Rahim Ademi:"Imamo premalo ljudstva da bi kvalitetno zaštitili granicu"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rahim Ademi:"Imamo premalo ljudstva da bi kvalitetno zaštitili granicu"
Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tony Soprano wrote:kakvih 100?pa tam je Dunav.Zatvoriš par mostova i .Kaj sa Bosnom?
Imaš potez u srijemu između dunava i save koji je kopnena granica sa srbijom i tuda nam i ulaze od Iloka do Strošinaca
što se tiče bosne treba vidjeti gdje tu može procuriti ako krenu preko BiH ili preko CG i to sve zatvoriti. To će prisiliti i ostale zemlje ispred nas da zastave migrante na svojim granicama ako ne žele da ih nafiluju ko papriku.
Guest- Guest
Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Šta ti je to krizobolja, majke ti?vuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
Ako smo mogli prošle godine u Štitaru pičiti do iznemoglosti na nsipu onda možemo i ovo odraditi bez jebemtivuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
Guest- Guest
Topla.Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
2014-04-19
Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Guest- Guest
Krstobolja, nisi cuo kako ljudi kazu, bole me krsta?dzango wrote:Šta ti je to krizobolja, majke ti?vuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Zile, koji je tebi racku, ovo su siptarsko-rvacka posla, kakve to veze ima sa mnom i tobom?
Dobro, polovicu posla odradimo zvonkec i ja,drugu polovicu svi ostali:)tre911 wrote:Ako smo mogli prošle godine u Štitaru pičiti do iznemoglosti na nsipu onda možemo i ovo odraditi bez jebemtivuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
dijagram-
2015-08-09
..a jedno je sukobiti se sa vodom i vrecom pijeskom a drugo biti u 'lancu probijancu' i sukobti se sa nadirucim valom izbjeglica...evo bas gledam jedan dokumentarac gdje masa demostranata napada policiju pa su ovi prisiljeni se povlacit..sto se tice pucnja..ne mo's pucat dok en dobijes naredbu odozgor..tre911 wrote:Ako smo mogli prošle godine u Štitaru pičiti do iznemoglosti na nsipu onda možemo i ovo odraditi bez jebemtivuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesi li ti stvarno toliko retardiran a? Inače koje su vam to baljezgarije o braći hrvatima i albancima? pa nisu oni naše žene karali nego vaše led vas jebo mutave, i oni i turci pa mi nije jasna ta vaša opsjednutost sa time da svoju islamsku braću ugurate kao našu braću.Stanojko wrote:tre911 wrote:Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Zile, koji je tebi racku, ovo su siptarsko-rvacka posla, kakve to veze ima sa mnom i tobom?
Guest- Guest
Pošteno, zvona je nabrijan do yaya samo da se nešto radi :Ddijagram wrote:Dobro, polovicu posla odradimo zvonkec i ja,drugu polovicu svi ostali:)tre911 wrote:Ako smo mogli prošle godine u Štitaru pičiti do iznemoglosti na nsipu onda možemo i ovo odraditi bez jebemtivuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
Guest- Guest
A jeste. Sad razumem.dijagram wrote:Krstobolja, nisi cuo kako ljudi kazu, bole me krsta?dzango wrote:Šta ti je to krizobolja, majke ti?vuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
2014-04-19
tre911 wrote:Jesi li ti stvarno toliko retardiran a? Inače koje su vam to baljezgarije o braći hrvatima i albancima? pa nisu oni naše žene karali nego vaše led vas jebo mutave, i oni i turci pa mi nije jasna ta vaša opsjednutost sa time da svoju islamsku braću ugurate kao našu braću.Stanojko wrote:tre911 wrote:Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Ziko, slave ti, o cemu ti baljezgas brate srbine. Koje vase - nase?
