Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
ajde ne kenjaj. ti ceš mene da etiketiraš da sam izbeglica.
srecom, nikada nisam ziveo van srbije. a šta tebe mamjmune
boli qurac moj komentar. el si napisao svoje, i ko te yebe.
boli qurac moj komentar. el si napisao svoje, i ko te yebe.
Last edited by pizzon on 18/10/2015, 10:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
ko da je bitno kako te ja etiketiram... sam si se ti davno etiketirao....pizzon wrote:ajde ne kenjaj. ti ceš mene da etiketiraš da sam izbeglica.
boli qurac moj kometaqr. el si napisao svoje, i ko te yebe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šta reče ? Nowokomponowana jel ?!?pizzon wrote:
Novokomponovana, Milova, turbo zastava !
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da, ta zastava jeste milova. kao takva, nikada ranije nije
bila vazeca.
bila vazeca.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ko da je bitno kako te ja etiketiram... sam si se ti davno etiketirao....pizzon wrote:ajde ne kenjaj. ti ceš mene da etiketiraš da sam izbeglica.
boli qurac moj kometaqr. el si napisao svoje, i ko te yebe.
šta sam se etiketirao. i savršeno me boli qurac za tvoj " dojam "
Guest- Guest
Alaj-barjak, glavna državna i vojna zastava Kneževine Crne Gore
Grb Kraljevine Crne Gore
2014-04-11
lopov milo, kad tad morace da ode sa vlasti.
njegov odlazak sa imace efekat odlaska
tita sa politicke scene.
tita sa politicke scene.
Guest- Guest
A onda će se CG okreniti majčići Rusiji i Srbiji i naprawit čete weliku Srbiju ......pizzon wrote:lopov milo, kad tad morace da ode sa vlasti.
tita sa politicke scene.
2014-04-11
napravit će...... al u kurcu...RayMabus wrote:A onda će se CG okreniti majčići Rusiji i Srbiji i naprawit čete weliku Srbiju ......pizzon wrote:lopov milo, kad tad morace da ode sa vlasti.
tita sa politicke scene.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa nek rade ..bmk ....i onako će samo naprawit glawobolju Italijanima ( NATO ) jer će im Ruje upast iza leđa.
2014-04-11
Ko da je problem skužit šta će se desit ako se owi okrenu Rusiji. Dolazi odma owo u CG.
https://en.wikipedia.org/wiki/Buyan-class_corvette
To su oni šta lupaju krstareće rakete .....Hr nije owdje pomorska sila al zato Italija jest ....došli im Rusi iza leđa .....KOKICE.
https://en.wikipedia.org/wiki/Buyan-class_corvette
To su oni šta lupaju krstareće rakete .....Hr nije owdje pomorska sila al zato Italija jest ....došli im Rusi iza leđa .....KOKICE.
2014-04-11
A onda će NATO naoružati Albaniju i Hr do zuba a EU opaliti sankćije i njima i Srbiji pa mogu jest kamenje i wikat žiwela Srbija i Rusija.
2014-04-11
Iz jedne mirnodopske situaćije , odlične podloge za razwoj , situaćije gdje nemaju wanjskog neprijatelja koji ih može ugroziti za tren bi se wratili u srednji wijek ......to kuži bar 50% raje u CG .......zato .....gledamo , pratimo , .....okrenu li se Rusiji : sami pali sami se ubili.
2014-04-11
Crna Gora ,pa čak ni oni prosrpski orijentirani Crnogorci,koji se izjašnjavaju kao Srbi,ne vide više CG u sastavu Srbije.
Vodeći umovi CG,bili oni crnogorski orijentirani kao Kapičić,ili prosrpski,kao M.Đilas,u 90% slučajeva vide C.Goru kao samostalnu državu.
No i jedni i drugi voljeli bi jaku CG u nekoj jakoj Jugoslaviji,a to za sada nije moguće.
Vodeći umovi CG,bili oni crnogorski orijentirani kao Kapičić,ili prosrpski,kao M.Đilas,u 90% slučajeva vide C.Goru kao samostalnu državu.
No i jedni i drugi voljeli bi jaku CG u nekoj jakoj Jugoslaviji,a to za sada nije moguće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Više od 12 velikih međunarodnih organizacija, humanitarnih i nevladinih, ali i Evropska unija i Afrička unija učestvovaće u vežbama koje pokazuje posvećenost i doprinos NATO-a sveobuhvatnom pristupu.
U vojnoj vežbi "Spoj trozubca" u narednih pet nedelja učestvovaće 36.000 vojnika, 230 vojnih jedinica, 140 aviona i više od 60 brodova, prenela je agencija Rojters.
Iz Brisela su naveli da će se vojna vežba održati širom Italije, Portugalije, Španije, Atlantskog okeana, Sredozemnog mora i takođe Kanade, Norveške, Nemačke, Belgije i Holandije.
Vežba "Spoj trozubca 2015" će pokazati novi povećan nivo ambicije NATO u zajedničkom modernom ratovanju kao i mogućnosti i novitete Alijanse da odgovori na sadašnje i buduće bezbednosne izazove.
