Švicarski tisak: Hrvatska zastrašujuće zaostaje za ostatkom EU-a
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Švicarski tisak: Hrvatska zastrašujuće zaostaje za ostatkom EU-a
A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:I jos smo ponosni sto smo takvi.govinda wrote:Tipicno za nas Balkance..neko nam kaze da zaostajemo i umjesto da se potrudimo da to zastajanje smanjimo mi opletemo po onome ko nam je to rekao...
Guest- Guest
cassanowa wrote:A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:I jos smo ponosni sto smo takvi.govinda wrote:Tipicno za nas Balkance..neko nam kaze da zaostajemo i umjesto da se potrudimo da to zastajanje smanjimo mi opletemo po onome ko nam je to rekao...
a odakle ti tipkaš? iz kamenoklesarske radnje Prosjaci & Sinovi d.o.o. ?
Guest- Guest
S Balkana ne tipkam sigurno. Balkan je u Bugarskoj.Gnječ wrote:cassanowa wrote:A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:I jos smo ponosni sto smo takvi.govinda wrote:Tipicno za nas Balkance..neko nam kaze da zaostajemo i umjesto da se potrudimo da to zastajanje smanjimo mi opletemo po onome ko nam je to rekao...
Guest- Guest
cassanowa wrote:S Balkana ne tipkam sigurno. Balkan je u Bugarskoj.Gnječ wrote:cassanowa wrote:A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:I jos smo ponosni sto smo takvi.govinda wrote:Tipicno za nas Balkance..neko nam kaze da zaostajemo i umjesto da se potrudimo da to zastajanje smanjimo mi opletemo po onome ko nam je to rekao...
nije. Balkan je u južnoj americi između Patagonije i Pelargonije.
Guest- Guest
Boli me kurac. Blizu mene nije...Gnječ wrote:cassanowa wrote:S Balkana ne tipkam sigurno. Balkan je u Bugarskoj.Gnječ wrote:cassanowa wrote:A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:
I jos smo ponosni sto smo takvi.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Boli me kurac. Blizu mene nije...Gnječ wrote:cassanowa wrote:S Balkana ne tipkam sigurno. Balkan je u Bugarskoj.Gnječ wrote:cassanowa wrote:
A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...
ako malo bolje poližeš žabu bit će u susjednoj galaksiji.
Guest- Guest
Vidi se da si informiran o utjecaju lizanja žabe...Ali to me ne zanima.Gnječ wrote:ako malo bolje poližeš žabu bit će u susjednoj galaksiji.
Guest- Guest
asilovski wrote:https://www.nzz.ch/meinung/schlag-ins-wasser-fuer-ganz-europa-ld.1343389
A, što kažu ŠVAJCE ratni profiteri 45 ?
Oni su ti koji imaju za nešto reći - nakon DECENIJA zlouporabe i skrivanja opljačkanog NACISTIČKOG blaga ovi konvertiti još si nalaze OBRAZA drugima popovati - mrš smradovi -- NABIJEM VAS !!
Guest- Guest
redder4 wrote:asilovski wrote:https://www.nzz.ch/meinung/schlag-ins-wasser-fuer-ganz-europa-ld.1343389
Oni su ti koji imaju za nešto reći - nakon DECENIJA zlouporabe i skrivanja opljačkanog NACISTIČKOG blaga ovi konvertiti još si nalaze OBRAZA drugima popovati - mrš smradovi -- NABIJEM VAS !!
pecunia non olet.
Guest- Guest
redder4 wrote:asilovski wrote:https://www.nzz.ch/meinung/schlag-ins-wasser-fuer-ganz-europa-ld.1343389
Guest- Guest
Svicarci su inace imali kolonije po cijelom svijetu...oprosti, Srednjeeuropljanin, nisam te odmah prepoznao.cassanowa wrote:A tko je to rekao vama Balkancima?! Europejci koji su kroz povijest okupirali i poklali pola Afrike i obe Amerike i ponešto još u ostalim djelovima svijeta...Ovdje je bitnije tko govori, nego što govori. A vi Balkanci i dalje nasjedajte...Triny wrote:I jos smo ponosni sto smo takvi.govinda wrote:Tipicno za nas Balkance..neko nam kaze da zaostajemo i umjesto da se potrudimo da to zastajanje smanjimo mi opletemo po onome ko nam je to rekao...
2016-11-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska zaostaje za Austrijom jer su partizani poubijali društvenu elitu
» Sociolozi: Hrvatska zaostaje jer se svako poboljšanje položaja pojedinca smatra opasnim po zajednicu
» Zašto Hrvatska i dalje vodi politiku štednje, kad unatoč njoj zaostaje? Ovu zemlju baš je ignoriranje tog EU naputka izbavilo iz teške krize
» Oluja nad Zagrebom(ali i ostatkom Europe)
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
» Sociolozi: Hrvatska zaostaje jer se svako poboljšanje položaja pojedinca smatra opasnim po zajednicu
» Zašto Hrvatska i dalje vodi politiku štednje, kad unatoč njoj zaostaje? Ovu zemlju baš je ignoriranje tog EU naputka izbavilo iz teške krize
» Oluja nad Zagrebom(ali i ostatkom Europe)
» Njemački tisak o krizi u Venezueli
Page 5 of 5