Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
Slovenija je priznala da namjerno izaziva incidente u Piranskom zaljevu kako bi imala materijala za tužbu protiv RH Europskom sudu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
Nesuglasice oko granica se najefikasnije rješavaju oružjem. Pregovori uvijek idu tek kad se sukobljene strane pomlate i vide kako stvari stoje. Što prije uđemo u oružani sukob prije će se riješiti taj problem. Ako izgubimo, bar smo se borili al ovako predati svoj teritorij je veleizdaja.
Rat pa što bude.
Rat pa što bude.
Točno, treba postaviti protuavionske topove od 40 mm dometa 12 km na Savudriju pa nek pokušaju doćidanni1 wrote:Nesuglasice oko granica se najefikasnije rješavaju oružjem. Pregovori uvijek idu tek kad se sukobljene strane pomlate i vide kako stvari stoje. Što prije uđemo u oružani sukob prije će se riješiti taj problem. Ako izgubimo, bar smo se borili al ovako predati svoj teritorij je veleizdaja.
Rat pa što bude.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Stav EK o arbitraži mogao bi biti sličan stavu Njemačke
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Stav EK o arbitraži mogao bi biti sličan stavu Njemačke
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
Page 2 of 2