Iran se budi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Iran se budi
Lud jeasilovski wrote:arapski element???Eroo wrote:Jok, agresivni arapski elementi, koji su im islam donijeli nasilu. Ne razumiješ ti to, Dunav te ograničava...Regoč wrote:Sad ga vode Kurdi?Eroo wrote:Iran će biti u qrtzu dok god im kormilo u državi ne preuzmu Perzijanci.asilovski wrote:
Malo pretjeruju istina jedno je čuvati šiite ili asada ali Gaza ili sl. sranja su ne kontrproduktivna nego i glupa. Vlast forsira zbog priče sa Mehdijem i skrivenom vojskom, samo imaju jako puno nezaposlenih i mladih, iako se očekuje ogroman rast teško će moći sa sviojim bankovnim sustavom koji je u kurcu, plus korupcija
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
I glupEroo wrote:
Govorim o mentalno sklopu.Perzijanci su se povukli pred njima i stvaraju u tišini.
Sve što Iran ima od kulture je proizvod Perzijanaca.
Nikad ti jedan Perzijanac neće reći da je "Iranac". Nimalo slučajno.
Neznanje ti nije opravdanje.AlfaOmega wrote:Lud jeasilovski wrote:arapski element???Eroo wrote:Jok, agresivni arapski elementi, koji su im islam donijeli nasilu. Ne razumiješ ti to, Dunav te ograničava...Regoč wrote:Sad ga vode Kurdi?Eroo wrote:
Iran će biti u qrtzu dok god im kormilo u državi ne preuzmu Perzijanci.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Perzijanci u Iranu su u sličnom položaju kao bh Hrvati u BiH.AlfaOmega wrote:I glupEroo wrote:
Govorim o mentalno sklopu.Perzijanci su se povukli pred njima i stvaraju u tišini.
BiH bez bh Hrvata je nezamisliva. Mislim BiH kao europska država...
Turska BiH je nešto drugo...
A-ha, Ahmadinedžad je Iranac..
U Iranu danas ubijaju pjesnike! Danas je Iran zemlja u kojoj se pjesnici brutalno vješaju!
Što se to desilo sa zemljom Širazija, Firdusija, Sanaija, Attara, Rumija i Hajjama?
Sve odreda Perzijanci...
2016-07-22
Boldano sam trebao dati pod navodnike - nije moja misao. Od navedenih mi je poznat (i jako drag) samo Rumi.Eroo wrote:Perzijanci u Iranu su u sličnom položaju kao bh Hrvati u BiH.AlfaOmega wrote:I glupEroo wrote:
BiH bez bh Hrvata je nezamisliva. Mislim BiH kao europska država...
Turska BiH je nešto drugo...
A-ha, Ahmadinedžad je Iranac..
U Iranu danas ubijaju pjesnike! Danas je Iran zemlja u kojoj se pjesnici brutalno vješaju!
Što se to desilo sa zemljom Širazija, Firdusija, Sanaija, Attara, Rumija i Hajjama?
Sve odreda Perzijanci...
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Budi #UzIzbjeglice
» Japan se budi
» NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
» Budi se istok i zaaapad,...:)
» "Budi sve što možeš biti"
» Japan se budi
» NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)