ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 13 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by govinda Sun 31 Dec - 13:28

jastreb wrote:
Serbinho-3 wrote:Italijanke nesto ne vole Crnce, ne znam zasto,  
One vole samo Talijane. Kod nas na moru je Talijanka najteži plijen.

O tome sam još kao mali slušao od ondašnjih "galebova",koji su uglavnom bili suglasni u tome,a 90% njih nije uopće imalo Talijanku,mada su se svojski trudili.

Talijanke su teška roba,za razliku od recimo Čehinja,Mađarica, Švabica,Šveđanki, Poljakinja i "Jugoslavenki".
A teska roba jer je sedam cigana talijanskih oko nje jedne...imao sam to priliku cidjeti, talijanka u sredini a njih sedmorica sjede oko nje i samo streljaju pogledima...gurbeti...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 13 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by govinda Sun 31 Dec - 13:31

marcellus wrote:
govinda wrote:Nocna mora forumasa

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 13 Images?q=tbn:ANd9GcSa9K7WqwIQeeKM9uj6oVE-SQaP7St9OvVKtwORTAERu9yRIXAC

šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
nisam ni ocekivao drugaciji komentar od tebe tako glupog..rasista si jer si se ufurao da si desnicar i konzervativac americkog tipa i mislis da onda po defaultu moras mrziti i crnce...a to sto si crnca vidio samo na filmu i jednom u tramvaju studenta iz Kameruna je izgradilo tu tvoju mrznju prema crnoj rasi?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 31 Dec - 13:34

govinda wrote:
marcellus wrote:

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 13 Images?q=tbn:ANd9GcSa9K7WqwIQeeKM9uj6oVE-SQaP7St9OvVKtwORTAERu9yRIXAC

šta ljubomoran si na malu, ti bi isto da te jebe crnac?
nisam ni ocekivao drugaciji komentar od tebe tako glupog..rasista si jer si se ufurao da si desnicar i konzervativac americkog tipa i mislis da onda po defaultu moras mrziti i crnce...a to sto si crnca vidio samo na filmu i jednom u tramvaju studenta iz Kameruna je izgradilo tu tvoju mrznju prema crnoj rasi?

kolega jedan + u doba kad normalan svijet ruca obiteljski
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 13:46

Ja kad sam bio mali imao sam prijatelja crnca tj mater mu je s Braća a otac doktor iz Kenije, Keny mu je ime, igrali se zajedno u Splitu, jednom zajedno i zalutali po gradu pa nas tražilo, neznam gdje je danas

Neživim u gradu nego pored, to mi je kraj babe u gradu kad bi se došao igrat

Predškolsko doba, ja i on zalutali po gradu, djeca ko djeca pa nas tražili

Last edited by RayMabus on Sun 31 Dec - 13:49; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda Sun 31 Dec - 13:47

Ringo10 wrote:
govinda wrote:
Ringo10 wrote:

A ti bi volio da ti kćerku ili sestru guzi crnčuga i da joj pravi male crnce.
Nek se uda za ko hoce, nek je crn il zut samo nek je musliman.
Ma naravno, vidio sam u Sarajevu kako arapska braca jebu Bosnjakinje na gomile, i uzimaju djevojcice od 14 i 15 godina  kao trece i cetvrte zene.

Buducnost vam je blistava, ali sve za Islamski kalifat, jebi ga.
Na slici je crnac, nije Arap..arapi su rasno pripadnici bijele rase...al ko ce to tebi glupom objasniti

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 31 Dec - 13:52

Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom. :D lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 13:54

RayMabus wrote:Ja kad sam bio mali imao sam prijatelja crnca tj mater mu je s Braća a otac doktor iz Kenije, Keny mu je ime, igrali se zajedno u Splitu, jednom zajedno i zalutali po gradu pa nas tražilo, neznam gdje je danas

Neživim u gradu nego pored, to mi je kraj babe u gradu kad bi se došao igrat

Predškolsko doba, ja i on zalutali po gradu, djeca ko djeca pa nas tražili
Predškolsko doba

