ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Page 14 of 15 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next

Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by IL Risorto 31/12/2017, 15:22

jastreb wrote:
jastreb wrote:
RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša  
Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.
Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?
lol! ti si stvarno odličan anagramist

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by RayMabus 31/12/2017, 15:28

Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša

Doslovan prevod

Čunke uvijek imaju imena i nose ih sa sobom
Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činova
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 15:33

RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:

Doslovan prevod

Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činova
pa šta s tim,činovi su samo metafora,recimo imam manji čin u hijerarhiji od nekih,ali to ne znači da imam manji utjecaj i upliv u nekim aspektima,pa možda čak i veći utjecaj na neke aspekte od nekih koji imaju veći čin,ali ti aspekti se ne tiču njihovih interesovanja,ako me shvaćaš.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Regoč 31/12/2017, 15:37

mortal-joint wrote:
pizzon wrote:PLANETA 07.12.2017. 22:18h
Martin Šulc, bivši predsednik Evropskog parlamenta i lider nemačkih socijaldemokrata, izazvao je prilično burne reakcije svojim ambicioznim pozivom na osnivanje Sjedinjenih Evropskih Država, po uzoru na one američke, i to u roku od 5 godina.

ujedinjene ali kao jake nacionalne države desne opcije , drugačiji oblik ne donosi napredak
:vaultboy1

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 31/12/2017, 15:38

Ringo10 wrote:
govinda wrote:Nocna mora forumasa

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 Images?q=tbn:ANd9GcSa9K7WqwIQeeKM9uj6oVE-SQaP7St9OvVKtwORTAERu9yRIXAC
A ti bi volio da ti kćerku ili sestru guzi crnčuga i da joj pravi male crnce.
Ako ju guzi, kako će pravit male crnce?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 31/12/2017, 15:41

mamin sin wrote:ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 2890661.main_image
Ova mi Taylor posta draga. Vidit ću šta pjeva, možda ima i glazbene vajde od nje.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 31/12/2017, 15:43

mamin sin wrote:ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 8e5lpYv
Mudra žena! Američka Marijana Petir.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 31/12/2017, 15:43

marcellus wrote:
govinda wrote:Nocna mora forumasa

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 Images?q=tbn:ANd9GcSa9K7WqwIQeeKM9uj6oVE-SQaP7St9OvVKtwORTAERu9yRIXAC

šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
:D

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 31/12/2017, 15:45

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/12/2017, 15:51

Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:

Doslovan prevod

pa šta s tim,činovi su samo metafora,recimo imam manji čin u hijerarhiji od nekih,ali to ne znači da imam manji utjecaj i upliv u nekim aspektima,pa možda čak i veći utjecaj na neke aspekte od nekih koji imaju veći čin,ali ti aspekti se ne tiču njihovih interesovanja,ako me shvaćaš.
Da u oceanu (jedna razina) postoje i kit i morski pas, kit je veći ali nije vau vau
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 16:08

RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:

Doslovan prevod

Da u oceanu (jedna razina) postoje i kit i morski pas, kit je veći ali nije vau vau
Ooo,pa ti ne samo da jako dobro pričaš u metaforama,već ih jako dobro i razumiješ.Nego,pošto vidim da si sinoć bio malo uznemiren oko ugrožavanja spremnika(ili kako si se već izrazio) bjelačke rase,možda bi mi onda ti mogao reći,zašto su neki iz moje branše,takođe uznemireni oko ugreženosti bijele rase i ako to ne bi trebala biti njihova briga.
Ono,tvoje mišljenje,pogled iz druge perspektive,možda shvatim što mi je to promaklo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/12/2017, 16:14

Nisam bio uznemiren, pisao sam velikim slovima namjerno da se pročita bolje

Crnci su još uvijek glupi tako da mi ne odgovara da mi glupi sjebu pametne jer za duhovnu evoluciju treba i mozak
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 16:35

RayMabus wrote:Nisam bio uznemiren, pisao sam velikim slovima namjerno da se pročita bolje

