BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Pedercinafridrih_niche wrote:Jadni SIN, najveci kompleksas svita...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:To je Bracalin signature smajl...
:D
Bas zbog toga...:)
Nadam se da ce prezivit...
darth_vader-
2014-04-17
Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
Guest- Guest
http://net.hr/sport/nogomet/mourinho-bijesan-kao-nikad-dosad-promasili-smo-saljive-prilike-neki-igraci-do-kraja-karijere-ostaju-djetinjasti/
al pašu si on i čmarnajted, trenerska 0 i ljudsko govno za govno od kluba..
al pašu si on i čmarnajted, trenerska 0 i ljudsko govno za govno od kluba..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
Guest- Guest
Sta je sad bilo... opet pokraloTommy R wrote:Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Mrzim ljude koji bi najradije tuđim kurcem po koprivama mlatili. Ko HDZ-ovci 91 i 95.Desert_fox wrote:Sta je sad bilo... opet pokraloTommy R wrote:Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
Guest- Guest
I sada taki kazu da su oni nama dali drzavuTommy R wrote:Mrzim ljude koji bi najradije tuđim kurcem po koprivama mlatili. Ko HDZ-ovci 91 i 95.Desert_fox wrote:Sta je sad bilo... opet pokraloTommy R wrote:Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tommy R wrote:Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
Poceo si pod stare dane buniku uzimati...bokte, koji ti je kurac?
darth_vader-
2014-04-17
Desert_fox wrote:I sada taki kazu da su oni nama dali drzavuTommy R wrote:Mrzim ljude koji bi najradije tuđim kurcem po koprivama mlatili. Ko HDZ-ovci 91 i 95.Desert_fox wrote:Sta je sad bilo... opet pokraloTommy R wrote:Što čekaš? Kreni, nemoj čekat da neki Michael Douglas to odradi umjesto tebe. Ljigavče.jasambrend wrote:Klasika...odavno sam prestao pizditi zbog toga...mislim da je prekretnica bila sezona kad je Vrsaljko glumio golmana u Splitu...ako je ono proslo onda je nasim sucima samo nebo granica, e i penal u Rijeci na 20 metara...ako kao navijac nekog kluba tad ne skrenes i krenes u pohod po gradu kao Michael Douglas u Falling Down onda valjda mozes sve prezivit, a kamoli bezveznu osobnu i tehnicku kad se lomi rezultat...:)
Koju drzavu? Ne budimo smijesni, odrasli smo ljudi...
darth_vader-
2014-04-17
cestit bozic i sveto isusovo porodjenje.
EstebanEnrique-
2014-04-16
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
sve divovi u momčadi a prekidi najveća mana kako je to uopće moguće. da su smalling i bailey čitavi i igra fella ne bi jedan gol dobili tako
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50