Rusija, koja je sprovela nekoliko vojnih vežbi sa više od 45.000 vojnika tokom ove godine i imala vojnu vežbu u Mediteranu pre pokretanja vazdušnih udara u Siriji, pozvana je da posmatra vežbu NATO u centralnom Mediteranu.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:572451-NATO-u-ponedeljak-pokrece-vojnu-vezbu-u-Mediteranu-ucestvuje-36000-vojnika-60-brodova-i-140-aviona
I sad se jedna mala CG okrene Rusiji .......pa izbrisat će je sa karte ...i nju i Srbiju koju će dotuć sankćijama.
U vojnoj vežbi "Spoj trozubca" u narednih pet nedelja učestvovaće 36.000 vojnika, 230 vojnih jedinica, 140 aviona i više od 60 brodova, prenela je agencija Rojters.
Iz Brisela su naveli da će se vojna vežba održati širom Italije, Portugalije, Španije, Atlantskog okeana, Sredozemnog mora i takođe Kanade, Norveške, Nemačke, Belgije i Holandije.
Vežba "Spoj trozubca 2015" će pokazati novi povećan nivo ambicije NATO u zajedničkom modernom ratovanju kao i mogućnosti i novitete Alijanse da odgovori na sadašnje i buduće bezbednosne izazove.
Rusija, koja je sprovela nekoliko vojnih vežbi sa više od 45.000 vojnika tokom ove godine i imala vojnu vežbu u Mediteranu pre pokretanja vazdušnih udara u Siriji, pozvana je da posmatra vežbu NATO u centralnom Mediteranu.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:572451-NATO-u-ponedeljak-pokrece-vojnu-vezbu-u-Mediteranu-ucestvuje-36000-vojnika-60-brodova-i-140-aviona
I sad se jedna mala CG okrene Rusiji .......pa izbrisat će je sa karte ...i nju i Srbiju koju će dotuć sankćijama.
2014-04-11
Nema Juge. Ima samo očeš wamo il češ tamo. Iskreno boli me kuraz di če jer Rusi owdje mogu samo naprawit glawobolju Italijanima jer su im došli s leđa. ĆG nema neke koristi od toga šta bi postala ruska gubernija u wojnom smsilu .....totalna šteta za ekonomiju i sigurnost ĆG.jastreb wrote:
NATO garantira nepowrijediwost granića ....neznam šta Rusi garantiraju osim da če se pretworit u metu NATO pakta preko noči.
2014-04-11
Aj ne budi toliko škrt i kupi si novu tipkovnicu.RayMabus wrote:Nema Juge. Ima samo očeš wamo il češ tamo. Iskreno boli me kuraz di če jer Rusi owdje mogu samo naprawit glawobolju Italijanima jer su im došli s leđa. ĆG nema neke koristi od toga šta bi postala ruska gubernija u wojnom smsilu .....totalna šteta za ekonomiju i sigurnost ĆG.jastreb wrote:
NATO garantira nepowrijediwost granića ....neznam šta Rusi garantiraju osim da če se pretworit u metu NATO pakta preko noči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pišem sa laptopa. Tipkownića mi je spojena sa laptopom.
---
Usput rečeno troškowi ĆG u NATO se repariaraju preko wojne pomoči. Hr je tu odličan primjer gdje dobiwa sa lagera od Amerike i drugih nešto šta njima wiše netriba a nama dobro dođe za simbolične nowće ili kao donaćija.
Drugim riječima troškowi ĆG u NATOu su NULA a ako ne i u plusu su još.
---
Usput rečeno troškowi ĆG u NATO se repariaraju preko wojne pomoči. Hr je tu odličan primjer gdje dobiwa sa lagera od Amerike i drugih nešto šta njima wiše netriba a nama dobro dođe za simbolične nowće ili kao donaćija.
Drugim riječima troškowi ĆG u NATOu su NULA a ako ne i u plusu su još.
2014-04-11
Hebeme se di če. Ima plan za swaku opciju.OKretanje Rusiji wojska na Prewlaku i drž na nišanu rusku flotu i to prisiljawa Ruse da u ĆG dowedu rakete dalekog dometa : postali su meta NATO paktu.
Rusi ako žele napast Prewlaku : napad na NATO članiću ....ĆG nahebala.
Rusi ako žele napast Prewlaku : napad na NATO članiću ....ĆG nahebala.
2014-04-11
Zašto se uopče i nabawljaju između ostaloga oni lanseri iz Amerike .....između ostaloga .....pa sine mili ti nečeš proć kroz onaj prolaz nit izač iz njega sa tom ruskom flotom.
2014-04-11
I onda im lipo uwedeš sankćije i njima i Srbiji ....zatworiš graniće ko šta je MIlanowić naprawio ...pa eto wam Rusija .....neka was ona hrani .....pustiš dwi godine da se ekonomski razhebu pa če ih sami potirat sa Balkana.
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Desničar zapalio Kuran pred parlamentom Danske
» Rusija: Novi amandman pred parlamentom, Putin ostaje do 2030?
» Marijana Petir pred EU parlamentom zatražila istragu prodaje organa abortiranih beba u EU
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Rusija: Novi amandman pred parlamentom, Putin ostaje do 2030?
» Marijana Petir pred EU parlamentom zatražila istragu prodaje organa abortiranih beba u EU
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
Page 4 of 7