ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
A teska roba jer je sedam cigana talijanskih oko nje jedne...imao sam to priliku cidjeti, talijanka u sredini a njih sedmorica sjede oko nje i samo streljaju pogledima...gurbeti...jastreb wrote:One vole samo Talijane. Kod nas na moru je Talijanka najteži plijen.Serbinho-3 wrote:Italijanke nesto ne vole Crnce, ne znam zasto,
O tome sam još kao mali slušao od ondašnjih "galebova",koji su uglavnom bili suglasni u tome,a 90% njih nije uopće imalo Talijanku,mada su se svojski trudili.
Talijanke su teška roba,za razliku od recimo Čehinja,Mađarica, Švabica,Šveđanki, Poljakinja i "Jugoslavenki".
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
nisam ni ocekivao drugaciji komentar od tebe tako glupog..rasista si jer si se ufurao da si desnicar i konzervativac americkog tipa i mislis da onda po defaultu moras mrziti i crnce...a to sto si crnca vidio samo na filmu i jednom u tramvaju studenta iz Kameruna je izgradilo tu tvoju mrznju prema crnoj rasi?marcellus wrote:govinda wrote:Nocna mora forumasa
šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
2016-11-17
govinda wrote:nisam ni ocekivao drugaciji komentar od tebe tako glupog..rasista si jer si se ufurao da si desnicar i konzervativac americkog tipa i mislis da onda po defaultu moras mrziti i crnce...a to sto si crnca vidio samo na filmu i jednom u tramvaju studenta iz Kameruna je izgradilo tu tvoju mrznju prema crnoj rasi?marcellus wrote:govinda wrote:Nocna mora forumasa
šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
kolega jedan + u doba kad normalan svijet ruca obiteljski
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja kad sam bio mali imao sam prijatelja crnca tj mater mu je s Braća a otac doktor iz Kenije, Keny mu je ime, igrali se zajedno u Splitu, jednom zajedno i zalutali po gradu pa nas tražilo, neznam gdje je danas
Neživim u gradu nego pored, to mi je kraj babe u gradu kad bi se došao igrat
Predškolsko doba, ja i on zalutali po gradu, djeca ko djeca pa nas tražili
Last edited by RayMabus on Sun 31 Dec - 13:49; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na slici je crnac, nije Arap..arapi su rasno pripadnici bijele rase...al ko ce to tebi glupom objasnitiRingo10 wrote:Ma naravno, vidio sam u Sarajevu kako arapska braca jebu Bosnjakinje na gomile, i uzimaju djevojcice od 14 i 15 godina kao trece i cetvrte zene.govinda wrote:Nek se uda za ko hoce, nek je crn il zut samo nek je musliman.Ringo10 wrote:A ti bi volio da ti kćerku ili sestru guzi crnčuga i da joj pravi male crnce.govinda wrote:Nocna mora forumasa
Buducnost vam je blistava, ali sve za Islamski kalifat, jebi ga.
2016-11-17
Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom.
Guest- Guest
Predškolsko dobaRayMabus wrote:Ja kad sam bio mali imao sam prijatelja crnca tj mater mu je s Braća a otac doktor iz Kenije, Keny mu je ime, igrali se zajedno u Splitu, jednom zajedno i zalutali po gradu pa nas tražilo, neznam gdje je danas
Pojednostavljeno recimo da mi je baba na Poljudu a mi ošli na Gripe
Sjećam se toga, na Gripe otišli
Izgubili se i sad kako je on crn brzo su nas našli
Išli mi istraživati
I mali ispravak nije mu ime Keny nego Feny, sad sam se točno sjetio, Feny
2014-04-11
doktor iz Kenija,a?? ajd dobro.. ..bio bih i ja Doktor da sam poffanj ljudi istrandzirao sto nozem,sto mačetom,sto tko zna sve cime..
Guest- Guest
Meni nije, ja sam imao prijatelja crnca u kvartu od babe, Predškolsko doba, to prije školeFénix wrote:Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom.
2014-04-11
Da doktor, to je polovina osamdesetih, Jugoslavija je bila u nesvrstanima, otac mu je doktor ali pravipismejker wrote:doktor iz Kenija,a?? ajd dobro.. ..bio bih i ja Doktor da sam poffanj ljudi istrandzirao sto nozem,sto mačetom,sto tko zna sve cime..
2014-04-11
Ma ono, šta znaš s 3-4 godine, trebaš izaći prijepodne u vrtićko dvorište, vidiš odraslog nepoznatog muškarca kako sjedi tamo gdje se igraš, svi gledaju i pričaju u oprezu, čuđenju, strahu ili čemu već tko je on i onda kad si ga iz blizine vidio još je jedini crn a svi koje vidiš su bijeli u tvom gradu i životu. Tek poslije vidiš kad su vrtićke tete pričale s njime da je ok. To je ko neka vrsta šoka, tako su barem pričali u jednoj tv emisiji na temu karatea ili hrvanja, natjecanjima u Europi pa kako djeca dožive šok kad prvi put vide crnca u svom životu jer ga nisu ni mogli vidjeti.RayMabus wrote:Meni nije, ja sam imao prijatelja crnca u kvartu od babe, Predškolsko doba, to prije školeFénix wrote:Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom.
Guest- Guest
moj prvi "live" crnac bio u kavezu
imam negdje i slike , zamazan secernom vatom gledam crnca u kavezu kako se majmunise na radost publike van kaveza
imam negdje i slike , zamazan secernom vatom gledam crnca u kavezu kako se majmunise na radost publike van kaveza
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
JA kao i HP ova kamera na laptopu..Ne vidim crnce..
Guest- Guest
No Evropa je i dalje dom bijele rase, isto ko šta su i one njihove đungle po Africi dom crne rase
Prosto ko pasulj
No nigdje bar ja nisam rekao da treba mrziti nekog zbog drukčije boje kože
Ali da crnci su glupi u odnosu na neke druge rase, govorim općenito ne individualno
Prosto ko pasulj
No nigdje bar ja nisam rekao da treba mrziti nekog zbog drukčije boje kože
Ali da crnci su glupi u odnosu na neke druge rase, govorim općenito ne individualno
2014-04-11
Nisam znao da je Ashtar komander tako mlad obično su stariji za stoljeće-dva.RayMabus wrote:Meni nije, ja sam imao prijatelja crnca u kvartu od babe, Predškolsko doba, to prije školeFénix wrote:Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
Čunke uvijek imaju imena i nose ih sa sobom
Doslovan prevod
2014-04-11
Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Poruka je važnija od poštara
Indetit razdvaja ljude a pažnja ih spaja
Poanta priče da jako visoki duhovni entiteti imaju jako veliku količinu slobodne volje, ne samo da bira inkarnaciju nego i buduće ime koje je PORUKA
Indetit razdvaja ljude a pažnja ih spaja
Poanta priče da jako visoki duhovni entiteti imaju jako veliku količinu slobodne volje, ne samo da bira inkarnaciju nego i buduće ime koje je PORUKA
2014-04-11
Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
Doslovan prevod
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
2015-07-23
Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?jastreb wrote:Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si stvarno odličan anagramistjastreb wrote:Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?jastreb wrote:Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša
2015-07-23
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 13 of 15