BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
obrišite suzice ili nemojte koga uostalom boli kurac
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
gaurdiola navodno uzima laportea za 65 milijuna, još jedan epski posao revolucije
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bracala?
Jedino ovako United može dovest world class igrača:
“United on Monday announced the signing of Alexis Sanchez in a swap deal with Arsenal for playmaker Henrikh Mkhitaryan. Chile international Sanchez is reported to have become the highest-paid player in the Premier League following the move.”
Jedino ovako United može dovest world class igrača:
“United on Monday announced the signing of Alexis Sanchez in a swap deal with Arsenal for playmaker Henrikh Mkhitaryan. Chile international Sanchez is reported to have become the highest-paid player in the Premier League following the move.”
Guest- Guest
Dobro je stari Wenger reka da je Sanchez izabra United ispred City samo zato jer su mu dali duplo vecu plaću...
Jer je lud ako je izabra ekipu koja ne može prismrdit trofejima, a ne ekipu s kojom bi osvaja trofeje Hahahah...
:D
Jer je lud ako je izabra ekipu koja ne može prismrdit trofejima, a ne ekipu s kojom bi osvaja trofeje Hahahah...
Guest- Guest
čovjek je 4,5 sezona igrao za mali čmarsenal tako da je njemu to normalnofridrih_niche wrote:Dobro je stari Wenger reka da je Sanchez izabra United ispred City samo zato jer su mu dali duplo vecu plaću...
kako loše trolanje ovaj iznad lol united prošle sezone 3 trofeja šiti nula zadnji trofej prije 2 godine liga kup nakon toga treba ić još 2 godine unazad. pod guardiolom nula žoze 3. niče vrati tomićevu kitu u usta odma si pametniji
sanchez je mentalna sirotinja i odlicno se uklapa u profil igraca koji nastupaju za man
iduci mjesec vec ce zahtjevat novi poboljsani ugovor
Guest- Guest
barcin otpadak šefuje u čmarnajtedu i dobiva najveću plaću lige, još jedan dokaz koliko je čmarnajted minijaturni klub..
City je ovdje ispao velikan i izvukli su najveću korist. neće više njih nitko ucjenjivat cijenama i postavljati uvjete, od klubova preko igrača, za razliku od čmarnajteda gdje su takve stvari dobar dan..
city>gaynajted
City je ovdje ispao velikan i izvukli su najveću korist. neće više njih nitko ucjenjivat cijenama i postavljati uvjete, od klubova preko igrača, za razliku od čmarnajteda gdje su takve stvari dobar dan..
city>gaynajted
2015-08-25
pitanje je sad koja buduća zlatna lopta seli na klupu i zbog sancheza neće postati zlatna lopta..
rashford, lingard, martial, mctominay možda hahah
rashford, lingard, martial, mctominay možda hahah
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Dobro je stari Wenger reka da je Sanchez izabra United ispred City samo zato jer su mu dali duplo vecu plaću...
United prošle sezone 3, $hitty 0 trofeja. Daj se izbriši sa foruma gluperdo na svetu najveća...
Guest- Guest
operw wrote:sanchez je mentalna sirotinja i odlicno se uklapa u profil igraca koji nastupaju za man
Guest- Guest
Dobro, Kup Uefa je moćan trofej, taman za klub renomea Junajtida...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Dobro je stari Wenger reka da je Sanchez izabra United ispred City samo zato jer su mu dali duplo vecu plaću...
United prošle sezone 3, $hitty 0 trofeja. Daj se izbriši sa foruma gluperdo na svetu najveća...
Guest- Guest
Vidin, sad je Carabao kup vrh vrhova hahaha...bafalo wrote:kako loše trolanje ovaj iznad lol united prošle sezone 3 trofeja šiti nula zadnji trofej prije 2 godine liga kup nakon toga treba ić još 2 godine unazad. pod guardiolom nula žoze 3. niče vrati tomićevu kitu u usta odma si pametniji
Al u pravu si, za minijaturan klub i je...
I ako iko puši kurac, to si onda ti Gaynaldu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dobro, Kup Uefa je moćan trofej, taman za klub renomea Junajtida...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Dobro je stari Wenger reka da je Sanchez izabra United ispred City samo zato jer su mu dali duplo vecu plaću...
Vidim da ,,najveći klub na svitu” ne da ne može da osvoji taj ,,smešan trofej”, nego ne može bi da dobaci do tog takmičebja.
Bože dragi, osećam susramlje koliko si glup...
Guest- Guest
United je veci klub od milana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
united je treci najveci klub....
po kriminalu i lopovluku...
ipak je svima poznato tko drzi drugo i prvo mjesto.. cak i cmarnajted pored dubretara i loreala djeluje cisto i nevino..
ipak je svima poznato tko drzi drugo i prvo mjesto.. cak i cmarnajted pored dubretara i loreala djeluje cisto i nevino..
2015-08-25
Jedan od 3 najvecaБраћала wrote:United je veći od bilo kog kluba...
A koji je najveci neka ti fergijevaa knjiga kaze.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Konju prcin ti materEnd wrote:united je treci najveci klub....
2015-09-13
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19