Amerikanke tukle Muslimanku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Amerikanke tukle Muslimanku
U ratu političari vuku sulude poteze bez smisla zamišljajući si da su Aleksandar veliki. Tako su htjeli dijelove jedne bezvezne zemlje iz koje bježe ko sa Titanica , osuđene na propast i neprosperitet jer nema ništa.
Na osnovu suludih poteza iz rata umišljati si da si važan i pakostiti toboz jer bas si tamo ostao je smiješno.
Kao da si afaganstanci umisle da ce bas ostati u pećini i zajebati ruse i amere tako.
Na osnovu suludih poteza iz rata umišljati si da si važan i pakostiti toboz jer bas si tamo ostao je smiješno.
Kao da si afaganstanci umisle da ce bas ostati u pećini i zajebati ruse i amere tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Onaj kamenjar? Jbt, pa tvoja Tuzla je metropola za te tvoje krajeve koje ti kao zahtijevas...al hajd, forum je, pisemo gluposti..epikur37 wrote:govinda wrote:Kad je trebalo otkidati dijelove Bosne i biti dio UZP onda je to bila hrvatska zemlja, stoljetni hrvatski kraj, kad se nije uspjelo sad je vukojebina.
Podrucja koja mi zahtijevamo u diobi su pristojna
2016-11-17
Znaci Tudjman je bio sulud a Praljak jos ludji? Drago mi je to cuti.kaja wrote:U ratu političari vuku sulude poteze bez smisla zamišljajući si da su Aleksandar veliki. Tako su htjeli dijelove jedne bezvezne zemlje iz koje bježe ko sa Titanica , osuđene na propast i neprosperitet jer nema ništa.
2016-11-17
Da. Trebali su vas samo pustiti. I došli bi do Mostara danas. Zapadni Las Vegas istočni Hirošima .govinda wrote:Znaci Tudjman je bio sulud a Praljak jos ludji? Drago mi je to cuti.kaja wrote:U ratu političari vuku sulude poteze bez smisla zamišljajući si da su Aleksandar veliki. Tako su htjeli dijelove jedne bezvezne zemlje iz koje bježe ko sa Titanica , osuđene na propast i neprosperitet jer nema ništa.
Kada odu Srbi i Hrvati ostati ce od cijelog protektorata Hirošima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sta te boli kurac, ne zivis ti tamo...nego ti organizuj kvartovske straze kontra muslimana i crnaca..kaja wrote:Da. Trebali su vas samo pustiti. I došli bi do Mostara danas. Zapadni Las Vegas istočni Hirošima .govinda wrote:Znaci Tudjman je bio sulud a Praljak jos ludji? Drago mi je to cuti.kaja wrote:U ratu političari vuku sulude poteze bez smisla zamišljajući si da su Aleksandar veliki. Tako su htjeli dijelove jedne bezvezne zemlje iz koje bježe ko sa Titanica , osuđene na propast i neprosperitet jer nema ništa.
Kada odu Srbi i Hrvati ostati ce od cijelog protektorata Hirošima.
2016-11-17
pitanje je šta je uspjelo.govinda wrote:Kad je trebalo otkidati dijelove Bosne i biti dio UZP onda je to bila hrvatska zemlja, stoljetni hrvatski kraj, kad se nije uspjelo sad je vukojebina.
sarajevo nema efektivnu kontrolu nad niti 30% teritorija(taman toliko koliko je armia bih kontrolirala nakon rata.. ne 100% države kao u RH, nego između četvrtine i trećine). niste vi ti koji ste održali zemlju na okupu, nego međunarodna zajednica. iz bosne bježe brže nego iz RH, imala je prije rata 4.5milijuna stanovnika, sada ako ima 3milijuna dobro je
Guest- Guest
mislim , koga boli kuraca za bosnu realno na forumu, osim epikura/ere(oni žele HB pripojiti čardaku - ne hvala) i vukasadinare, on mašta o NDH granicama i cijeloj bosni u rukama Čardaka -još gore.
država je fail-state kao i RH, sa time da će bosni rok trajanja biti nešto kraći nego RH-u
država je fail-state kao i RH, sa time da će bosni rok trajanja biti nešto kraći nego RH-u
Guest- Guest
Ne znam da vas ne boli kurac za Bosnom, od deset tena na forumu najmanje 5 je vezano za Bosnu...ali drago mi je da vas nije briga..sto manje komsiluk gleda prema nama to je nama bolje, jebaji ga..Pinochet wrote:mislim , koga boli kuraca za bosnu realno na forumu, osim epikura/ere(oni žele HB pripojiti čardaku - ne hvala) i vukasadinare, on mašta o NDH granicama i cijeloj bosni u rukama Čardaka -još gore.
2016-11-17
mislin da je današnja bosna nojbolje moguće rješenje.
ti islamđani su zatvoreni između hrvata graničara i munjenih srbov. imaju privid države i hegemoniju tek toliko da ne ispade da su genocidisani ali ne i toliko da stanu na noge. tamošnjin hrvatima bi sigurno bilo bolje da osnuju svoju državu, i srbima isto ili ujedinjenje, ali unda bi islamđani ostali somi da na miru čitaju kuran i pletu dinamitne krožate.
srbi bosanci i hrvati bosanci su osuđeni biti element rastroja sve dok islam ne umre.
ti islamđani su zatvoreni između hrvata graničara i munjenih srbov. imaju privid države i hegemoniju tek toliko da ne ispade da su genocidisani ali ne i toliko da stanu na noge. tamošnjin hrvatima bi sigurno bilo bolje da osnuju svoju državu, i srbima isto ili ujedinjenje, ali unda bi islamđani ostali somi da na miru čitaju kuran i pletu dinamitne krožate.
srbi bosanci i hrvati bosanci su osuđeni biti element rastroja sve dok islam ne umre.
2014-04-16
gledaj tko otvara.. epikur, ero, i vuksadinare.. sa njima pričaš redovito.. oni su povezani sa bosnom, iako su iz nje utekli vrlo rano, ali nas ostale spamajugovinda wrote:Ne znam da vas ne boli kurac za Bosnom, od deset tena na forumu najmanje 5 je vezano za Bosnu...ali drago mi je da vas nije briga..sto manje komsiluk gleda prema nama to je nama bolje, jebaji ga..Pinochet wrote:mislim , koga boli kuraca za bosnu realno na forumu, osim epikura/ere(oni žele HB pripojiti čardaku - ne hvala) i vukasadinare, on mašta o NDH granicama i cijeloj bosni u rukama Čardaka -još gore.
Guest- Guest
Moja su nješto pristojnija. No, i Hercegovina ima poljoprivrednih, a čini se i ugljenih potencijalah.epikur37 wrote:govinda wrote:Kad je trebalo otkidati dijelove Bosne i biti dio UZP onda je to bila hrvatska zemlja, stoljetni hrvatski kraj, kad se nije uspjelo sad je vukojebina.
Podrucja koja mi zahtijevamo u diobi su pristojna
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rumunija, Muje se igrale, vise tukle
» Milo naguzio muslimanku :)
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Milo naguzio muslimanku :)
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
Page 3 of 3