ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
ti si stvarno odličan anagramistjastreb wrote:Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?jastreb wrote:Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činovaIknar je gay wrote:Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
Čunke uvijek imaju imena i nose ih sa sobom
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa šta s tim,činovi su samo metafora,recimo imam manji čin u hijerarhiji od nekih,ali to ne znači da imam manji utjecaj i upliv u nekim aspektima,pa možda čak i veći utjecaj na neke aspekte od nekih koji imaju veći čin,ali ti aspekti se ne tiču njihovih interesovanja,ako me shvaćaš.RayMabus wrote:Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činovaIknar je gay wrote:Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
2015-07-23
mortal-joint wrote:ujedinjene ali kao jake nacionalne države desne opcije , drugačiji oblik ne donosi napredakpizzon wrote:PLANETA 07.12.2017. 22:18h
Martin Šulc, bivši predsednik Evropskog parlamenta i lider nemačkih socijaldemokrata, izazvao je prilično burne reakcije svojim ambicioznim pozivom na osnivanje Sjedinjenih Evropskih Država, po uzoru na one američke, i to u roku od 5 godina.
Ako ju guzi, kako će pravit male crnce?Ringo10 wrote:A ti bi volio da ti kćerku ili sestru guzi crnčuga i da joj pravi male crnce.govinda wrote:Nocna mora forumasa
Ova mi Taylor posta draga. Vidit ću šta pjeva, možda ima i glazbene vajde od nje.mamin sin wrote:
Mudra žena! Američka Marijana Petir.mamin sin wrote:
marcellus wrote:govinda wrote:Nocna mora forumasa
šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
Da u oceanu (jedna razina) postoje i kit i morski pas, kit je veći ali nije vau vauIknar je gay wrote:pa šta s tim,činovi su samo metafora,recimo imam manji čin u hijerarhiji od nekih,ali to ne znači da imam manji utjecaj i upliv u nekim aspektima,pa možda čak i veći utjecaj na neke aspekte od nekih koji imaju veći čin,ali ti aspekti se ne tiču njihovih interesovanja,ako me shvaćaš.RayMabus wrote:Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činovaIknar je gay wrote:Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
2014-04-11
Ooo,pa ti ne samo da jako dobro pričaš u metaforama,već ih jako dobro i razumiješ.Nego,pošto vidim da si sinoć bio malo uznemiren oko ugrožavanja spremnika(ili kako si se već izrazio) bjelačke rase,možda bi mi onda ti mogao reći,zašto su neki iz moje branše,takođe uznemireni oko ugreženosti bijele rase i ako to ne bi trebala biti njihova briga.RayMabus wrote:Da u oceanu (jedna razina) postoje i kit i morski pas, kit je veći ali nije vau vauIknar je gay wrote:pa šta s tim,činovi su samo metafora,recimo imam manji čin u hijerarhiji od nekih,ali to ne znači da imam manji utjecaj i upliv u nekim aspektima,pa možda čak i veći utjecaj na neke aspekte od nekih koji imaju veći čin,ali ti aspekti se ne tiču njihovih interesovanja,ako me shvaćaš.RayMabus wrote:Te priče o činovima su za vašu uporabu jer kako drukčije da vam objasnim da se mene u Gf jako sluša nego da kažem general pa onda još i pet činovaIknar je gay wrote:Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
Ono,tvoje mišljenje,pogled iz druge perspektive,možda shvatim što mi je to promaklo.
2015-07-23
Nisam bio uznemiren, pisao sam velikim slovima namjerno da se pročita bolje
Crnci su još uvijek glupi tako da mi ne odgovara da mi glupi sjebu pametne jer za duhovnu evoluciju treba i mozak
Crnci su još uvijek glupi tako da mi ne odgovara da mi glupi sjebu pametne jer za duhovnu evoluciju treba i mozak
2014-04-11
Dobro,to je tvoj problem,mišljenja sam kako se to može postić i zaobilaznim putem,ali aj,to je druga tema.RayMabus wrote:Nisam bio uznemiren, pisao sam velikim slovima namjerno da se pročita bolje
Mene samo zanima zašto neki iz moje branše razmišljaju kao i ti,da je bijela rasa nešto posebno i ključna za našu interpretaciju duhovne evolucije.
