Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/slovenski-geodeti-matematicki-dokazali-tko-je-pobjednik-arbitraze-nakon-njihovih-mjerenja-u-susjednoj-ce-drzavi-mijenjati-udzbenike-smanjili-smo-se/6887952/
Kermit-
2014-04-17
Re: Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
heheh počeo je rad na pripremanju sitne boranije
Kermit-
2014-04-17
Re: Počelo je: žutarnji otrkio da smo mi pobjedili u arbitraži a slovenci teško izgubili
Stjepan Mesić: "U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga se nikom ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata - ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu i pobijedili smo jer smo se našli poslije rata, opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom".
Guest- Guest
asilovski wrote:heheh počeo je rad na pripremanju sitne boranije
ovim tempom do srpskog bozica priznamo pobjedu
tko ce biti nova vesna pusic s nece biti mirovina ako....? jandrokovic ? krsticevic ? kolinda ? necastivi sam ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Odkad to vi, Srbi, imate svoj Božić?debotoijusto wrote:asilovski wrote:heheh počeo je rad na pripremanju sitne boranije
tko ce biti nova vesna pusic s nece biti mirovina ako....? jandrokovic ? krsticevic ? kolinda ? necastivi sam ?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Odkad to vi, Srbi, imate svoj Božić?debotoijusto wrote:asilovski wrote:heheh počeo je rad na pripremanju sitne boranije
jos od doba tvoga 3. doktorata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Presudu treba odbaciti i okupirati Piran.epikur37 wrote:Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
Regoč wrote:Presudu treba odbaciti i okupirati Piran.epikur37 wrote:Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
presudu treba prihvatiti i javno streljati kompletan Sabor, Vladu, predsjednicu, uhljebe i Kaptol.
Guest- Guest
Prvo boškarine u fojbe.Gnječ wrote:Regoč wrote:Presudu treba odbaciti i okupirati Piran.epikur37 wrote:Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
presudu treba prihvatiti i javno streljati kompletan Sabor, Vladu, predsjednicu, uhljebe i Kaptol.
Regoč wrote:Prvo boškarine u fojbe.Gnječ wrote:Regoč wrote:Presudu treba odbaciti i okupirati Piran.epikur37 wrote:Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
ajde slavonskobrodski ustaški babunu baci se u Savu i potoni pa budeš izletio kroz turbine HE Đerdap.
Guest- Guest
Nećemo napadat Piran ali ćemo rafalom s kopna svakog tko uđe u hr teritorijalne more, jbte iscrtali granicu uz samo naše kopno umisto po sredini
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovako nešto, ugnjezdit na Savudriju, 40 milimetara zrno, domet 12 kilometara
E pa uđi
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Bofors_40_mm
E pa uđi
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Bofors_40_mm
2014-04-11
Boškarine u čvarke!Gnječ wrote:Regoč wrote:Prvo boškarine u fojbe.Gnječ wrote:Regoč wrote:Presudu treba odbaciti i okupirati Piran.epikur37 wrote:Presudu ionako treba prihvatiti a ne ponasati se blesavo.
ajde slavonskobrodski ustaški babunu baci se u Savu i potoni pa budeš izletio kroz turbine HE Đerdap.
Nemam doktorat(ne treba mi), ali ni vi Kosovo...pa čak ni mora. Prokleta da je sudbina ta...un-ca-un-ca-ca..debotoijusto wrote:Eroo wrote:Odkad to vi, Srbi, imate svoj Božić?debotoijusto wrote:asilovski wrote:heheh počeo je rad na pripremanju sitne boranije
jos od doba tvoga 3. doktorata
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Slovenija će ići u rat sa Hrvatskom, neradi se tu samo o moru nego su granicu ucrtali uz samo naše kopno tako da se mi ne možemo brodovima tamo ni pojavit jer su uzeli cijeli zaljev uključujući i naš obalni pojas
Nešto ko da ja njima uzmem sve a oni s obale Pirana smiju samo tri metra u dubinu
Uzeli su nam mogućnost da u plovimo unutra a naš obalni pojas
Nešto ko da ja njima uzmem sve a oni s obale Pirana smiju samo tri metra u dubinu
Uzeli su nam mogućnost da u plovimo unutra a naš obalni pojas
2014-04-11
Mi smo izašli iz te arbitraže jer je dokazano snimkom da su potkupljivali sudca, oni su nastavili bez nas i sad otimaju obalni pojas i koriste EU
Ma čoviče dobit ćeš rat
Ma čoviče dobit ćeš rat
2014-04-11
Oni provociraju sukob sa Hrvatskom da se ista izbaci iz EU, to se da izvući iz izjave da nam se oduzme pravo glasa u EU parlamentu.
Cilj je Hrvate isprovocirati a onda izbaciti iz EU
Oni sami nisu dovoljno inteligentni za ovo.
Očito neka sila ovo diktira
. Rusija
Cilj je Hrvate isprovocirati a onda izbaciti iz EU
Oni sami nisu dovoljno inteligentni za ovo.
Očito neka sila ovo diktira
. Rusija
2014-04-11
Okrivio bih Britaniju ali ovo je sukob od prije Brexita.
Putin stoji iza ovoga, raspad EU
Putin stoji iza ovoga, raspad EU
2014-04-11
Slovenija je priznala da namjerno izaziva incidente u Piranskom zaljevu kako bi imala materijala za tužbu protiv RH Europskom sudu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Stav EK o arbitraži mogao bi biti sličan stavu Njemačke
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Stav EK o arbitraži mogao bi biti sličan stavu Njemačke
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
Page 1 of 2