Dr.Papazovska : Split je moja Njemačka
Page 1 of 1
Dr.Papazovska : Split je moja Njemačka
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/523422/doktorica-iz-makedonije-split-je-mojoj-obitelji--njemacka-ovdje-nam-je-odlicno-ne-namjeravamo-vise-seliti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dr.Papazovska : Split je moja Njemačka
Ima i neka anesteziolog iz Litve, ovi iz EU mogu doći radit u Hrvatsku, doktora opće medicine ima ali ovih nekih defiticarnih smjerova nema, ova je neka babica, neonatalni odjel tj porodilište
Skoplje je inače zagađen grad, gore nego Sarajevo, doktori gledaju i kvalitetu života a Split je sto kopalja tu od bilo kojeg grada u unutrašnjosti
Skoplje je inače zagađen grad, gore nego Sarajevo, doktori gledaju i kvalitetu života a Split je sto kopalja tu od bilo kojeg grada u unutrašnjosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dr.Papazovska : Split je moja Njemačka
Bilo je kod sestre u klinici doslo puno doktora iz RH,ali su iotisli,jer je preveliki druck na njih..radno vrijeme,obaveze,dezurstva,...forsiraju ih jako,jer doktori u svabiji nisu bogovi,nego drifteri,ko i svi drugi,bez obzira na diplomu,kakvugod imali..gazde postavljaju uvjete..zesci kapitalizam..
Guest- Guest
Similar topics
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Mala moja
» Moja prva plata
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Mala moja
» Moja prva plata
Page 1 of 1