2015-07-23
Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
2015-07-23
Pa za trpačinu sam samo zato da šta prije sve eksplodiraIknar je gay wrote:Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
2014-04-11
Aha,tu smo,ipak imamo nekih sličnosti želje su nam slične,samo motivi različiti.RayMabus wrote:Pa za trpačinu sam samo zato da šta prije sve eksplodiraIknar je gay wrote:Osim toga,godinama se zalažeš za trpačinu u europu,ne znam šta se to sad odjednom promjenilo da želiš neukaljanu bijelu rasu.Ne možeš imat massovnu trpačinu i bijelu rasu ostaviti netaknutu.
2015-07-23
Pa zasto ih ne pitas ako su to tvoji pajdasi bransarosi. Ono uzmes mobitel...drnd...drnd....Alo Pajdo, sta ce tebi ovi neki arijevci, sto si tako nafiksan na njih, aj objasni....Mislim ono, cime se vi bavite...Iknar je gay wrote:
Dobro,to je tvoj problem,mišljenja sam kako se to može postić i zaobilaznim putem,ali aj,to je druga tema.
Mene samo zanima zašto neki iz moje branše razmišljaju kao i ti,da je bijela rasa nešto posebno i ključna za našu interpretaciju duhovne evolucije.
Guest- Guest
Pa nije to baš sve tako jadnostavno kao što misliš.Zar misliš da i ja sve svoje aktivnosti objelodanim ostalima.Svi mi radimo neke stvari na svoju ruku.Leteca Pegla wrote:Pa zasto ih ne pitas ako su to tvoji pajdasi bransarosi. Ono uzmes mobitel...drnd...drnd....Alo Pajdo, sta ce tebi ovi neki arijevci, sto si tako nafiksan na njih, aj objasni....Mislim ono, cime se vi bavite...Iknar je gay wrote:
Dobro,to je tvoj problem,mišljenja sam kako se to može postić i zaobilaznim putem,ali aj,to je druga tema.
U suštini,cilj nam je isti,ali metodi do stizanja na taj cilj malo se razlikuju.Ne bih sad piso novi esej.
2015-07-23
Pa dobro, ako je mobitel pre jednostavan probaj sa vranom pismonosom, porukom u snovima, znakovima na nebu, u talogu kave ili sto vec. Mislim ono, nes ti tajne..."Koji vrag ce ti arijevci?"...Pa ak je to tajna kako vi uopce mozete ikako fukcionirat?Iknar je gay wrote:
Pa nije to baš sve tako jadnostavno kao što misliš.Zar misliš da i ja sve svoje aktivnosti objelodanim ostalima.Svi mi radimo neke stvari na svoju ruku.
U suštini,cilj nam je isti,ali metodi do stizanja na taj cilj malo se razlikuju.Ne bih sad piso novi esej.
Ono imas 3 demona koja trebaju promijeniti zarulju i za to im treba jedno 350 godina dok se sve dogovore i prestanu svadjat....
Mislim ono...Koliko ti uopce imas godina?
Guest- Guest
Valjda bog ima svoj plan za sve,zato se tako sporo odvijaju stvari.
2015-07-23
Od sutra u američkoj vojski, prekosutra u ujdinjenoj US of Europa
takvi će mi ratovati HAHAHAHAHAHAHAHAAA
Tetkice odrezana kurca u tangama i sa dildom
Beginning Monday transgender people will be able to enlist in the US military for the first time in the history of the organization.
Following a capitulation by the administration of US President Donald Trump to a federal court ruling overturning a Trump attempt to ban transgender US military recruits, American soldiers will now comprise a much wider spectrum of humanity.
https://sputniknews.com/military/201712311060452294-us-to-include-transgender-troops/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 14 of 15