Crnci su još uvijek glupi tako da mi ne odgovara da mi glupi sjebu pametne jer za duhovnu evoluciju treba i mozak
Dobro,to je tvoj problem,mišljenja sam kako se to može postić i zaobilaznim putem,ali aj,to je druga tema.
Mene samo zanima zašto neki iz moje branše razmišljaju kao i ti,da je bijela rasa nešto posebno i ključna za našu interpretaciju duhovne evolucije.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 16:38

Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/12/2017, 16:43

Iknar je gay wrote:Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
Pa za trpačinu sam samo zato da šta prije sve eksplodira
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 16:50

RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
Pa za trpačinu sam samo zato da šta prije sve eksplodira
Aha,tu smo,ipak imamo nekih sličnosti lol! želje su nam slične,samo motivi različiti. lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/12/2017, 18:36

Iknar je gay wrote:
Dobro,to je tvoj problem,mišljenja sam kako se to može postić i zaobilaznim putem,ali aj,to je druga tema.
Mene samo zanima zašto neki iz moje branše razmišljaju kao i ti,da je bijela rasa nešto posebno i ključna za našu interpretaciju duhovne evolucije.
Pa zasto ih ne pitas ako su to tvoji pajdasi bransarosi. Ono uzmes mobitel...drnd...drnd....Alo Pajdo, sta ce tebi ovi neki arijevci, sto si tako nafiksan na njih, aj objasni....Mislim ono, cime se vi bavite... ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 19:38

Leteca Pegla wrote:
Iknar je gay wrote:
Pa zasto ih ne pitas ako su to tvoji pajdasi bransarosi. Ono uzmes mobitel...drnd...drnd....Alo Pajdo, sta ce tebi ovi neki arijevci, sto si tako nafiksan na njih, aj objasni....Mislim ono, cime se vi bavite... ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1f602
Pa nije to baš sve tako jadnostavno kao što misliš.Zar misliš da i ja sve svoje aktivnosti objelodanim ostalima.Svi mi radimo neke stvari na svoju ruku.
U suštini,cilj nam je isti,ali metodi do stizanja na taj cilj malo se razlikuju.Ne bih sad piso novi esej.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 31/12/2017, 20:03

Iknar je gay wrote:
Pa nije to baš sve tako jadnostavno kao što misliš.Zar misliš da i ja sve svoje aktivnosti objelodanim ostalima.Svi mi radimo neke stvari na svoju ruku.
U suštini,cilj nam je isti,ali metodi do stizanja na taj cilj malo se razlikuju.Ne bih sad piso novi esej.
Pa dobro, ako je mobitel pre jednostavan probaj sa vranom pismonosom, porukom u snovima, znakovima na nebu, u talogu kave ili sto vec. Mislim ono, nes ti tajne..."Koji vrag ce ti arijevci?"...Pa ak je to tajna kako vi uopce mozete ikako fukcionirat?  ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1f602 

Ono imas 3 demona koja trebaju promijeniti zarulju i za to im treba jedno 350 godina dok se sve dogovore i prestanu svadjat.... ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1f602 

Mislim ono...Koliko ti uopce imas godina? ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1f606
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 31/12/2017, 20:06

Valjda bog ima svoj plan za sve,zato se tako sporo odvijaju stvari. lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Yehudi 31/12/2017, 21:36

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 14 1060451294

Od sutra u američkoj vojski, prekosutra u ujdinjenoj  US of Europa

takvi će mi ratovati HAHAHAHAHAHAHAHAAA

Tetkice odrezana kurca u tangama i sa dildom

Beginning Monday transgender people will be able to enlist in the US military for the first time in the history of the organization.

Following a capitulation by the administration of US President Donald Trump to a federal court ruling overturning a Trump attempt to ban transgender US military recruits, American soldiers will now comprise a much wider spectrum of humanity.

https://sputniknews.com/military/201712311060452294-us-to-include-transgender-troops/
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 15 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics