i roditelja u jednoj rečenici, nasuprot, čemu?
nasuprot tome što te netko nazove govnom/govnarom i pederom u istoj rečenici.
o.k. ako to tebi nisu uvrede onda ih slobodno koristim u sljedećim postovima. to si htio reći?
nije problem u poštivanju pravila, ali ih onda pojasni. ovako ispada kako ono što je dopušteno jupiteru nije dozvoljeno volu. i obratno...
sitting_bull-
2015-09-28
Zokijevci, grabarovci, mesićevci...svejedno mi je...dobit će prvi put opomenu za spominanje obitelji u takvom kontekstu, a za drugi se već zna.
Guest- Guest
Citiraj mi to za "pedera i govnara", pa će i on dobiti opomenu, nije problem.sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Ne znam kakav tretman želiš, spomeneš nekom kćer, sestru i roditelja u jednoj rečenici, nasuprot, čemu?
nasuprot tome što te netko nazove govnom/govnarom i pederom u istoj rečenici.
o.k. ako to tebi nisu uvrede onda ih slobodno koristim u sljedećim postovima. to si htio reći?
nije problem u poštivanju pravila, ali ih onda pojasni. ovako ispada kako ono što je dopušteno jupiteru nije dozvoljeno volu. i obratno...
Guest- Guest
i tko je tu lud....?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
dijagram wrote:Strahberger spota zokijevce i to namjerno.
u praksi sam koristio samo teufelberger: sigurnosni pojas za rad na visini. nije udoban, ali funkcionira.
strahberger kao pojam ne postoji, pogotovo je neobičan za esekera.
ako je politička orijentacija kriterij za različite tretmane neka se to unese u pravila...
sitting_bull-
2015-09-28
Spominjanje sestre ili kćeri , uže obitelji je politički kriterij ?
Trinity-
2014-04-17
Starhemberg wrote:Citiraj mi to za "pedera i govnara", pa će i on dobiti opomenu, nije problem.
nije problem u opomenama, nego u tretmanu.
ako nevjestinom razbojniku ne smeta terminologija, a nije se javno požalio, i ako meni uz jednak tretman ne smeta njegova terminologija, čemu opomene?
uostalom, i on i ja smo bili neizravni u iznošenju stava, premda sam mogao biti općenitiji (da sam spomenuo punoljetnu žensku stranu familije).
no, dobro. ako postovi trebaju biti sterilni i larpurlartistički, može i tako...
sitting_bull-
2015-09-28
Trinity wrote:Spominjanje sestre ili kćeri , uže obitelji je politički kriterij ?
čitaj cijelu konverzaciju i ne izvlači iz konteksta. ili radije odšuti...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa ako je tvoj diskurs inače spominjanje navedenih osoba na taj način, ne znači da je i na forumu prihvatljiv.sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Citiraj mi to za "pedera i govnara", pa će i on dobiti opomenu, nije problem.
ako nevjestinom razbojniku ne smeta terminologija, a nije se javno požalio, i ako meni uz jednak tretman ne smeta njegova terminologija, čemu opomene?
uostalom, i on i ja smo bili neizravni u iznošenju stava, premda sam mogao biti općenitiji (da sam spomenuo punoljetnu žensku stranu familije).
no, dobro. ako postovi trebaju biti sterilni i larpurlartistički, može i tako...
Guest- Guest
cemu diskriminacija ?sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Citiraj mi to za "pedera i govnara", pa će i on dobiti opomenu, nije problem.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 2 of 3