Potpuno ti loša percepcija mogućeg razvoja događaja.vuksadinare wrote:..a jedno je sukobiti se sa vodom i vrecom pijeskom a drugo biti u 'lancu probijancu' i sukobti se sa nadirucim valom izbjeglica...evo bas gledam jedan dokumentarac gdje masa demostranata napada policiju pa su ovi prisiljeni se povlacit..sto se tice pucnja..ne mo's pucat dok en dobijes naredbu odozgor..tre911 wrote:Ako smo mogli prošle godine u Štitaru pičiti do iznemoglosti na nsipu onda možemo i ovo odraditi bez jebemtivuksadinare wrote:mo's se odvazat..ali da li si sposoban odraditi zahtjevan zadatak s obzirom da imas 50 godina ili si tu blizu a neki i preko toga...a svaki drugi ima giht ili krizobolju...tre911 wrote:Jebote ljudstvo, da digne razvojačene sokolove mi bi to spizdili za 20 dana a vjeruj mi da bi nas se 90 % odazvalo.vuksadinare wrote:tocno...samo orban ej dignuo i tenkove i transportere i pricuvu...osim tenkova i transportera za razliu od mađara nama fali brjnost ljudstva a narocito pricuvu koju ni nemamo..tek se nesto prosle godine experimentiralo s time..dvije brigade pricuve..jedna u slavoniji jedna na jugu.....i to ej ta razlika..i tu nas orban i mađari dobijaju...ne misle oni samo na dizanje ograde kad govore da u organiziciji ne funkciniramo i da su enke sluzbe neorganizirane..oni tu misle sigurno i na vosjku i na policijutre911 wrote:Vojska bi osigurala logistiku(inžinjeriju i ljudstvo) da se podigne žica i vratila se uobičajnim zadaćama Ako je orban moga dignuti u sred krize 500 km ograde možemo i mi valjda 100.Tony Soprano wrote:policija ima nadzor granice od 91tre911 wrote:Tako ispada, led ih hebo mutave mađari digli žicu i zaustavili protok pa ne kužim koji kurac filozofiraju i izmišljaju toplu vodu kad je već odavno izmišljena. diži zid brate duž granice i prepusti policiji nadzor i zdravo, okreneš se prema BiH i razrađuješ dalje planove za zaustavljanje ako tuda krenu i zdravo đaci.asilovski wrote:dobro onda najbolje da se predaju, ono imaju premalo ljudstva hahaha kapitulacija
Guest- Guest
Čemu strah? Pa HR ima šator bojnuvuksadinare wrote:...ademi je potpuno u pravu..narocito u ovom da smo zanemarili pricuvu..a nju ima gotovo svaka ozbiljna drzava..amerika ima nacionalnu gardu recimo...mađarska ima pricuvu koju je odmah aktivirao orban..za jedan dan ej digao dvije pricuvne brigade...a mi to nemamo...i eto problema
Guest- Guest
Ok, stvarno si retardiran. Uostalom objasni to kako to da su vas mujage trpale stoljećima a sereš o tome da smo mi i muje braća? Srprska pamet pressStanojko wrote:tre911 wrote:Jesi li ti stvarno toliko retardiran a? Inače koje su vam to baljezgarije o braći hrvatima i albancima? pa nisu oni naše žene karali nego vaše led vas jebo mutave, i oni i turci pa mi nije jasna ta vaša opsjednutost sa time da svoju islamsku braću ugurate kao našu braću.Stanojko wrote:tre911 wrote:Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
Guest- Guest
Žika opet hiperventlira. Nije mu žena sinoć dala pa mu udarilo domoljublje u glavu.Stanojko wrote:tre911 wrote:Jesi li ti stvarno toliko retardiran a? Inače koje su vam to baljezgarije o braći hrvatima i albancima? pa nisu oni naše žene karali nego vaše led vas jebo mutave, i oni i turci pa mi nije jasna ta vaša opsjednutost sa time da svoju islamsku braću ugurate kao našu braću.Stanojko wrote:tre911 wrote:Reče turski potomak, e svašta se danas može ovdje pročitati led te hebo!!Stanojko wrote:Siptari, `rvati...isto je to. Braca.dzango wrote:Šiptari namo, Šiptari tamo.Stanojko wrote:Pa to je isto... Una faca una raca... :)dzango wrote:Kosova ili Hrvatske?
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Novi pogled na Domovinski rat - general ADEMI
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Novi pogled na Domovinski rat - general ADEMI
Page 3 of 4