Pojednostavljeno recimo da mi je baba na Poljudu a mi ošli na Gripe

Sjećam se toga, na Gripe otišli

Izgubili se i sad kako je on crn brzo su nas našli

Išli mi istraživati

I mali ispravak nije mu ime Keny nego Feny, sad sam se točno sjetio, Feny
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 31 Dec - 13:57

doktor iz Kenija,a?? ajd dobro.. lol!..bio bih i ja Doktor da sam poffanj ljudi istrandzirao sto nozem,sto mačetom,sto tko zna sve cime.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 13:57

Fénix wrote:Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom. :D lol!
Meni nije, ja sam imao prijatelja crnca u kvartu od babe, Predškolsko doba, to prije škole
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 13:59

pismejker wrote:doktor iz Kenija,a?? ajd dobro.. lol!..bio bih i ja Doktor da sam poffanj ljudi istrandzirao sto nozem,sto mačetom,sto tko zna sve cime.. lol!
Da doktor, to je polovina osamdesetih, Jugoslavija je bila u nesvrstanima, otac mu je doktor ali pravi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 31 Dec - 14:03

RayMabus wrote:
Fénix wrote:Kad sam imao 3-4 godine i bio u vrtiću i prilikom izlazka u dvorište vidio crnca kako sjedi prvo pitanje je bilo: "A tko je taj čovjek u pješčaniku i kako/zašto je tako crn?" Tako je meni izgledao prvi susret s crnom osobom. :D lol!
Meni nije, ja sam imao prijatelja crnca u kvartu od babe, Predškolsko doba, to prije škole
Ma ono, šta znaš s 3-4 godine, trebaš izaći prijepodne u vrtićko dvorište, vidiš odraslog nepoznatog muškarca kako sjedi tamo gdje se igraš, svi gledaju i pričaju u oprezu, čuđenju, strahu ili čemu već tko je on i onda kad si ga iz blizine vidio još je jedini crn a svi koje vidiš su bijeli u tvom gradu i životu. Tek poslije vidiš kad su vrtićke tete pričale s njime da je ok. :D  To je ko neka vrsta šoka, tako su barem pričali u jednoj tv emisiji na temu karatea ili hrvanja, natjecanjima u Europi pa kako djeca dožive šok kad prvi put vide crnca u svom životu jer ga nisu ni mogli vidjeti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 31 Dec - 14:03

moj prvi "live" crnac bio u kavezu :D     
imam negdje i slike , zamazan secernom vatom gledam crnca u kavezu kako se majmunise na radost publike van kaveza
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sun 31 Dec - 14:07

JA kao i HP ova kamera na laptopu..Ne vidim crnce.. lol! lol! lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 14:58

No Evropa je i dalje dom bijele rase, isto ko šta su i one njihove đungle po Africi dom crne rase

Prosto ko pasulj

No nigdje bar ja nisam rekao da treba mrziti nekog zbog drukčije boje kože

Ali da crnci su glupi u odnosu na neke druge rase, govorim općenito ne individualno

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 31 Dec - 15:02

RayMabus wrote:
Nisam znao da je Ashtar komander tako mlad lol! obično su stariji za stoljeće-dva. afro lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 15:09

Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša

Doslovan prevod

Čunke uvijek imaju imena i nose ih sa sobom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 31 Dec - 15:15

RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša  
Onda se zoveš Špiro(ili Spiridon) Novaković.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 31 Dec - 15:18

Poruka je važnija od poštara

Indetit razdvaja ljude a pažnja ih spaja

Poanta priče da jako visoki duhovni entiteti imaju jako veliku količinu slobodne volje, ne samo da bira inkarnaciju nego i buduće ime koje je PORUKA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 31 Dec - 15:19

RayMabus wrote:Moje ime i prezime u ovoj inkarnaciji prevedeno s latinskog ti znači nova duša

Doslovan prevod

Čunke uvijek imaju imena i nose ih sa sobom
Pa ako si kao nova duša odmah mogao dobiti visoki čin ? kod nas u našoj hijerarhiji,to ne funkcionira tako.
Ako se ne sjećaš prošlih inkarnacija,možda pomognu rituali regresije u prošle živote,a ako i to ne pomogne,onda si stvarno nova duša.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 31 Dec - 15:20

jastreb wrote:
Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 31 Dec - 15:22

jastreb wrote:
jastreb wrote:
Ili u obrnutom slučaju Novica Dušanović?
lol! ti si stvarno odličan anagramist
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics